Sezatoarea canadiana (190)
Raspunsuri - Pagina 11
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Pitilache, de ce nu incercati la Collegge Sainte-Anne e bun si au si transport si cu totul nu-i f scump.Stiu pe cineva in NDIP care are copilul acolo, cu transport scolar. Succes! http://www.college-sainte-anne.qc.ca/www/index.php "Dragostea lumineaza ochii mintii" (Sf. Efrem Sirul) |
Da, Ica la Ste Anne de Lachine o sa mai incerce si Seba.
Cristina cge multa sanatate Cristinei. Ne rugam sa fie bine!
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Ce scoli cu examen in 26 oct. mai sint? |
Simo pe 2 si 23 oct se da examen la College Ville-Marie din lista aia de 9. Uite www.reine-marie.qc.ca/admission.shtm" target="_blank">aici. Pe 26 nu stiu. Tot pe 23 oct. este si la Charlemagne. Multa bafta lui Radu!!!
delia79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pitilache
Da, Ica la Ste Anne de Lachine o sa mai incerce si Seba. Cristina cge multa sanatate Cristinei. Ne rugam sa fie bine!
Simo pe 2 si 23 oct se da examen la College Ville-Marie din lista aia de 9. Uite www.reine-marie.qc.ca/admission.shtm" target="_blank">aici. Pe 26 nu stiu. Tot pe 23 oct. este si la Charlemagne. Multa bafta lui Radu!!! Bijoux by Mitziad |
Mult succes candidatilor Seba si Radu!! Wow, ce copii mari aveti!
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
pitilache spune:
Multumim mult, Delia! Si tie mult succes pentru inceperea gradinitei soimitei frumoase! Greu cu bunicile astea, daca nu le dai de munca, nu-i bine, daca le dai prea mult, iarasi, ca le dai comenzi, si uite tot asa... Te inteleg perfect!
Cu scoli publice versus privat, vezi ca prima pagina este un link la o discutie mai veche, de vreo 3 ani cred, dar la fel de actuala.
nelia spune:
Cge, am citit acum! Multa, multa sanatate! E prima data cind aud despre asa ceva, adica despre ce are Cristina, ce ghinion! Sper sa ajunga cit mai repede si cit mai refacuta dupa asemenea incercari la fetitele ei! Multa tarie sotului si mai ales parintilor lui!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
delia79 spune:
Cge, foarte trist, multa sanatate si din partea mea
Ana, vroiam sa-ti spun ca sotz lucreaza cu un chiropratician si zice ca si chiro si osteopatul sunt doctori, diferenta majora e ca chiro se specializeaza pe problemele coloanei vertebrale, pe cand osteopatul pe restul de oase. Personal stiu oameni care si-au rezolvat probleme dificile de sanatate mergand la chiro. Sper sa te puna pe picioare Giani , sa ne povestesti cum fu.
Roxana, merci, am sa merg pe prima pagina sa ma documentez .
Cupilu meu e cu buni afara de vreo 3 ore, asta dupa ce au mai fost 3 ore dimineata si nu a dorit sa pape mancare soimita mea. Sunt cam ingrijorata , nu i-o fi foame? ufff
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
cge spune:
Multumesc mult de gandurile bune.
Pentru Cristina speram sa fie bine.
Donatii se pot face in contul in Euro, noi asa am trimis banii pentru prima operatie: din cad in contul in Euro.
Dar este un comision la transfer.
Are 30 ani si 2 fetite de 3 ani si 1 an.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Daiopri spune:
Salutare d-na dragi
Nelia, scuze nu am apucat. Poate ma adun nitel sapt viitoare.
Cge sanatate multa
Scoli si iar scoli, am albit in o saptamana. Si nu s-a terminat
am scris si eu la sub Laurei.
DanaP esti multumita cu paxu'? Vrem si noi sa luam ceva da ne uitam la besta, ca mie imi trebuiesc heavy duty, ca al mic e puternic si neascultator.
Apropo de asta, cand se mai linistesc frate?
Nu are stare si isi baga nasucul fin peste totsi da cu dolofanul de pamant una doua. Va zic eu, ce nu am avut la primu (si am avut destule ca i se zicea rachetica) am la al doilea (din plin). Nu stiu zau cu cine seamana copii astia ca noi suntem in reluare
Fetele care ati mai facut certif, cand ati trimis la MAE a pus stampila si pe traducere si pe copia dupa certif?
Si intrebare intrebatoare:
Al mare face lista pt mos, si vreau sa zic ca dupa ce e lunga e si lata.
Deja a pus doua lego de vreo suta si ceva bucata si acum le scrie pe alea mici
Incerc aburirea, cum ca mosu nu are bani, da cica nu vor toti copii lego
Sunt in cumpana, sa ii daram mitul, sau ce sa ii zic, ca doar nu m-am sclero sa iau ce zice el acolo, ca nu m-am premiat pe mine niciodata cu asa scoruri
deci ce sa ii zic sa scada lista, sau macar alea cu val ridicata sa se reduca? Ca stie ca sunt scumpe, si i-am zis ca nu vine toata lista peste el, si zice ok, da nu vreau nici sa aud miorlaieli cand nu se intampla.
In rest sunt bine, ca o tante respectabila ce sunt
Ma pregatesc de mers in vacanta (la sv of course) candva dupa curcan.
Numai bine tuturor
cge spune:
Delia, asa e cu parintii aici, trebuie tinuti ocupati.
Anul trecut, imi bateam capul in fiecare zi ce sa ii mai pun sa faca.
Pune-o pe mama ta sa faca muraturi, dulceturi, prajituri.
Stiu ca maica-mea a fost f. suparata ca nu ne facea curat, ca deh, facusem curatenie inainte sa vina.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Mey, o zic asa: cind mai aveti bunici care se plictisesc, sa ii trimiteti o zi in vizita la mine! Aici nu au nici o sansa, dar nici una sa se simta inutili sau sa se plictiseasca. Avem si de facut curatenie, chiar si de vopsit, si copii de dus-adus sau de plimbat, si lectii de facut... unul vrea sa picteze, altul sa coloreze, altii abia asteapta sa te prinda sa le tot citesti, dar nu stiu cum le vine cheful numai cind nu se poate sau cind ceilalti doi au dat muzica la maxim si deja danseaza... li se mai nazare sa sa ajute in bucatarie sau sa joace fotbal. Avem sirene, ninja, cai... Avem de toate... la alegere. Numai bunici de adus nu avem, ca abia se duc pe ei.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU