Sinostoza radio-humerala

Sinostoza radio-humerala | Autor: bumbacelbebe

Link direct la acest mesaj

Fetita mea este diagnosticata cu sinostoza radio-humerala. din cate am aflat sunt cazuri foarte rare, si nu stiu care este chirurgul-ortped la care sa mergem pentru o astfel de operatie. fiind un caz rar multi medici il vor... dar nu as vrea sa fac din fetita mea un cobai.( stiu ca toti trebuie sa inceapa de undeva... nu sunt egoista dar... e mana drepta si va avea mare nevoie de ea restul vietii.) Are 3.5luni se apropie perioada in care ar trebui operata si inca nu suntem convinsi la cine sa mergem!!! Va multumesc!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Medici de oase buni ,am auzit(nu din experieta mea)ca ar fi la spitalul din Eforie
SPITALUL DE ORTOPEDIE, TRAUMATOLOGIE SI RECUPERARE MEDICALA
din Eforie Sud, Constanta
tel:0241-749445; 749446 0241.748449
Republicii 7,
Multa sanatate puiutei tale si refacere rapida

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dr Jianu Mihai sau dr Burnei, sunt cei mai buni chirurgi de ortopedie de pe la noi, incearca o programare la unul din ei si vezi ce spun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacelbebe spune:

Va multumesc.
Astazi am aflati ca singura sansa ar fi sa fie operata in Germania. Va rog cine stie indicati-mi unde gasesc mai multe informatii referitor la posibilitatea de a ajunge intr-o clinica buna de ortopedie.
Si partea absolut inevitabila este cea financiara. Daca stiti de existenta vreunor asociatii sau foruri care sunt dispuse sa finanteze operatiile care sunt atat de rare si dificile. Operatie trebuie facuta in urmatoarele maxim 3 luni si in aceasta perioada nu cred ca vom putea sa ne descurcam fizic singuri numai eu cu sotul sa facem rost de bani.
Va multumesc anticipat.
Sunt atat de necajita ca nu-mi gasesc cuvinte sa fiu foarte coerenta si-mi cer scuze.
adresa mea de e-mail este: bumbacel.bebe@gmail.com

Mergi la inceput