Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***247***
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Bun, deci Sophiphi e la categoria mai "hippy", fara analize...Initial si eu ma gandeam ca e bine sa fii preventiv, sa stii cum sta copilul...dar stiind ca trebuie luat sange din vena, cu mult chin si spaima...nu, multumesc, daca n-am semnale de alarma nu vreau s-o trec prin asta.
Georgiana, la ce te referi, la capac sau la colac? Si la noi e regula cu capacul lasat INTOTDEAUNA dar stii de cand? De cand o data Manole, care avea 5 luni, s-a apucat sa bea apa din buda!
Eu am auzit ca bea si ma gandeam ca am o problema cu urechile, ca nu percep sunetul ca venind din bucatarie...De atunci s-a instituit regula asta, desi atunci bietul Manu era puiandru prostanac, ulterior nu i-ar fi trecut asta prin cap...Si huzband mai uita sa-l lase, i-am zis: vrei s-o gasim si pe Sophiphi band apa de-acolo?:)))
Mesaje de-astea in word pe calculator are huzbandul obiceiul sa-mi lase, cu tot felul de traznai; pana merg la baie de ex, cand ma intorc vad tronand pe ecran un mesaj cu ditamai characterele, de-mi vine sa merg iar la baie de ras:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
cativ13 spune:
georgiana, am citit pe blogul tau...ce sa zic? te admir pt curajul de a recunoaste ca e nevoie de recucerire
Fiica Ploii
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uali tufete, unde ati citit voi despre "copilul captiv"? ca n-am gasit nicaieri in topicuri...dati-mi si mie un link, ceva...ca-s curioasa:) |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154383
cred ca aici e vb
dragastoasa de Dragos
mireal spune:
Ilinca, mie doctorul mi-a zis ca nu are rost sa chinui copilul sa-i iau din vena sange,mai ales ca la el nici nu se vad venele.Eu am tot insistat ca e cam palid, i-a luat din degetel si a iesit ca are anemie.Acum daca nu e nimic suspect nu are rost sa chinui fata degeaba.
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 georgiana, am citit pe blogul tau...ce sa zic? te admir pt curajul de a recunoaste ca e nevoie de recucerire ![]() ![]() Fiica Ploii |
Ei, de recunoscut mai recunosc... Greu e cand trebuie sa trec la fapte :D
Ilinca_M. spune:
Mirea, pai din degetel as fi fost si eu de acord, de curiozitate, dar cand mi s-a zis ca din vena...si mi s-a zis si ca nu am motiv de ingrijorare...
Cativ, apropo de recucerire tu nu ne-ai mai dat niciun "raport"...totusi indraznesc sa te intreb: "recordul" ala, stii tu care, e de domeniul trecutului, nuuu?
Sophiphi a revenit la obiceiuri bune dupa 2 zile aiurea, doarme de la 14 (ieri "somnul de pranz" a fost 10 min, pana am mutat-o de pe canapea in patutz...)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mirea, pai din degetel as fi fost si eu de acord, de curiozitate, dar cand mi s-a zis ca din vena...si mi s-a zis si ca nu am motiv de ingrijorare... |
din degetel se ia ptr sideremie, din vena ptr Hemoleucograma completa, daca zic bine.
dragastoasa de Dragos
petrean spune:
la noi pt hemoleucograma a luat din degetel, insa cand a mai trebuit ceva pe langa nu a ajuns si a luat din vena, insa ei au dormit cat le-a luat sange..deci va imaginati "ce tare"i-a durut
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
cativ13 spune:
la Piti i-au luat sange din vene, din ambele brate pt hemoleucograma completa. la spital au intepat-o doar in manuta, acolo unde ne ies venele cand batem la calculator
nu stiu sa explic...Ilinca, am scapat de recordul negativ... saptamana asta ne inscriem pt alt record![]()
![]()
ca pleaca de luni pt o saptamana in Italia...Fiica Ploii