Intrebare pt mamicile veterane...

Intrebare pt mamicile veterane... | Autor: Adaya

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
Am si eu o mandrete de fetita de 16 luni si jumatate si de aproximativ 2 luni merge singura in picioare(fara ajutor). Problema mea este ca ingerasul meu calca cu piciorul stang in lateral(cam la 45 grade).Am fost la medic cu ea si a zis ca e mersul in formare si sa-i dau sa poarte papucii intorsi cateva luni ca o sa se corecteze. De multe ori m-am gandit ca am pus-o pre repede in rotobil(pe la 6 luni)si de asta calca stramb
Ati mai patit careva asa ceva? Sa o mai duc la alt medic?
Astept raspunsurile voastre
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici nu se diagnosticheaza platfus asa devreme. Te sfatuiesc sa o lasi desculta cat mai mult pe suprafete denivelate, iarba, nisip. Daca esti ingrijorata mergi sa o vada un ortoped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cam mult 45 de grade. Ortoped.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La virsta asta multe se corecteaza de la sine.
Te sfatuiesc sa o lasi desculta, sau numai in sosete prin casa. Si incaltari de buna calitate care tin glezna cind iese afara.

Arat-o regulat pediatrului si daca te sfatuieste du-o la ortoped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adaya
Sa o mai duc la alt medic?

Da.
Se poate face gimnastica medicala si masaj. Mai bine lucrezi de acum decat sa astepti si sa speri ca se corecteaza singura. Nu sunt pro incaltaminte purtata pe dos.

editare: renumitul dr. Stefan Tiron recomanda in asemenea cazuri si control oftalmo si orl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaya spune:

La oftalmologie am dus-o in Alba la seful sectiei de pediatrie si mi-a dat ok-ul, dar pt siguranta mea am adus-o si la Cluj la o prof. dr. specializata pe pediatrie(foarte renumita) si mi-a zis ca e totul in regula.
Am sa merg cu ea si la un consult de specialitate la ortopedie tot in Cluj-mi-a fost recomandata dr.Dana Vasilescu.
Va multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ce-ai facut la oftalmologie?

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Pediatra m-a trimis la un consult oftalmologic cand avea fetita 1 an pt ca i se parea ca are strabism..dar la ambele consulturi mi s-a spus ca ochii sunt in regula sa stau linistita.

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=4&day=26&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=4&day=26&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

scuze ana_l treaba cu oftalmologia era un raspuns pt Darria care mi-a sugerat sa duc fetita si la oftalmologie si la orl.

Mergi la inceput