Baita cu TATI!
Niciodata nu am crezut ca tati s-ar putea descurca mai bine decat mine la baita.inainte nu era nimic deosebit cand venea vb de baita, nu era bucurie nu era incantare dar nici refuz.era practic un moment banal de la sfarsitul unei zile.
de cand a mai crescut putin si am incept sa-i facem baita in cada, tati s-a hotarat subit ca momentul acesta e doar al lor.
de atunci ii pregateste apa, ii pune ratustele, si se baga amandoi in cada. am ramas blocata cand am vazut ce progrese a facut, si ce moment frumos si asteptat a devenit baita pt ea. a invatat-o sa-si lase capusorul pe spate sa o poata clati, se stropesc si se harjonesc in apa ceva de nedescris. iar cand intru in baie cu prosopul e momentul critic stie ca eu sunt cea care le va stica joaca si care o va lua de acolo
Raspunsuri
monalac spune:
patrisuca,sper ca tatal poarta slip cand intra in cada cu fetita.
in rest,e ok ca ai un sot care te ajuta.
Chuny spune:
Pt a evita momentul critic scoateti dopul de la cada si Patricia sa ramana in cada pana iese toata apa. e interesant pt ei sa vada cum raman jucariile pe uscat. Iar cand nu mai e apa apari si tu frumos cu prosopul si nu mai e asa de trist sa iasa din cada.
andata spune:
Ar putea si tati sa pregateasca momentul scoaterii din cada, ca baita se termina si domnisoarele au intotdeauna intaietate, deci ea trebuie sa iasa prima. Si poate ca dupa baita va fi alt moment placut cu mami si un masaj.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
patrisuca spune:
da, sibylle, interesant ce ai spus chiar nu m-am gandit sa dau drumul la apa din cada inainte sa o scot.
alex_andra spune:
Andreea, ce frumos
La noi tati nu intra sa faca baita cu eva, pentru simplul fapt ca noi avem cabina de dus, nu cada
Dar intotdeauna evei ii place mai mult cand ii face baie tati si nu mami...tati este intotdeauna mai distractiv, ei mereu se joaca , se harjonesc, se gadila, iar eu sunt mereu aia care le intrerupe joaca, din diverse motive, ori ca e momentul de masa, somn, etc
Deci tati e ala bun, iar mami e distrugatoarea de distractie
Ma bucur intotdeauna sa vad tatici dedicati copiilor, tatici care se implica si care se maimutaresc impreuna cu copii.
Eu zic ca am 2 copii, nu unul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)