Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 9
Lara spune:
Normal ca nu am reusit sa vad ce mai ziceti in urma, dar cat doarme Sara macar sa zic una alta ca nu stiu cand mai apuc. Nu ca as avea copil rau, sau ceva de genul, insa prefer sa petrec cat mai mult timp cu ea cat e treaza, iar cand doarme, fac si eu ce apuc, ce nu.. las` pe alta data Trece timpul asta atat de repede!!
La X Factor m-am uitat si eu putin (thanks Mota) insa tare rau s-a nimerit cu ora de pregatiri de somn pt fete asa ca nu am vazut tot, insa in mare mi-au placut cei alesi.
Motanik, iti inteleg ingrijorarea cand te gandesti cum va reactiona Theo. Important este sa o pregatesti si sa-i explici ce minunat e ca va fi surioara cea mare. Nu stiu ce as putea sa-ti spun concret, sunt convinsa ca instinctul te va invata cum sa faci sa fie armonie intre ele si sa nu duca nici una, nici alta lipsa de aceeasi cantitate de atentie si dragoste
Dupa ce o sa vii acasa, o sa fii obosita si cu bebe care te va solicita o sa fii mereu ocupata.. clar o sa fie ceva mai greu, insa nimic nu e mai frumos, crede-ma, o sa te descurci minunat, nu-ti fa griji!
Luna, tu ai doi copii minunati, si cu diferenta ceva mai mica intre ei decat mine. Mai zi si tu una, alta (daca n-ai fi zis deja, in urma)
Va pup, imi pare rau ca nu pot sta, ma bucur ca sunteti ok si busy.
Numai bine la toata lumea.
Letitia1 spune:
Salut Mota, tocmai ce-am citit ca a iesit scandal mare din cauza alegerilor lui Cheryl. Cica din motive rasiste nu a ales-o pe Gamu si a preferat-o pe Katie care a uitat cuvintele la cintec (nu pentru prima oara) si pe Cher care nu a putut scoate un sunet din cauza amigdalitei. Cica Simon o sa apara in episodul urmator si o sa anunte ca toti judege-ii au dreptul la inca un act. Deci o sa fie 4 acte de judge si atunci or s-o aleaga si pe Gamu (cred eu dar nu stiu sigur). Cica toata mascarada asta a fost facuta pentru publicitate.
uite aici o parte din birfe.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1317548/X-FACTOR-2010-Controversy-Katie-Waissel-goes-despite-fluffing-audition-Gamu-Nhengu-gets-no.html
motanik spune:
Si eu am ramas masca aseara cand i-a zis lui Gamu ca nu trece mai departe. Katie n-a avut nici o treaba, vocea nu ii mergea sub nici o forma pe melodia aia (superba de altfel, MJ ).
Sunt sigura ca Gamu o sa intre weekendul urmator.
Cica Simon se gandea de multa vreme la treaba asta cu wild cardul.
Cher mi-a placut si inainte, o cred ca nu a putut canta din cauza amigdalitei.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Lara spune:
Buna, fetelor.
Am citit cate ceva din urma :) Ce atmosfera faina e aici, la voi..
Azi mai bine nu scriam nimic, numai de Luna am amintit ca are doi copii.. eh.. iertati-ma, sper sa-mi revin si eu cat mai repede :)
Motanik, eu sincer iti spun ca ma tem ca am cam gresit fata de Jo, de cand cu venirea Sarei. E usor in teorie, dar cand e vorba de practica, am cam comis-o. In primul rand ca anul trecut ne-am mutat si i-am schimbat si scoala si din pacate nu cu una mai buna :( dupa care a dus dorul colegilor, prietenilor etc.. si cel mai grav a fost cand am fost la spital, pentru ca am stat mai mult decat credeam si ea a suferit foarte mult. Am mai si facut o alegere nefericita in ceea ce priveste cu cine am lasat-o, chiar si pentru putin timp :( Nu vreau sa spun mai mult, insa e foarte important sa te gandesti cine va sta cu ea, non stop si eventualitatea in care, Doamne Fereste va trebui sa stai mai mult. Eu am stat 6 zile. Enorm pentru un copil care nu a fost niciodata despartit de mine.. Si grav ca a fost total nefericita cu cine a stat dupa ore, pana o lua sotul meu.. Nu a spus nimic insa.. :( A fost atat de scumpa si de brave incat a suportat obrazniciile copiilor persoanei respective si nu a spus nimic, decat cand am venit acasa. As vrea sa pot schimba asta, insa.. nu pot.
Am tinut sa ti spun si asta, pentru ca eu chiar nu credeam ca o pot da in bara, insa.. am comis-o rau de tot. Si cand ma gandesc ca am schimbat persoana cu care va sta in ultima clipa.. doar pentru ca era mai aproape de casa mea si pentru ca a insistat atat de mult..
Am observat si gelozie din partea ei, insa am dicutat cu ea, i-am explicat.. E delicat, cel putin la mine a fost asa.. ea a fost mereu singura, pe primul plan, mereu in centrul atentiei.. si acum.. trebuie sa imparta cumva atentia acordata si nu ma refer la cea din partea noastra, culmea, mai grav e cu cea care vine din exterior. Asa ca, baga mare si educa pe cei din jurul tau, mai ales cand or sa vina la bebe, sa nu uite sa ii acorde cat de multa atentie si ei, mai ales la inceput, in timp ii va fi mai usor.
Ce mult mi-a placut cum ai zis, Luna ca dragostea nu se imparte la doi, ci se multiplica Chiar ma intreba Jo inainte sa nasc.. cum voi iubi pe bebe? Inima mea va imparti dragostea cu el? I-am spus ca asa cum a crescut el acolo in burtica, asa a crescut si dragostea mea pentru el.. Ce sa le zici, te pun in incurcatura uneori. I-am mai zis o chestie, care mi-a placut cand am auzit-o candva, cum ca ii voi iubi la fel, singura diferenta este ca.. pe ea o iubesc de mai mult timp :) I-a placut si ei. S-a simtit mai bine dupa.
Mai revin cand pot, e tarziu. Va pup.
Luna1 spune:
Hello girlies
As vrea si eu sa ma uit la X factor dar tot ma iau cu treaba si uit.
Lara e imposibil sa nu gresesti, nu stiu la voi cum e dar la noi faptul ca a fost o diferenta mare de varsta a ajutat, Cosmin a fost mai intelegator, desi acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa fiu mai putin cu mini maimutica de gat si sa petrec mai mult timp cu el. Am avut noroc cu sotul meu totusi care in prima faza a cam ignorat-o pe bebe si si-a canalizat atentia total pe Cosmin. Apoi lucrurile au intrat incet incet in normal. Imi pare rau ca ai lasat-o cu cine nu trebuia, sper ca nu s-a intamplat ceva f rau, imi pare rau acum ca nu ne-am cunoscut personal atunci, ma ofeream sa o iau la mine dupa scoala daca ai fi avut incredere.
Va pupam.
My reason
Letitia1 spune:
Luna, am auzit dimineata la radio ca vor sa le taia macaroana alora care nu muncesc dar o pot face. Deci pur si simplu, esti tinar si in forma, te duci si pui osul la treaba. Eu am vreo citiva de astia in cartier. Daca esti batrin sau bolnav sa-ti dea, dar daca esti bun de munca, la treaba frate. Stii ceva de asta, ca stiu ca tu lucrezi in domeniu.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Luna, am auzit dimineata la radio ca vor sa le taia macaroana alora care nu muncesc dar o pot face. Deci pur si simplu, esti tinar si in forma, te duci si pui osul la treaba. Eu am vreo citiva de astia in cartier. Daca esti batrin sau bolnav sa-ti dea, dar daca esti bun de munca, la treaba frate. Stii ceva de asta, ca stiu ca tu lucrezi in domeniu. |
Letitia ce stiu la momentul acesta e ca se fac reduceri mari de la Guvern, adica de ex fiecare consiliu pe langa council tax cu care se auto-gospodaresc, primesc si fonduri guvernamentale. Se pare ca aceste fonduri se vor miscora considerabil, astfel ca noi e posibil sa ne pierdem contractul. Il vor miscsora in prima faza cu juma de milion.
Mai departe stiu ca vor monitoriza mai bine pe caz aplicatiile pt benefits (lucru perfect de altfel) insa e un lant al slabiciunilor, pentru ca se fac reduceri de personal majore la consiliu deci nu stiu de unde vor avea personal sa faca analiza pe caz.
Eu sper totusi ca vor reusi cumva, sunt satula sa vad o groaza de lenesi cum primesc benefits si duc o viata frumoasa rau, stau acasa si li se pare ca e dreptul lor sa primeasca tot, pe taxele noastre. Ma refer normal la cei cu capacitate de munca.
My reason
Luna1 spune:
Apropos de X Factor, am auzit azi la radio ca Gamu a fost informata de HO ca trebuie sa paraseasca tara ca i-a expirat viza mamei ei.
My reason
Letitia1 spune:
Stii, ar trebui sa faca ca in Romania, intii le taie ajutoarele si dupa aia fac analiza de caz. Sint care nu lucreaza din cauza ca sint prea grasi si cica sint disable.
Letitia1 spune:
Da, Gamu si familia o sa trebuiasca sa paraseasca uk
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1318078/X-Factor-2010-Now-Gamu-Nhengu-family-face-deportation.html
Ma intreb cine, de ce si cum de a primit ajutor de la stat daca n-avea dreptul? Astia chiar nu verifica si arunca banii ca nebunii? Cum a fost posibil asa ceva? Cine o sa ramburseze banii aia acuma? Si citi n-or mai fi primind ajutoare banesti necuvenite? Bun sistem. Merge brici.