Ma refer la oul crud, in coaja, nespart.
Iarna tanjim dupa ouale de curte, atat de gustoase .
Aveti idee?
Multumesc.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Eu am dat frigiderul pe foarte rece din greseala la un moment dat. A inghetat continutul oului si dupa ce l-am dezghetat arata apos si straniu si n-am mai avut curaj sa il mananc desi era proaspat (in aveam in frigider de 2 zile).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Poti congela oul, dar nu in coaja. Bati galbenusul cu albusul (dar incearca sa nu incorporezi prea mult aer) si congelezi amestecul. Sau poti separa continutul si ingheti albusul singur si galbenusul (amestecat cu zahar sau cu sare sa nu se intareasca) singur.
gainile se oua si iarna.
mai rar, dar o fac :)
in alta ordine de idei, am citit in numaistiu ce carte ca niste eschimosi au inghetat ouale, apoi le-au taiat in doua gata inghetate si le-au facut omleta
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
nu am congelat decat albusuri, cand aveam prea multe. oua intregi nu am incercat vreodata.
Roxana
mama mea a congelat intotdeauna oua(de tara) fara coaja, amestecate sau separate. le folosea numai la prajituri sau la gatit, nu la omleta.
Fetelor, multumesc mult de raspunsuri .
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
nuuuuuu!
Nici prin gand sa nu iti treaca sa faci asa ceva!
Dupa decongelare e foarte toxic pentru ficat!Si nu mai zic ca s-ar putea sa te alegi cu niste bube de toata frumusetea.
Asta e parerea mea!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp