Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dimineta s-a dus.
asha ca zic buna ziua.

deja sunt la al 2lea ness cu cola.

buuunnnneeee baclavalele!
mie imi plac deserturile insiropate chiar daca sunt prea dulci.ma sacrific.

alex a comis-o ieri. a mancat chipsuri pe stomacul gol, le-a inghitit ca pelicanul nemestecate....drept urmare de aseara tot o voma, tot o diaree.
am lasat-o sa se joace la o vecina.rau am facut! si doar i-am zis tipei sa nu ii dea sa pape nimic si la pranz sa o trimita acasa sa manance.ce ma doare pe mine de fiisa ca nu vrea sa manance la pranz decat daca mai e cu cineva.cum naibii sa manance copchilul ala daca maicasa ii da chipsuri si pufuleti inainte de masa!
si uite asha acu sunt cu ochii cat capacele de la oale, rupta in gura de oboseala ca am pazit-o.
pai alex a mancat prune si a baut lapte si nu s-a stricat la burtica.dar daca manaca junk food inainte de masa e jale.
ma duc sa ma dau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77OLa Multi Ani,Tavi de Andata....Ana,sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos si norocos!va pupam si va dorim petrecere frumoasa!

aceleashi urari catre Octavian shi din partea mea, din toata inima si cu mult drag

Tavi 18

p.s. bafta in clasa a-XII-a shi succes la bac!!!!va fi un an shcolar greu pentru tine, dar itzi vom fi alaturi cu incurajari!tzinem pumnii shi pupam mamica fericita, Andata

Mergi la inceput

10 septembrie - Aid al-Fitr (sarbatoarea întreruperii postului - celebrata la 1 Shawwal- consacra Ramadan, luna a noua a calendarului anual, ca luna cea mai importanta a anului islamic. Este, de asemenea, luna Noptzii predestinarii (laylat al-qadr), chiar noaptea revelatziei.
(sursa: http://www.turcia-online.ro/index.php/sarbatori-turcesti)

Happy- Ramadan fericit!!!(cand lucram in port, shtiam sa zic in turca...am uitat)

...ma abtzin, dar ma mananca deshtele - distractzie frumoasa cu socrela!!!aseara am vizionat impreuna cu doua prietene filmul "soacra mea e o scorpie"...trebuie musai sa facem o claca impreuna shi sa vedem acest film...merita!!! ....pup toate nurorile de pe forum

semnat: nora fericita!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Tania am vazut pozele din vacanta sunt superbe, frumoase amintiri.

vazut shi eu partzial poze, abia ashtept sa le vedem impreuna shi sa auzim LIVE impresiile...musai se cere o intalneala !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dadi_t

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Mai este cineva de acord cu crearea unui cont comun al "Gashtii"?

eu votez pentru!

Lali, intzelege-te tu cu Dodo( ea e cea care a deschis capitolul prezent shi se pregateshte de curatzenia mesajului principal in limita timpului liber) ...noi suntem de acord, cu user comun, ajutam shi noi cat putem...totul ca sa fie cat mai frumoasa shi mai primitoare "casutza" noastra!!!...poate multe dintre cele care doar citesc la acest moment, membre vechi sau inca neinmatriculate, vor vrea sa (re)vina in Gashca de Constantza ...le asteptam cu drag! (re)primim pe oricine ...suntem Fete minunate shi de gashca!!! parol!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Am castigat la concursul Aptamil!!

Felicitari!!!!

Multam! O adevarata surpriza! Pacat ca iar sunt discutii, nemultumiti...tu stii cum e

Cris mami de Alexia & Ana

offf...cata rautate pe unii!!!am citit aseara shi m-am (re)uimit

shtii eu am credintza mea, ca undeva acolo sus e cineva care vede shi contorizeaza toate faptele bune, tot ce spui shi dai din inima, tot ce faci cu sufletul curat shi nepatat de invidie, ura shi alte rele ale cutiei pandorei...iar omului care face shi gandeshte (de)bine i se intorc inmiit toate faptele bune
nu merita sa pui la suflet toate emanatziile bolnave, pline de invidie ale unor necunoscute/(z)i..."relele/ raii" trebuie ignorate/(z)i -contabilitatea din cer tzine cont la remuneratzia finala!

Bucura-te de premiul tau (am intzele ca sunt cateva cutii de aptamil-lapte praf) shi ignora toa(n)te(le)...vor pieri pe limba lor, ca in majoritatea cazurilor cunoscute.

Mergi la inceput

hai...cine da o mana de ajutor sa trecem la pagina 15?

o duminica minunata, va doresc!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Mai ma oripilez uitindu-ma la televizor, la stiri, de obicei nu ma uit, tocmai ca sa nu vad asemenea porcarii, sa ma incarc cu energii negative.
Am vazut niste bieti copilasi(undeva in jud. Vaslui), care impreuna cu invatatoarea lor cirpeau si lipeau peretii scolii, si stateau in genunchi frecind podele si banci vechi de cind lumea. Mi s-a facut pielea gaina pe mine!
Si acum arata, ca suntem la un pas de epidemie de SIDA in Romanica .
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

offf, cata tristetze
deseori, ma gandesc sa facem shi noi cate ceva pentru asemenea nevoiashi...poate discutam la prima intalnire, raman atatea lucruri mici de la copilashii noshtri, jucarii, caiete, cartzi, creioane...poate trimitem un pachet din partea Gashtii de Constantza, cred ca intr-un satuc uitat de lume sunt binevenite orice rechizite shcolare (cat de ieftine shi nefirmate) la care noi/copii nostri nici nu ne uitam

Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vazut poze cu vacanta, ffffrumo.
LMA, sarbatoritilor!
multu' de urari.
azi bucataresc si altele admin. acum fac gashtii tochitura cu carne& vin rosu, mamaliga& ochiuri.
si mie imi plac muult baclavale/sarailii& co.
sarbatori fericite hapymummy, s va ganditi si la mine in timp ce mancati o baclava siropoasa.
parca imi vine sa fac si eu ca am niste foietaj la congelator.
mai am in plan si ceva dulce, maine am musafiri si imi cere si cupilu'( ultima comanda: prajitura cu cioco, sa vad ce mestresc)
va pup si eu in treacat azi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani ,,majorului''! Sa aiba multe succese si tot ce-si doreste sa-i fie la-ndemana!Andata...sa-ti traiasca copiii! esti o mama fericita!

Eu sunt cam asa: 2 zile bine, una iar cu probleme(de la enterocolita)...saptamana viitoare musai tb sAa-mi fac o coprocultura sa vedem ce miicrob ii p'acolo....Tb sa fiu la botez acum....au plecat tati cu fetele...si eu incerc sa ma tarai la o mancarica...

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput