In cerc vicios :( AJUTOR
Raspunsuri - Pagina 11
danimitz spune:
Va intelege acelasi lucru pe care/l intelege cel care nu primeste televizor sau desene pe laptop o zi sau cate or fi, acelasi lucru pe care il intelege cel ce e pus pe covoras sau la colt cateva minute. Si anume ca e gresit ce a facut si ca o fapta gresita are consecinte neplacute.
Inca o data, nu asta e lucrul la care sa apelez in prima instanta (la orice fel de pedeapsa), eu vorbesc de cazul cand altfel nu vrea sa asculte sau sa se opreasca din a face un anume lucru.
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danimitz Si, fratilor, sa nu credeti ca sunt adepta bataii ca principiu (mi se par inumane cele auzite, cu cureaua sau furtunul...) dar daca va fi sa-i dau peste mana sau o palma la fund, o voi face. Asta daca nu voi putea sa ma fac inteleasa prin alte mijloace, si potrivit varstei lui, sa se inteleaga bine. mamica de matei rares -24 aprilie 2009 |
ce nu pare sa se inteleaga este ca nu forma de bataie conteaza (ce clasificare monstruoasa!), palma la fund, palma la pampers, palma peste fata, cureaua, catarama, furtunul, nu durerea fizica, asta se duce, ci umilirea.
Iar daca un parinte nu se poate face inteles prin alte mijloace si apeleaza la bataie este numai vina lui, nu a copilului.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
denizel spune:
citat din mesajul lui danimitz Va intelege acelasi lucru pe care/l intelege cel care nu primeste televizor sau desene pe laptop o zi sau cate or fi, acelasi lucru pe care il intelege cel ce e pus pe covoras sau la colt cateva minute. mamica de matei rares -24 aprilie 2009 |
Stat la colt?
Bietul tau copilas... Cand te gandesti ca n-are decat 1 anisor si 4 luni...
Dar sotul despre care povesteai ca va da directia in viata ce zice?
Il pune doar pe baietel la colt sau numeri si tu paianjenii cand nu-ti iei seama?
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
danimitz spune:
doamne dumnezeule mare! Dar ce v-a venit sa credeti ca vorbesc la cazul copilului meu? Am dat exemplele alea de pedepse pentru ca s-au mentionat anterior in alte mesaje, nu pentru ca le-as aplica eu. Da, are un an si patru luni doar baietelul meu, si nu va inchipuiti ca ii fac asa ceva!
Doamne, zic iarasi, cum poate sa va duca mintea in directia asta?
danimitz spune:
Va intelege acelasi lucru pe care/l intelege cel care nu primeste televizor sau desene pe laptop o zi sau cate or fi, acelasi lucru pe care il intelege cel ce e pus pe covoras sau la colt cateva minute.
Sa nu-mi spui ca chiar n-ai priceput ce-am vrut sa zic! Si ca chiar te-ai gandit ca e vorba de al meu, la 16 luni!
Sincer, ma asteptam la mai mult!
turturica spune:
deci copiii altora trebuie pusi la colt, indreptati cu furtunul sau cureaua in caz ca nu-nteleg de vorba buna? Sa-nteleaga dom'le odata ca faptele lor au consecinte ...
Mami de Mara (19.08.2008)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui danimitz doamne dumnezeule mare! Dar ce v-a venit sa credeti ca vorbesc la cazul copilului meu? Am dat exemplele alea de pedepse pentru ca s-au mentionat anterior in alte mesaje, nu pentru ca le-as aplica eu. Da, are un an si patru luni doar baietelul meu, si nu va inchipuiti ca ii fac asa ceva! Doamne, zic iarasi, cum poate sa va duca mintea in directia asta? mamica de matei rares -24 aprilie 2009 |
nu te mai stradui sa explici niste lucruri unor persoane care pur si simplu nu vor decat sa demonstreze cat de superioare sunt.
Pur si simplu nu merita
Vor scoate din context, vor inventa si te vor pune la zid, doar pentru ca asa au chef si sunt prea frustrate si atunci isi varsa veninul pe cine pot
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
danimitz spune:
multumesc mult, alex_andra. You made my day, cum se zice (sau my evening...)
Vad si eu acum ca n/are rost sa continuam. Destept a fost Marius ca s/a retras din conversatie.
Cred ca pe subiectele astea, fiecare ramane la parerea lui, la conceptiile lui, asa ca de ce sa ne adunam nervi degeaba...
Sabina spune:
si cam de ce la varsta poti sa ii dai o palma sau sa il pui la colt?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Androix spune:
Multumesc pentru toate raspunsurile. Ma ajuta sa citesc ce credeti, cum faceti voi, etc.
Azi le-am luat buline de la librarie urmeaza sa desenez un calendar si ne punem pe lipit.
Oana, mi-a placut abordarea: incepem de pe verde intotdeauna pentru ca toti copiii sunt cuminti Le-am spus si lor si au fost foarte de acord.
Azi am avut o zi mai buna, cu vreo doua inceputuri de criza dar am rezolvat rapid cu vorba buna si argumente logice inainte de a ajunge in faza in care ar fi fost nevoie sa-si ceara iertare. De fapt nu stiu de ce tot uit ca asta cu anticiparea si prevenirea era punctul meu forte. Din cand in cand mai am scapari si uite unde ajung. Dar imi oboseste si mie neuronul carunt ca tot timpul tre sa fiu pe faza, sa stau incordata. Deh, se mai intampla.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!