Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Mai are disconfort la pishu? Ca daca nu, asta a fost. Esti pe faza, dar nu asa de stresata.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:
Nope, Nico, nu mai are nici pe naiba! E absolut normala. O sa ma duc la doctorita de familie sa vada rezultatul, in speranta ca o avea ceva de spus...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Nicoleta spune:
Pai e super!
Mucii lor de muci! Ce zi faina e azi! Il scot afara, dar cu inima stransa... si mai dupa-masa, asa...
blankar spune:
Olga daca e negativa urocultura atuncia e ok
i-ai dat antibiotic in ultima vreme?
sa nu fie candidioza
nu are secretie nu?
eu il mai dadeam pe Eric cu crema antimicotica pe putu cand ii dadeam antibiotic doza mare
pup stolul
Olgutzika spune:
Blanka, a luat cipro acum trei saptamani, nu mai stii ca ma tavaleam pe aici ca e prea puternic? Nu mi-a parut a avea secretie, dar e drept ca nu am urmarit asta. E posibil sa fie asta cauza? Of, tu esti zana infectiilor urinare ( cum era Tuchi zana urechilor si regina otitelor
)
!
Nico, sanatate sa aveti! Inteleg ca azi gradi nu?
Dar Sabin ce o fi facut la gradi? Raluca?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
salut..inca o zi inceputa cu "mami nu vleau a gadi begem a pus"..adica nu vrea la gradinita ci vrea in PLUS-minimarket
..i-am zis ca mergem la gradi ,ne luam carticica cu lupul pentru ca ieri am uitat sa o luam acasa si apoi mergem in PLUS..am ajuns in fata gradinitei,a inceput sa zica ca lui nu-i place ,ca sa vina si tati..am intrat la vestiare ,am inceput sa-l schimb ,eu il imbracam ,lui ii curgeau siroaie de lacrimi pe obrajori zicand intruna ca lui nu-i place la gradi,ca nu papa,lui ii este somn ,vrea acasa la tutae-culcare...l-am bagat in clasa plangand ,si-a luat cartea si-mi zicea begem atasa,somn ,somn,a tutae..l-a luat doamna si am plecat..l-am lasat tot plangand..cand am iesit din gradinita era la geam si plangea..offf acum m-a sunat doamna si mi-a zis ca e cuminte,s-a linistit dar tot nu a mancat(nici acasa pt ca a cerut lapte pe la ora 6 si apoi la 8 nu a mai vrut),mi-a zis ca cerea ciorba ,ca-i este foame..acum sa vedem daca o sa manance la pranz si daca o sa doarma...i-am zis ca daca nu vrea sa manance si sa doarma sa ma sune ca merg sa-l iau...mi se pare ca-l chinui
cred ca e prea mult stres pentru el ..off..in timp ce vorbeam cu educatoarea l-am auzit cand intreba""cine e ?cine e?""..dar nu i-a zis ca sigur iar incepea show-ul
cam astea-s noutatile despre noi..eu am facut ciorbita cu ficatel,cum ii place lui Andru,mi-am mai facut de lucru ,am
2 tigari si am baut o cafea
tuchi osafiebine,sper..off greu nenicule ,greu dar ne facem noi mari...ma bucur ca sunteti bine
pentru cafea
nico sanatate ..e bine ca cere la gradi,si Andru a fost incantat primele 2 zile pana ajungeam acolo apoi se schimba placa...
daci imi pare rau ,lasa ca o sa fie bine si la stat,important este sa-i placa pentru ca restul nu conteaza...
si numai bine
olga sanatate si voua
chiar asa ralu cum e la gradi?
am de calcat dar n-am chef..maine plecam la OCne si tre'sa fac si niscai bagajel...vremea asta ma scoate din sarite,trebuia sa mergem saptamana trecuta si am amanat am zis ca e frig ,acum iar se schimba vremea...eii dar in salina nu ne ploua...vreau sa plec sa ma relaxez..
Nicoleta spune:
Nu, azi pauza de gradi. Si probabil si maine. Luni sa fie ca nou, si-l duc. Si Stefan are ceva muci, el mai si tuseste de ceva vreme...
Ramo, la noi nu e circ fiindca stau cu el. Sa vede ce-o fi dupa... Mai, tu fumezi? Nu stiam :(. Hai, ca putini sunt care vor sa ramana fara nicio problema din prima la gradi. Va fi bine!
daciana.t spune:
Olga, dr ar trebui sa iti dezlege misterul. e bine ca mandruta se simte mai bine.
nico, deci a ajuns soarele pe strata ta! ma bucur!
sovi, eu am obisnuisem sa o am la gradi si ea se obisnuise cu programul de acolo, in plus mi-e ca toate achizitiile ei se vor duce pe apa sambetei...acasa vrea sa ma joc in permanenta cu ea...si eu ma uit ca no mai trebuie sa fac si o mancare, sa dau si cu un aspirator, sa mai calc niste rufe...offf oi vedea eu cum le impac pe toate.
ramo imi pare rau, off te cred ca ti se pare ca il chinui. sincer nu am nici un sfat, pentru ca Daci s-a obisnuit destul de rapid, a mancat, a dormit acolo din prima...si de multe ori cand mergeam sa o i-au zicea sa vrea sa mai stea...deci nu am trecut prin asa situatie nu stiu cum sa te indrum, doar sa ai rabdare si mult calm. aaa uite, la un momendat cand mergeam la munca vroia si ea la munca si i-am explicat ca munca ei e la gradi...si acum zice la fel. dar no ea are deja un am de colectivitate...plus juma de an cu bona... 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Ramo, la noi nu e circ fiindca stau cu el. Sa vede ce-o fi dupa... Mai, tu fumezi? Nu stiam :(. Hai, ca putini sunt care vor sa ramana fara nicio problema din prima la gradi. Va fi bine! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |

Nicoleta spune:
Pfiu, incepe sa iasa soarele si la figurat... sa vedem daca este doar un joc de-a v-ati ascunselea sau este "pe bune".