Romanii din Marea Britanie (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hola fetelor.

Pai haideti sa stabilim aici unde ne vedem. Mada tu conduci deja? Ce sugerati? Mofturici tu ce preferinte ai? Eu cu Lara stam una langa alta (sa ne fie rusine in special mie ca nu ne vazuram inca) deci astept sugestii.

Mofturici daca e sotul trecut pe Council tax zic eu ca e ok, pentru ca el e tatal copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Luna nu inca, dar pot ajunge oriunde nui pb ma descurc eu. Pai daca voi stati aproape vin eu incolo, da-mi un pm cu locatia si detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet72 spune:

Salutare!
Suntem o familie normala din Iasi...si vrem sa ne stabilim in Marea Britanie, e ceva ce-mi doresc de 25 ani.....Dupa 25 de ani, incerc sa-mi regasesc visul(acum am 38 ani)-dar impreuna cu familia sotul si fetele de 4 ani, el a plecat in Paris de 8 luni, s-a adaptat cumva, lucreaza in meseria de instalator sanitar-cu exceptia dorului de fete-asa ca tre sa gasesc o solutie....dar in Marea Britanie.
Ce parere aveti?
Astept nerabdatoare PM-urile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

Seara buna fetelor!

Pentru mine nu e nici o problema locatia..ma descurc cu transportul...stabiliti locatia, data , ora si trimiteti-mi un mesaj!

Mergi la inceput

Pet te sfatuiesc sa mergi sa citesti din urma capitolele ca tocmai s-a discutat despre asta plus sunt multe informatii pe prima pagina. Ideea e ca acuma e f greu doar daca nu aveti bani multi pusi deoparte si pe cineva aici sa va ajute la inceput. Toata lumea vrea sa plece, no offence ca nu e nimic personal, da toata lumea intra si ne intreaba de plecat si am tot raspuns si discutat asta de n ori in ultimele capitole, da mergi si citeste tot din urma si apoi daca ai nelamuriri te asteptam cu intrebari.

Mergi la inceput

Twenty-six

Mergi la inceput