Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Hello !!
Mi-am revenit aproape complet, ieri nu am pus nimic in gura decat multaaa apaaaa, astazi am mancat ceva covrigi de dimineata si ma simt ok, cam obosita doar !
Monnvas, tortul a fost de fructe
!!
Si eu m-am apucat de citit la copilul captiv dar m-a luat groaza de povestile de acolo, imi pare rau pt fetele acelea !
Oricum si pe mine m-a ajutat mult forumul ca sa evit anumite greseli ce le-as fi putut face si sa invat lururi noi si folositoare mai ales despre cresterea copilului
!
Cami, am admirat-o pe Iulia
, imi pare rau ca nu am vazut-o in direct dar nu au intrat zilele in sac !
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Ai vostri si-au revenit cu somnul si au trimis taraboiul la mine!!! Ca azi-noapte, pe la 2,30, piciul meu s-a dat jos din pat si a inceput sa bantuie urland prin casa, pe la 3 imi arata usa sa iesim in parc

am stat vreo 30 min sa ne uitam pe geam 

si pe la 4.15 a adormit in kur pe hol cu spinarea sprijinita de mine, nu voia nicicum sa intre in camera si urla cand il puneam in pat... in orice pat.
Sa va zic la cat a fost in picioare

si la cat l-am doborat cu greu acum

Gizzzz...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
Ramona ma bucur sa aud ca sunteti in formula de 3 si va este bine 
Monn nu stiu ce au copiii nostri de nu mai vor sa doarma. Si eu pe David cu greu l-am adormit la pranz. Mai intai am dat o tura de parc (cam 1 ora) cu el in carut, dar nicidecum nu vroia sa adoarma; admira privelistea. Pana la urma l-am bagat in masina si am dat o tura de cartier, iar apoi l-am mutat la el in patut (patut in care n-a mai dormit de la 4 luni
). Daca incerc sa-l adorm in pat, se da imediat jos.
Geanina, Georgiana ce bine de voi ca puteti urmari ce fac picii la gradi. Eu nu am nici o gradi prin zona dotata cu camere, dar tare mi-ar mai placea.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Hello!
Multumim de suport!
Noi suntem mai bine amandoua. Ana nu a facut deloc azi, sper sa nu o dea in constipatie. E la regim in continuare, dar e ffffff maraita. Detaliez mai jos.
Cuscro, ai nostri s-au vorbit? Noi stam groaznic cu somnul de cand am scos suzeta, am zis ca o sa fie mai bine odata cu trecerea timpului, dar as, e mai rau. Dra Ana face niste crize nenica, da crize in toata regula. Aseara s-a culcat pe la 23:30 dupa o ora de urlete si s-a trezit la 6 cand a mai tras o portie, azi la pranz la fel, o ora. Cu nimic nu a mers, pana nu am pus-o in scaunul de la calculator nu s-a potolit. Si atunci cu greu.
Am scapat de suzeta si acum e dependenta de scaun

. Deja simt ca sunt la fundul sacului, nu mai stiu sa o domolesc.
Va invidiez pe cele care aveti copii linistiti si calmi (ma rog, atat cat poate fi un copil).
Am incercat si eu sa citesc la divese subiecte, dar mi se par mult prea exaltate si scoase din carti unele pareri de acolo. Dupa cum spunea si DYANA, se interpreteaza fiecare semn de punctuatie si chiar mi se pare ce uneori se ofera niste raspunsuri regulamentare, dar care pe mama aflata in situatie de criza nu au cum sa o ajute.
Credeti-ma, am incercat toate metodele cu Ana (pasnice, desigur), cand e in urlete e in urlete si nu ai ce sa faci decat sa o lasi sa ii treaca (sau sa o pui in scaun in cazul nostru
). E, mie mi se pare ca unele tipe de acolo nu pot intelege asta, probabil nu au trecut prin asa ceva sau nu stiu....
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
Wow, Monnvas, ce peripetii...ce-o fi visat Chiscutza de la chemat asa datoria?
Si a mea iar a facut figuri, in sensul ca la ora obisnuita de somn n-am putut s-o dobor, nici vorba, chiuia, se distra, juca "pick-a-booo" cu mine...abia dupa ce a lansat un kk mult asteptat s-a hotarat ca e bine sa doarma, la 15.45!! Si ce vreme superba afara!!
Acum puteam fi in parc daca n-o chinuiau talentele. Bine ca macar am fost la pranz. Sophiphi a intins mana unei fetitze mai mari cu 2 luni, care cazuse (eu nu observasem faza, cautam o jucarie cand am auzit-o pe mama celeilalte racnind:"ia uite ca-i da mana sa se ridice, tzucu-i mainile ei!!"- apoi mi-am dat seama ca vorbea de Phiphi:))). In semn de recunostintza, dupa vreo 2 minute, fata a luat-o scurt pe Sophiphi de guler si a trantit-o la pamant,pe spate, de a dat un pic cu capul de asfalt
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
olishka spune:
Pisik si eu sunt "terorizata" de orele de somn ale lui David. Bine ca ati gasit solutia cu scaunul si nu mai trebuie sa mai iesiti din casa ca s-o adormiti, cum facem noi (cu caruciorul sau chiar cu masina).
Ma bucur ca sunteti mai bine 

olishka spune:
Ufff miticuta de Phiphi
Foarte frumos gestul ei. Am observat la David ca merge la copiii care plang si-i mangaie pe cap sau le da jucarii ![]()

Anaan spune:
Salutare!
Am avut cateva ore horror
.Dupa ce m-am laudat ca, vai, Doamne, ce randament am la scris, m-am gandit sa-mi salvez eu documentul, nu cumva sa inceapa laptopul sa faca fite. Ideea e ca am facut niste tampenii si am sters tot ceea ce scrisesem pana acum la capitolul asta al lucrarii, adica vreo treizeci de pagini
.Incercarea de recuperare a documentului- succes zero; boceli si disperare- la maxim, telefoane peste telefoane la consortul priceput la computere, dar plecat din localitate...N-o mai lungesc: cumva am reusit sa recuperez partial documentul, minus paginile scrise ieri si azi- adica vreo zece; si ce mandra mai eram de munca mea
. In tot acest timp fiu-meu refuza sa se culce...nu stiu ce-i cu copiii astia de nu vor sa doarma, ca eu as hiberna non-stop!Pana la urma l-am culcat,leganat in brate
. Maine, de face tot asa, pe cuvant ca scot scaunul de la calculator la inaintare! Ar fi ceva sa aparem la Sovata cu cate un scaun adormitor dupa noi...haz de necaz...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Ai vostri si-au revenit cu somnul si au trimis taraboiul la mine!!! Ca azi-noapte, pe la 2,30, piciul meu s-a dat jos din pat si a inceput sa bantuie urland prin casa, pe la 3 imi arata usa sa iesim in parc ![]() ![]() am stat vreo 30 min sa ne uitam pe geam ![]() ![]() si pe la 4.15 a adormit in kur pe hol cu spinarea sprijinita de mine, nu voia nicicum sa intre in camera si urla cand il puneam in pat... in orice pat. Sa va zic la cat a fost in picioare ![]() ![]() si la cat l-am doborat cu greu acum![]() ![]() ![]() Gizzzz... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Si tu, Chiscuta, si tu?!!
Mie Andrei imi da impresia ca nu vrea sa se culce pentru ca are sentimentul ca sunt ataaaaatea de facut si timpul dormit e timp pierdut ( poate pentru el, ca pentru ma-sa, timpul dormit de odrasla= love
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Doamne Ana, nu pot sa cred
Sper sa faci cumva sa-ti recuperezi paginile, caci mare pacat ar fi. Poate mai bine il astepti pe sot si reuseste el sa recupereze paginile scrise. Ar fi aiurea sa pierzi iarasi 2 zile.