Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 18
mofturici spune:
Distractie placuta !!!
Si da, ai dreptate! Asa suntem noi : cand aveam acel program nebun visam sa am parte de o oaza de liniste...acum am primit ce am vrut......si tot nu-i bun...si cred ca in viata tot ne lovim de asta...
Luna1 spune:
Ce mai faceti fetelor? Cum o mai duceti?
Motanik esti ok, ai emotii cu interviul?
Mada printesa ta intra in ianuarie la reception sau a intrat deja? ca imi scapa acum, nu-mi mai aduc aminte.
Fetelor ma gandeam care sunteti prin zona sa organizam si noi ceva de Craciun, ceva cu copiii, sa ne intalnim undeva. Ce ziceti?
Si care mai aveti poze pe aici, stergeti-le, ca umbla numai dezaxati pe aici, isi trimit intai sotiile prin recunoastere pe forumuri despre copii, apoi apar si ei si se plang ca ii inebuneste lumea vorbind despre copiii din dotare. Ma intereb ce dorea sa gaseasca aici, discutii despre IT in stilul propriu (cu multe apelative de p ....).
Anyway Sorana transmite-i sotului tau ca apreciez preocuparea cu privire la fiica mea, sa doarma linisitit, n-are sindrom Down, e un copil fericit si atata tot. Ceea ce va doresc si voua (desi as putea sa va raspund cu aceeasi moneda). Si ii poti transmite si ca IP-ul luat este de la serviciul meu, da, lucrez, desi sotul meu si-a permis sa ma intretina sa ma bucur de cresterea copilului meu. De tine mi-e sincer mila. Mult succes, iti trebuie.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi am fost busy aseara cu party, M a stat putin ca nu prea i-a placut multa galagie si toate costumele alea scary dar R s-a distrat la nebunie a dansat de numa s-a intalnit cu prietenele ei de la gradi si s-a botosit ca durat numai o ora jumatate.
Azi ultima zi de colegiu am dat si-un exam la mate si a fost f usor pt mine, dar colegele mele s-au cam chinuit, greu bre sa imparti si sa inmultesti cu cate 2-3 cifre fara calculator la peste 25 de ani. Da na...
Si azi am avut eveniment mare in familie , am mutat maimutza mica in pat de toddler. I-am gasit pat la fel ca alui sorasa dar e diferita culoarea si azi i-am luat salteaua si astenuturi la fel la amandoua cu fluturasi si acuma stam cu urechileciulite sa vedem pleaca la plimbare sau nu la noapte. Oricum a fost f incantata de noul patutz si speram sa doarma cum trebuie, acuma seara erau amandoua rupte ca azi nu au dormit la pranz ca eu am fost la scoala si apoi am venit si m-ampus si am facut curatenie in casa de sus pana jos, i-am asamblat patul si etc.
Va uitati la noul serial de pe Channel 4? The Event? E tare interesant.
Luna da in ian incepe reception. Ea abia asteapta.
Ar fi super sa ne vedem de sarb, noi oricum suntem aici nu plecam pe nicaieri.
Na cam asta de la noi merg la somn cas rupta.
Pupici si wknd placut.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pe unde umblati gagici?
Noi ieri am lenevit si am trebaluit prin casa, rufe etc. si azi am iesit la aer ca a fost tare frumos si am fost sa vizitam V&A Museum of Childhood, in Bethnal Green.
La fete le-a placut de numa sa vada toate jucariile s-au jucat si ele pe acolo ca au niste spatii unde sa se joace copii cu diverse chestii. Si apoi ne-am mai plimbat oleaca si acasuca.
Voi ce ati facut in wknd?
Pupam trupa si enjoy the half term.
Lara spune:
Luna, te rog nu da importanta. Ma mira sa citesc asa ceva, imi pare tare rau. Din pacate din ce in ce mai mult, sunt convinsa ca rautatea romanilor intrece orice limite :(
Te rog, ignora asemenea comentarii!
Voiam sa mai scriu si eu cate ceva, insa mi-a perit cheful.. Am sters si eu pozele.
Andreea, bine ai venit. Iti recomand sa verifici Ofsted Reports pentru scolile care le ai in preajma si sa alegi pe cea mai buna ca prima alegere. Si fa asta cat mai repede, o vor lua la scoala imediat ce primesti confirmarea, nu trebuie sa astepti pana la anul.
Va pup, fetelor, am asa un gust amar..
Numai bine.
Trimit ceva PM-uri
Luna1 spune:
Buna fetelor.
Miss noi am mai fost sa cumparam una alta, daca tot incep noul job pe 16 Nov, m-am innoit.
Lara ti-am dat add pe FB. Stai linisitita, mi-am facut nervi insa acum mi-a trecut, m-a socat doar ce fel de calitate umana detin unii (sau mai exact lipsa calitatii). Si ma socheaza ca totusi exista cineva care ii face un copil unui astfel de om, daca sotul meu ar vorbi asa despre copii si femei, chiar si in gluma, n-ar avea ce cauta nici la 100 m de mine. Eu stiu mai bine ce situatie am si am inteles frustrarile unora care nu-si permit sa-si intretina copilul si nevasta. Nasol.
Lara si Mada ne organizam sa ne vedem cu ocazia Craciunului, sau doar asa la o cafeluta? Ma gandesc la un loc de joaca, ceva. Noi avem Gambado aici dar oriunde vreti voi e ok. Si daca mai sunt fete ce doresc, ne putem vedea toate.
Va pup
Luna1 spune:
Ca mi-am adus aminte...
Motanik bafta la eco si la interviu astazi, sa vii cu vesti bune.
MissJJ spune:
Lara [hugs].
Luna cu mare placere ne vedem mie imi e ok oriunde, ma descurc si ajung oriunde trebuie. Zic ca detaliile e cel mai bine sa le discutam pe PM. Atata preferinta am de ora ori dim pe la 9-10 ca pe la 13 as vrea sa fiu acasa pt maimutza mica sa poata dormi sau dupa 4 ca atunci nu mai e pb de somn.
Sa iti fie de bine shopping-ul. Si eu ma gandesc acuma sa imi schimb coafura, nu stiu ce sa fac sa ma tund sa nu. Am fost tunsa si imi sta bine si la cat e de subtire parul meu si se ingrasa rapid e usor de intretinut, dar mereu am vrut par lung si imi place ca ilpot ondula, lega daca vreau na pot sa il schimb mereu numai timp sa am, ca asta imi da ideea sama tund ca nu am timp sal fac cum mi-as dori si cam ajung cu el legat in coada sau cu clama de aia si nu-miplace ca il port legat mereu. Deci na pb grave am si eu de numa.
Mota chiar vesti ceva? Speram ca totul a fost ok.
Lara spune:
Luna, pana la Craciun, nu stiu ce-o sa fac sau ce Dumnezeu o mai fi, insa pentru o intalnire la o cafea, cu copii, la un loc de joaca, sau oriunde alegeti voi, chiar zilele astea, sunt pentru.
Pe mai incolo, om vedea, mai greu sa-mi fac planuri pe termen lung.
Miss, te pup si eu. Recunosc ca-s uimita cat de tanara arati! Doamne cand ai avut timp sa le faci pe toate?
Mota, astept detalii! Am un feeling ca totul e minunat :)
Va las si va pup. Pe fuga, ca de obicei.
O seara faina!
BTW, v-ati mai uitat la XFactor?
MissJJ spune:
Lara ms. Mai nus nici chiar asa tanara cum arat, acusi schimb prefixul, trec la 3. Eu m-am apucat de univ in ro dar am plecat in uk in anul 2-3 si aici dupa doi ani am nascut primul copil si dat fiind situatia cu childcare etc am zis ca facem si al doilea si apoi ma apuc eu de colegiu si univ, deci here i am now studying my a*** off si juggling cu toate.
Sincer as fi avut copii mai devreme desi nu ar fi fost ok atunci, dar as fi vrut sa fiu mai tanara, dar e ok si asa oricum sunt multumita de cum decurg lucrurile momentan, of course se poate si mai bine dar nu e rau de tot.