Iritarea zonei din jurul buzelor

Iritarea zonei din jurul buzelor | Autor: yuppy

Link direct la acest mesaj

Acum doua seri am observat ca pustiul la culcare isi tot umezea buzele..l-am rugat sa nu mai faca asa, ca i se inrosisera buzele. Mi-a spus ca i se usuca, ca il mananca, etc.
Aseara cand am sosit de la servici, deja era iritat in zona din jurul gurii, deasupra buzei superioare, si putin sub buza inferioara.Ma gandesc ca a coincis cu zilele acelea mai racoroase, vant, ...problema este ca i-a dat acum cu un balsam de buze( pt. buze crapate, special), si a inceput sa alerge prin casa de usturime. Cum il pot ajuta, atat ca sa vindec, cat si sa previn pe viitor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

eu mai patesc asa iarna si de obicei in 2-3 zile trece cu miere. pur si simplu imi pun miere pe buze si incerc sa o tin cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Am fost la farmacie si mi-a dat o crema reparatorie, vad ca ii merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Revin,am inceput sa-i dau cu crema, aseara mi se paruse ca i se calmeaza zona, dar acum iarasi il vad ,,parca '' la fel ca inainte. Repet ca este in jurul buzelor, nu pe buze. Acum l-am vazut ca se atingea din nou acolo, si mi-a spus ca i se usuca buzele, si el cand si le umezeste, probabil se atinge in zona de deasupra si dedesubtul buzelor. De la farmacie, mi-au dat o crema reparatorie pt. iritatii, si dupa ce ii va trece, ii voi lua o ,,crema de vant'', nu stiu daca am voie sa spun firma. Sper sa ii treaca mai repede, ca astazi cand a venit de afara, a inceput sa planga, ca el nu mai iese afara, pana nu ii trece, ca toti copiii il intrebau ce a patit, sau ca este murdar de inghetata, etc

Mergi la inceput