Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
of, va citesc, cu gradinarasii si ma gandesc ca eu ma bazai de nu mai pot ca incepe fiica-mea scoala. parca o trimit in vietnam, nu la 2 minute de casa
. insa, am asa un mare bolovan pe suflet, ca le dau alora pe mana un copil pur, istet, plin de dragoste si ca ei mi-o aliniaza la standarde
.
ce-o fi in sufletul vostru, ca incep picii gradi, voi stiti...a mea a inceput "batrana", era perfect pregatita pt moment, drept care ei i-a placut muuult. si acum vrea sa mearga in vizita la irina ei draga, la colegii ei, la gradi a ei. abia asteapta sa inceapa scoala, ii place de doamna, caci am dus-o sa o aleaga singura, ii place clasa, uniforma, tot, insa ma-sa e dusa cu capul si sufera 
asa, ca nu stiu ce sfat sa va dau. adaptarea la gradi depide de varsta, de copil, de firea lui, de mediul in care nimereste, daca se simte el bine, de colegi, de doamna(e). in general dureaza 2-3 saptamani, dar ioana si vali sunt mai pe meserie si stiu ele mai bine.
ma lumineaza si pe mine cineva? ca sunt in ceata. care este deosebirea intre salopeta de dormit si combinezon de interior? am o cerere de oferta de la o maternitate si zau ca nu stiu ce e combinezonul ala...
miha, felicitari pt ilinca!
frumos nume! il ador!
alina,
ca in rest nu stiu ce sa zic, decat ca sigur va fi bine.
blanka, bine ati revenit!
cum e eric?
ma duc sa ma arunc in cap prin gropanele din oras, caci ieri mi-am depus dosarul de preschimbare carnet de sofer si am crezut ca am ajuns intr-o zona bombardata. brrrr. ce frumos e la mine in cartier!
. ce ma oftica cel mai tare e ca pierd vremea pe acolo. degeaba au ditai sediul, dotat frumos si aranjat, daca tot nu este personal si au zeci de ghisee inchise. am stat ieri la 2 cozi de am vazut stele verzi. poate am avut eu ghinion, caci al meu cand a mers a gasit liber. aaaa si ce m-au enervat "centrasii". aia de cica te rezolva ei cu fisa aia dactilografiata. imi cereau 30 lei sa ma ajute, iar vis a vis, intr-o ghereta am platit 6 lei. de 5 ori mai mult!!!! si stiti unde ma "ajutau"...intr-o alta ghereta de vis a vis
. deh, comoditatea costa. bine ca m-a atentionat al meu ca ma vor lua in primire.
ai auzit, sovi? stiu ca tu urmezi...![]()
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Neata!
A fost bine! Nesperat de bine! S-a jucat cu trenuletele, a desenat, s-a jucat cu masinutele si mi s-a spus ca ar fi timpul sa plecam... dupa metoda lor (plecati cand face ceva ce-i place! sa ramana cu amintiri frumoase, sa-si doreasca sa revina!)... si nu vroia!! Semn bun, mi s-a spus iarasi... l-am convins, spunandu-i ca venim si maine! Si s-a lasat dus... Si-a luat la revedere de multe ori! Si Pa-pa, si tschuss!! Si Mainee! NU vroiam sa plecam din fata usii... pe drum vroia sa ne intoarcem... eu am stat langa el doar la inceput. Apoi m-am dus pana la geanta, lasata pe hol... apoi sa platesc gradinita... a ramas la joaca, nici macar nu a intrebat... Deci e bine! Sper sa fie tot asa!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Remaliss, va fi bine! Daca se linisteste repede si daca a vrut sa-si termine treaba, este deja bine!!
Nicoleta spune:
Si ca sa ocup spatiul de emisie... Matei este cam agitat, nu vrea sa doarma... il las asa, sper sa isi revina. La gradi, parti bune, si parti rele, e mai scumpa gradi cu ceva banuti, sper sa nu fie asta o mare problema... financiara, pe viitor. Are locul pe hol chiar dupa o usa (deh, ultimul venit, ultimul servit...).Grupa este mixa, erau vreo 20 (maxim) de copii si 4 doamne care stateau in permanenta pe langa ei. este o gradi Montessori, au multe jucarii specifice! MULTE, zic! Si diverse! Si copiii sunt lasati sa se joace cu care vor, cand vor (era o fetita de 2 ani care... picta, cu sortuletul pus...), insa dupa ce termina trebuie sa duca totul la loc. Asta ii va prinde bine lui Matei, dar si mie
. Este curat, au 2 sali, una mare (unde se serveste si masa) si una mai mica (unde dorm numai copiii mici si ceilalti care vor sa doarma), este cald... cand am plecat tocmai mancau cei mici. SINGURI, Mimo, si nu am auzit vreun blender...
Si erau micuti, micuti! Nu multi... Fireste, sunt ajutati cand nu pot diverse. Astept cu nerabdare ziua de maine!
Matei a inceput sa lege cuvintele (Nu pot pe-ashi! De-te a o pate!). Povesteam ca trebuie sa facem nani, sa fim odihniti cand mergem... si el repede : A gadi! Nu, mergem la Stefan. A GADIII! Maine la gradi, azi la scoala. Mine a gadi. Suntem pe caile cele bune! 
daciana.t spune:
clau, kya
stiu ca se v-a rezolva, doar ca uite pana se rezolva imi mananca mie sufletul. nu au vrut sa imi reesaloneze nimic, ca cica veniturile mele au crescut...da, dar si cheltuielile, la naiba. sper sa pot rezolva
nico ma bucur ca totul a mers bine la gradi
arielai fetita mareeeee, o sa intre ea si in sistemul vietii
din pacate...eu incerc sa nu ma gandesc...insa cat de curand o sa ma trezesc ca in loc sa o duc la gradi o duc la scoala...
apropo nu stiu daca v-am povestit, saptamana trecuta am dus-o cu masina la gradi si trebuia sa caut ceva si am trimis-o cu tac-su...ma uitam asa din spate...uite ce mare s-a facut, parca ieri era in bratele mele si azi fuge prin toata casa si vrea sa colorez cu ea 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Nico, ce fain suna ce zici tu acolo! Felicitari pentru asa o zi reusita!! Asa sa va fie toate!
Claudia, succes! Urate vremuri...
Ariel, Alexuta ta vine dintr-un alt sistem, muult diferit de cel traditional, dar capacitatea ei de adaptare e mare, e important ca ii place invatatoarea, ca e nerabdatoare sa inceapa...sa nu te vada indoita, fii mandra si fericita de atitudinea ei de acum. La un moment dat, tot la scoala traditionala ajungea, mai bine acum! Succes!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
blankar spune:
Nico sper ca acelasi lucru o sa spun si eu luni de gradi,desi am
inima cat un purec
sper sa nu creada Eric ca vreau sa scap de el sa stau cu Marc ca si
asa e tare gelos
Ariel ,e bine Eric acum,e un dragut,un sensibil
Miha felicitari din suflet pentru Ilinca!
Stela,Kya,Alina ,Zoze si toate randunicile
puteti vedea pozele noastre ca eu nu si nu stiu de ce
http://community.webshots.com/user/blanka75
blankar spune:
am uitat de Claudia,o sa iasa si la tine soarele ai sa vezi
sanatosi sa fim!
Olga sa ne spui ce v-a spus dr. de Sof
http://community.webshots.com/user/blanka75
blankar spune:
acuma am vazut pozele Nicoletei din concediu
daca te mai aud ca faci cura de slabire 
arati foarte bine!