Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Florentina_C spune:
Salutare la toate fetele....
Vin si eu cu o intrebare... Bebelului meu nu i-a cazut inca buricul, cu toate ca pare sa nu mai fie mult... Pediatra mi-a zis sa ii pun comprese cu spirt ca ii cade mai repede dar, azi avem deja 2 sapt si 2 zile si nimic...La voi, la cat timp a cazut?? Aaaa...si la ce e bun banecocin???
Va pup
giorgia23 spune:
Florentina Antoniei i-a cazut fix la 2sapt...stiu ca se da cu baneocin pudra...eu nu am dat decat cu spirt si nu au fost probleme...nu a supurat deloc
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Florentina Antoniei i-a cazut fix la 2sapt...stiu ca se da cu baneocin pudra...eu nu am dat decat cu spirt si nu au fost probleme...nu a supurat deloc GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Ok...m-am mai linistit... Asteptam sa vedem ce se intampla... Multumesc, Georgia
bubster spune:
ziua buna!
arissa, med meu de fam a spus k e posibil sa aduk vaccinul luna asta,poate scapam de dat bani
mami fericita de
ariana ! 06.08.10
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Sorina, ce balansoar ai luat? Pana la ce varsta e valabil? ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
Neata! Am luat balansoarul la care parca Oana facea reclama, de pe strollers.ro - Bright Stars Comfort & Harmony Cradling Bouncer. Foarte repede mi l-au livrat. E dragut, dar pt un bebe linistit, cum al meu bebe parca este duracell, nu sta locului ... sta in balasoar maxim 15 min si se plictiseste. Si la pret e convenabil, 269 plus 19 taxe.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
michelle1981 spune:
Tina, eu o tin invelita in prosop si descopar cate un membru pt masaj, apoi il acopar inapoi, nu o tin dezvelita. La noi sunt 23-24 grade.
mya, tina, racusor, noi folosim torrent, daca va intereseaza va dau un mail cu detalii. Si noi urmarim tot asa serialele si abia astept sa apara: grey's, neveste disperate, dexter
A mea la plimbare adoarme instant. O data urla de foame (desi mancase aproape continuu cateva ore) si am zis sa incerc sa vad daca o pacalesc si a adormit instant mititica.
Larisa multa sanatate.
Racusor, 120g e totusi o crestere! Nu trebuie sa ai motive de ingrijorare daca curba e ascendenta.
Asteptam si restul pozelor de la fotograf.
oana, uf, nasol cu capacele. Casco va acopera ?
Nu prea inteleg cum sunt icoanele, dar o sa comand cateva sa ma lamuresc.
De doua zile vad ca tot asa are si pitica mea program: papa la 22-23 apoi somn pana la 5, apoi trezirea din nou pe la 8-9.
imaya, super tortul!
arissa ce ma bucur ca ai avut o noapte normala! Poate se regleaza. Ai tinut-o treaza in timpul zilei ieri?
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
nela_didea spune:
Neata de la Hunedoara. Aici ploua de azi noapte si nu putem iesi la plimbarica
. Sa vedem mai tarziu poate se face vreme buna.Deocamdata am papat si facem nanitza pe muzica delfinasilor.
Si la mami ii e somn si cred ca o sa faca o pauza de somnik
.
Iacata si un banc sa ne descretim putin fruntile.![]()
Un tip cu un Ferari da peste o cioara. Bird-lover fiind, o ia acasa si o ingrijeste. O pune intr-o colivie si ii lasa niste paine si apa acolo.
Pasarea a fost inconstienta tot timpul acesta. Cand s-a trezit, aceasta s-a gandit:
- Hmm... gratii... apa... paine... Te pomenesti ca l-am omorat pe ala cu Ferari!
senty_mary spune:
neata delfinariu!
Florentina, Baneocinul se da ca sa nu se infecteze buricul.
mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Neata mamici si delfinasi ![]() Andrei Ioan si Stefan Calin la implinirea a 3 lunite![]() Victor la implinirea a 2 lunite![]() Matei Gabriel la implinirea primei luni![]() |
si de la noi!
sa curga kg cu atat tortulet
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
nela_didea spune:
Fetelor eu v-am mai intrebat daca Bonisan-ul e pt.colici? Se pare ca ajungem si noi la perioada critica si as vrea sa-l probez sa vad care-i mai bun pana la urma.![]()

Andrei Ioan si Stefan Calin la implinirea a 3 lunite