femei care inseala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mda, trist. n-am ce sa mai zic.
in cazul asta lucrurile par destul de clare.
veti divorta si fiecare isi va urma destinul.

se gasesc atatea femei bune, singure, sau divortate, inima sa ai tu sa le iubesti si sa ti refaci viata cu una dintre ele!

succes si capul sus, costy!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mai bine mergeti fiecare pe drumul sau ... din pacate cunosc mai multe cazuri in care el e plecat in strainatate la munca si ea, bine-mersi, cu amantul, lasa ca "prostul" munceste, eu intre timp sa ma simt bine ... si tot ele se plang, ca ce viata "nenorocita" au

din pacate copiii sunt prinsi la mijloc, ei sufera cel mai mult

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mai revin, cum naiba se face ca, cum apare vreo femeie inselata de barbat sariti (sarim) toate sa o consolati, cum apare un barbat cum il disecam deoarece e clar ca buna ziua, trebuie sa fie vina lui.

Mai lucrurile stau asa: intr/o casnicie sunt intotdeauna 2 oameni. Vina pentru starea casatoriei o poarta fiecare din parteneri in procent de 50%. Vina pentru adulter o poarta partea vinovata in procent de 100%. Cred ca asta incerca lumea sa ii spuna lui Costy. Si eu cred, ca indiferent cit de minunat de bune intentiile, nu e ok sa iti lasi sotia singura atita vreme. Da, si eu am avut relatie la distanta ca sieulafel si am trait pentru telefoane si emailuri, dar ... am pus un capat povestii asteia cu distanta, ca nici noi n-am fi rezistat ani de zile asa. Deci Costy, pentru relatia viitoare pe care o vei avea, ia lectia asta de viata cu tine. Nu pune banii pe primul loc, gindeste-te bine la asta.

Citat:

Dar chiar e asa imposibil sa acceptam ca pentru adulter nu exista scuza?

Acum ma scuzati, dar nu ma pot stapini. Pai unde e espiritu sa ne spuna cum femeia incerca de fapt o reinvigorare a relatiei cu sotul.

Daca la orice punct in timp considera ca e nefericita cu situatia putea spune stop. Sau putea divorta si apoi se putea sexa cu cine dorea.

Citat:
Costy nu o ierta, da-o-n moashesa de treaba, once a cheat always a cheat,

Luna, nu e adevarat, once a cheat is not always a cheat. Dar sotia lui Costy este recidivista si astia chiar nu se schimba. Costy, nu ai ce ierta, daca o ierti vei regreta amarnic. Vezi-ti de viata in continuare si fa cumva sa nu mai lipsesti din viata copilului pe viitor. Crede-ma, banii nu tin loc de tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costy80 spune:

va multumesc tuturor pt parerile si sfaturile voastre. decizia in final va ramane sa o iau eu.va voi tine la curent cu ce se va intampla in mom cand ajung acasa. pana atunci o viata lunga tuturor,fericire si sa aveti grija de voi si de familiile voastre. eu voi fi bine pt ingerasul meu care ma asteapta acasa si asta e ...pana la urma viata merge inainte,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

viata merge inainte, cu bune si cu rele ... depinde doar de noi, sa stim sa ne bucuram de momentele frumoase din viata si sa gasim putere sa trecem peste momentele grele

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

buna, costi! bravo pt curajul de a scrie aici, de a-ti spune povestea si de a te expune inevitabilelor observatii critice.

din punctul meu de vedere, e clar ca intre tine si femeia care ti-a facut un copil nu mai exista niciun viitor. esti tanar iar viata asa cum poate fi - frumoasa, echilibrata, senina - abia incepe.
eu fac parte dintr-o familie pe care nevoia de bani si munca in strainatate a tinut-o despartita timp de 10 ani. tatal meu a plecat sa munceasca in tarile calde si venea acasa in perioada sarbatorilor de iarna, cam 2 saptamani, si in vacanta de vara, cam 3 luni. eram deja maricica, n-aveam nicidecum cativa anisori, ca fiul tau. dar, crede-ma, stiu ce inseamna lipsa unui parinte. si, cu toate ca banii obtinuti altfel ne-au adus, mie si familiei mele, lucruri de care altfel n-am fi putut avea parte, am si pierdut o multime de ani si de amintiri frumoase pe care le-am fi putut avea unii cu ceilalti. poate suna fanfaronistic si ipocrit ca acum, dintr-un oarecare confort de care am parte, sa suspin dupa "sincopa" din relatia cu tata. dar chiar exista lucruri importante care se pierd, pe care le sacrifici, fie ca realizezi, fie ca nu, cand alegi sa faci bani departe de ai tai.
sper din inima ca lucrurile sa-ti mearga atat de bine incat sa iti permiti sa te intorci cat mai repede alaturi de cel mic. si sa ramai langa el, pt ca acolo iti este locul.

iti tin pumnii!

Mergi la inceput