Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Neata!
Cafele 

si urari de sanatate tuturor !
Olgu, cauta pana gasesti pe cineva cu care a poti comunica cum vrei tu. Nu-i nefiresc deloc, mai vine si Alex, chiar o sa ai nevoie de cineva de incredere!
Stela, si eu ma tarasc si mucesc
O fi de la Dudu, o fi de colegi
Numai asta imi mai lipsea !
Gradinarii ma amuza cu povestile !
Sovi, pup eu grasana lenesuca! Si pe ma-sa in 4 labe dupa ea!
Salutari Australia !
Ce mai mesaj jalnic, asta e!
Va pup,sa fiti cuminti!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Am uitat sa va spun despre concertul pentru Siluan caci am avut acolo un "trimis special"
Am inteles ca muzica a fost divina la propriu si la figurat , ca biserica a fost plina, ca a fost si George si le-a cucerit inimile tuturor cu blandetea lui...inteleg ca a fost si viceguvernatorul bancii nationale, dar cea mai buna veste este ca a aparut si Liana Stanciu personal care a promis ca se va rezolva problema financiara complet. Doamne ajuta,m-am bucurat mult si sper sa nu fi inteles ceva stramb sau neadevarat.
Simo, un gand bun pentru voi! 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
tuchita spune:
sunt acasa, mi-am luat cateva zile de concediu ca sa pot termina de asezat.
Am dat bona afara...tare neplacut moment.
De luni incepem si noi gradinita...am ceva emotii pentru Seb, pentru ca nu mai vreau sa-l las in grupa cu Ilinca, cum a fost anul trecut, ci in grupa mica.
Aseara am reusit sa fac netul sa mearga, sper sa am de-acum timp mai mult.
Am un gand bun pentru fiecare!
va imbratisez pe toate si ma duc la treaba!
mimonix spune:
Tuchi, casa buna voua si felicitari ppentru inca o realizare!
Ariel, mi-am amintit de Alexuta! Las' ca n-o strica de tot aia la scoala, ca va sta doar 4 ore acolo! Mult succes si numai coronite!
Chiar ca plec 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
gecko spune:
La Multi Ani Anushca Ratzushca!!!
PS. Nu eram beata cand am scris prima data mesajul
ci doar in goana
.
daciana.t spune:
'neata! tuchi tare buna cafeaua aia din casa noua. sa o stapaniti fericiti si la cat mai multe realizari. Acomodare rapida la gradi.
mimo, ma bucur de vestile bune despre strangerea de fonduri pentru Siluan.
ieri am decis sa renunt la gradi particulara pentru Daci...cum spuneam ieri ma doare sufletul...si azi dimineata ma durea inima la propiu am zis ca o sa imi sara din piept abia am reusit sa ma calmez si sa mai incerc sa dorm
si la ora aia(5 dimineata) nu am indraznit sa sun nici un cunoscut sa intreb sa fac.
incerc sa gasesc vreun loc liber la vreo gradi de stat. sper sa reusesc. nu de alta, dar Daci tot zice: mami de luni merg la gadinita! daca nu, caut activitati pentru grupa mica si fac eu cu ea acasa, nu e acelasi lucru, dar nu am ce sa fac.
cam atat despre noi. Daci e bine e vesela, are chef de joaca, vrea sa fim prietene: sa coloram impreuna 
stela, cum esti azi?
mino, sper sa nu incepi si tu cu virusache!
astept povestile despre gradinari
o zi frumoasa tuturor
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Neata!
Azi stam acasa. Muci si noapte sucita si rasucita... Mi-a zis de vreo 10 ori "A gadi!!".
Stie cineva un dentist bun? Sau un apartament in bezirkul 22? Dadura peste noi toate, parca nimic nu se mai rezolva...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
nico sa se risipeasca nori si sa aveti o zi cu mult noroc. multa sanatate, au facut cumva febra?
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Tuchi, sa stapaniti sanatosi casa noua! Uite, incep sa se aseze!
Mimo, iau si eu o cafeluta!
Ma duc sa ma apuc de ale casei... se simte energie, nu? ![]()
Nicoleta spune:
Nu, nu a facut febra. Si mucii erau deja la purtator de marti dimineata, asa, mai timizi... deja il stiu! Se prea poate sa-i dispara repede, se poate sa dureze 2 saptamani...