Recomand bona

Recomand bona | Autor: VoichiV

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

fetita mea (4 ani si 4 luni) va incepe in curand gradinita si ne vom desparti de doamna care a stat cu ea de cand avea sase luni! Pentru ca eu am fost mai mult decat multumita de activitatea dansei, vreau sa o recomand parintilor care, ca si mine, nu au cu cine sa-si lase copilul si carora stiu ca le este greu sa gaseasca o bona adecvata. Asadar, doamna despre care vorbesc are 55 de ani si a stat cu fetita mea de cand aceasta avea 6 luni. Zona in care locuieste doamna este Colentina. O puteti contacta direct la adresa gina_prunaru@yahoo.co.uk. Detalii suplimentare pe PM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui VoichiV

Buna ziua,

fetita mea (4 ani si 4 luni) va incepe in curand gradinita si ne vom desparti de doamna care a stat cu ea de cand avea sase luni! Pentru ca eu am fost mai mult decat multumita de activitatea dansei, vreau sa o recomand parintilor care, ca si mine, nu au cu cine sa-si lase copilul si carora stiu ca le este greu sa gaseasca o bona adecvata. Asadar, doamna despre care vorbesc are 55 de ani si a stat cu fetita mea de cand aceasta avea 6 luni. Zona in care locuieste doamna este Colentina. O puteti contacta direct la adresa gina_prunaru@yahoo.co.uk. Detalii suplimentare pe PM

VoichiV

poze bebelina mea draga

nu ai PM activat. a fost interna?
astept raspuns pe PM, te rog
multzam

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssergg spune:

Buna,

Si pe mine m-ar interesa o bona la copilul meu de 3 ani.

Cum pot lua legatura cu ea. Poti sa-mi scrii pe ssergg@yahoo.com

Multumesc anticipat,

Citat:
citat din mesajul lui VoichiV

Buna ziua,

VoichiV

Mergi la inceput