femei care inseala
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Nu ai gresit cu nimic. Du-te pe drumul tau. Pur si simplu nu merita sa-ti pierzi nici macar o secunda cu aceasta individa. Asta e amice. Va fi un divort, ea va pleca - tu vei ramane cu copilul si casa pt care ai muncit. Poate candva iti vei gasi o alta persoana care sa te respecte si sa-ti respecte munca.
Nu cunosc partea juridica a ta adica pe cine este casa? Ce bunuri aveti in comun? Acestea se vor imparti in doua dar sa ceri custodia copilului.
Voi mai urmari povestea ta, dar nu-ti mai pierde timpul. O sa te descurci mai departe si pe cont propriu atat tu cat si copilul. Ea? E treaba ei. Pur si simplu nu mai conteaza.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
dllc_mell spune:
vai Costi serios ca ti-am citit povestea cu sufletul la gura...ai caracter puternic de ai putut sa induri atatea,cred ca asta se datoreaza iubirii pe care i-o porti!si sa stii ca ea ti-a facut atatea pe aceasta baza(era sigura ca o iubesti si ii poti ierta orice)!sa nu iti fie rusine ca ai iubito si sa nu regreti ce a fost frumos odata!important ca din aceasta iubire s-a nascut lumina ochilor tai!nici nu cred ca ea il iubeste pe acel barbat...daca nu isi iubeste propriul bebe(din sangele ei)ce sa mai vorbim de un strain!
Tu tine-te tare,pe pozitii,hotarat(instfel ii arati ca desi o iubesti poti face si contra inimii tale)si sunt sigur ca timpul cicatrizeaza ranile(ca de sters nu le va sterge)...iti spun eu pentru ca si eu am indurat multe ,stiu cum e sa deschizi ochii prea tarziu!
Cred ca ceea ce vrei sa faci e absolut corect,nici cel mai obiectiv om de pe pamant nu poate contesta(si eu am facut la fel...l-am trimis de unde a venit,bebe e la mine si suntem fericite si fara el)!Si chiar de o ierti ,cum ai facut-o si altadata crezi ca isi pierde naravul?iti lungesti tu suferinta si culmea ca cel mic vede si vrei nu vrei el simte tensiunea si supararea ta...si eu cann m-am despartit de sot...fetita mea desi avea 11 luni il striga intr-una pe tatasu...si imi plangea noapte(ma simtea trista)dar acum si-a revenit pentru ca si eu m-am intarit si mi-am luat forte noi de la familie de la cunostointe care m-au incurajat!
Asadar te descurci sa iei martori(sunt sigura ca exista destui),o scoti mama denaturata si iti bebe cu tine!
Bafta multa si numai bine!sanatate celui mic si tie CURAJ
dllc_mell spune:
SCUZE pentru greseli de ortografie(fara voie,la graba)!
Se intampla si la case mai mari!
costy80 spune:
nu avem decat o masina,casa era luata prin ipoteca si era pe numele soacrei. o bagasem la vanzare si acceptasem sa platesc rata la ea astea 6 luni in care sunt plecat si casa o inchiriam. nu puteam sa ii intorc spatele soacrei mele,asacum a facut fiica ei,pt ca a facut totul ca sa ne ajute sa ne fie bine. acum casa am dat-o si astept sa finalizez divortul ca sa imi pot lua si eu linistit alta sa ii fac un camin lui laur
Lali_mete spune:
Am citit ceea ce ai scris si mi-au aparut o gramada de scenarii in minte [:9]. Ai procedat cum as fi procedat si eu daca as fi fost in situatia ta,si probabil ca multi altii. Acum numai sa asculti de sfaturile celor care te pot indruma corect juridic,sa vezi ce este de facut astfel incat sa plece cu ce a venit iar copilul sa ramana la tine. Acum na,ce sa zic, cum scriam si mai devreme,ai fost plecat mult timp,chiar daca cu pauze. Sunt persoane care nu rezista singure atata timp,chiar daca ati decis impeuna plecarea ta,dupa cum spunea si dllc_mell . Sa tii pe picioare o relatie de la distanta este greu,cu o persoana care a gresit o data nefiind departe de ea,este si mai greu. De condamnat cu siguranta nu te condamna nimeni. Pentu e sa fii condamnat? Pentru ca ai vrut o viata mai buna pentru tine,penru ea si pentru copilul vostru? Nu ai facut nimic gresit,poate doar faptul ca nu ai vazut pericolul la timp,inca de atunci"prima oara ".Eu iti tin pumnii sa realizezi ceea ce vrei,sa ai parte de bine si sa scapi usor de ea. I-ai dat cam mult timp pana la intorcerea ta in tara,este posibil sa o invete careva cum sa faca sa stoarca cat mai mult de la tine,si pentru bani chiar sa incerce sa obtina custodia copilului,daca ai plecat cu contracte din tara. Poate te poate ajuta MArius cu detalii despre procedurile legale,sa te informeze ce hartii iti trebuie pentru a demonstra ca ai platit mai mult la casa decat ea ,chitante gen trimis bani pe numele ei,cont comun din care a scos mea dar ai depus tu,nu stiu,ca nu ma pricep foarte bine. Capul sus,oamenii buni sigur sunt ajutati sa nu piarda.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
cryss_cryss spune:
lali el nu a vazut ptr ca nu a fost acasa,dar nici eu nu mi-am dat seama de nimic cu toate ca am fost langa ea mai tot timpul.ma duceam dimineata la cafea,ma duceam dupamiaza sa-mi vad nepotulcare este un ingeras) etc.....si asta fara sa anunt si tot nu mi-am dat seama si nu am simtit nimic.nici ea nu mi-a spus nimic cu toate ca suntem verisoare.nu stiu in ce masura as fi putut sa fac ceva.....toata lumea (ma refer la familie)a incercat sa-i spuna ca nu face bine,dar ea era atat de indragostita incat am crezut la un moment dat ca este drogata...
Costy ma bucur ca ai avut curajul sa scrii prin tot ce ai trecut.Doar asa ...vazand ca multa lume te aproba si te incurajeaza poate ai sa treci mai usor peste tot...si fii tare incontinuare ptr copilasul tau
costy80 spune:
lalli nu conteaza chitantele de la banca sau alte hartii pt ca casa am dat-o si oricumera pe numele soacrei(mama ei) deci aia nu se impartea. nu cred ca va baga divort ca nu are cu ce,ea asteapta sa vin eu in tara sa il bag. crede-ma ca nu stateam 6 luni dar asta e contractul si treb sa il respect. iar contractele sunt facute direct cu angajatorul de aici nu in tara. acum eu stiu ce e si cu legile astea!
costy80 spune:
lali spui ca e greu sa tii o relatie de la distanta,dar chiar crezi ca distanta a fost o problema? daca ea m-a inselat si cand eram in tara! nu putea sa stea fara,daca atat a dus-o capul! stii doar ca aschia departe de trunchi nu sare!
elaga spune:
Din pacate plecarile dese indeparteaza multe familii. Pe de alta parte cine inseala o data o face si a doua oara. Poate e mai bine ca s-a intamplat acum si nu dupa 20 de ani. Macar iti poti reface viata.
AVoogt spune:
Costy, sincer nu credeam ca mai sunt barbati care pot indura si ierta atatea.
Important este ca tu sa mergi mai departe si sa nu te mai intorci la ea orice ar face sau ar spune . Ma gandesc ca, in cazul in care taximetristul ar parasi-o ea tot pe tine te-ar cauta .
Iti va fi greu pt un timp , cat va dura divortul si dupa ... dar cu cel mic langa tine incet , incet iti vei reface viata. Trebuie sa fii tare pt ce va urma! Pentru tine si baiatul tau.
Spun asta din propria experienta .