Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 12
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Inainte cum stingeam lumina, cum se punea in pat copilul meu si adormea (ca papagalul), iar acum sting lumina, intuneric bezna, David se da jos din pat si se joaca ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Da, cunoastem fenomenul!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Denisamada
De-abia asteptam pozele before si after, sa vedem cum decorati si amenajati voi vastele apartamente ( Pisigri, pe unde umbli?); daca n-ai purces la fotografiat, treci la treaba
. Pai cum sa faca Adelake nota discordanta?! Aia care mananca nu dorm, aia care dorm nu mananca...si iata vine Adelake sa puna cireasa pe tort si sa-si sustina amica( adica Ana de Pisik): se poate nici sa nu mananci, nici sa nu dormi!UF!
olishka spune:
Multumesc fetelor
Intr-adevar pare bland uriasul meu si chiar este cateodata, dar mai are si el crize corespunatoare varstei ![]()
Anaan n-am de ce sa ma supar, caci eu m-am intitulat asa
O sa fiu pe faza, caci pana acum nu m-a strigat nimeni "mamica de iepuras" ![]()
Denisa la voi e mai nasol un pic: nu vreti nici sa mancati si nici sa dormiti. Mica si nazbatioasa este Adelake 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Bai, la voi e bine ca macar vor sa se joace sau sunt linistiti. Dar la noi e cu urlete. Si trezirile sunt tot asa: Ana se trezeste numai plangand
Mami de minune mica
olishka spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Bai, la voi e bine ca macar vor sa se joace sau sunt linistiti. Dar la noi e cu urlete. Si trezirile sunt tot asa: Ana se trezeste numai plangand ![]() Mami de minune mica |
Noi avem o noapte urlacioasa, una linistita. Noaptea asta a urlat, asa ca ma astept sa doarma bine in aceasta noapte

Olga, mamica lui David iepurasul

Anaan spune:
Novus, o intrebare: tanti aceea pe care o cunosti tu mai face caciuli? Ca am vazut si eu pe mailul comun pozele pe care le-ai pus tu anul trecut si mi s-au parut foarte faine caciulitele si as dori si eu una, doua pentru Andrei.
A, sa ma laud un pic: Gulia isi spune numele
, adica "Dei-dei", pentru ca asa ii spunem noi. Cand era mic, mic, in incubator si trecea prin momente dificile, eu ii cantam "Dei-dei-dei cu doi ardei", o inventie, evident, dar care il linistea si il linisteste si acum. Am copil mare, ce mai!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Bai, la voi e bine ca macar vor sa se joace sau sunt linistiti. Dar la noi e cu urlete. Si trezirile sunt tot asa: Ana se trezeste numai plangand ![]() Mami de minune mica |
Amu' nu ca fac pe desteapta, dar ma cam asteptam la asa ceva, vazandu-l pe ginerica al tau cat e de atasat de suzi si ce scandal face cand nu o gaseste. Mai am niste prieteni care au patit ceva similar cand "s-a pierdut suzeta", copilul a inceput sa se culce pe la 23-24, dar si-a revenit in restul zilei mult mai repede. E drept, avea 2 ani si...
Cuscro, e clar, Ana nu era pregatita pt asa ceva. Asa ca... baga scaunul la inaintare si cheama cate ajutoare poti, ca fata e intr-un moment critic. Bashca boala asta...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Sa vad daca ghiceste cineva cine rupe patul acum...

Am uitat: azi dam un pandispan cu mere coapte (e si Monti
) pentru ca facem 1 an jumate 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Sa vad daca ghiceste cineva cine rupe patul acum... ![]() ![]() ![]() Am uitat: azi dam un pandispan cu mere coapte (e si Monti ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
La multi ani, Cristian, baiat frumos si destept!Sa aduci numai bucurii celor care te iubesc si, in primul si primul rand, sa fii tu fericit!

Bun pandispanul!

Pisik06 spune:
MONNVAS, LA MULTI ANI lui ginerica

. Sa fie sanatos, sa aiba un strop de noroc si sa insenineze ca si pana acum zilele lui mami
.
Sa stii ca faza cu trezitul plangand era si pana la scoaterea lui suzi. Doar pe la opt-noua luni a avut si fata mea o perioada in care se trezea razand, in rest numai cu fundu-n sus
.
Mda, si eu cam cred ca nu era pregatita de suzi, dar la cat de bine a reactionat in primele 24 de ore...defapt de aia am si continuat, ca daca mergea prost de la inceput renuntam, asa cum am facut in prima zi de incercari. In fine, asta e, faptul e consumat, sper doar sa ii treaca. Acu imi vandalizeaza sertarul cu farduri

Mami de minune mica