Acum doua seri am observat ca pustiul la culcare isi tot umezea buzele..l-am rugat sa nu mai faca asa, ca i se inrosisera buzele. Mi-a spus ca i se usuca, ca il mananca, etc.
Aseara cand am sosit de la servici, deja era iritat in zona din jurul gurii, deasupra buzei superioare, si putin sub buza inferioara.Ma gandesc ca a coincis cu zilele acelea mai racoroase, vant, ...problema este ca i-a dat acum cu un balsam de buze( pt. buze crapate, special), si a inceput sa alerge prin casa de usturime. Cum il pot ajuta, atat ca sa vindec, cat si sa previn pe viitor?
eu mai patesc asa iarna si de obicei in 2-3 zile trece cu miere. pur si simplu imi pun miere pe buze si incerc sa o tin cat mai mult.
Revin,am inceput sa-i dau cu crema, aseara mi se paruse ca i se calmeaza zona, dar acum iarasi il vad ,,parca '' la fel ca inainte. Repet ca este in jurul buzelor, nu pe buze. Acum l-am vazut ca se atingea din nou acolo, si mi-a spus ca i se usuca buzele, si el cand si le umezeste, probabil se atinge in zona de deasupra si dedesubtul buzelor. De la farmacie, mi-au dat o crema reparatorie pt. iritatii, si dupa ce ii va trece, ii voi lua o ,,crema de vant'', nu stiu daca am voie sa spun firma. Sper sa ii treaca mai repede, ca astazi cand a venit de afara, a inceput sa planga, ca el nu mai iese afara, pana nu ii trece, ca toti copiii il intrebau ce a patit, sau ca este murdar de inghetata, etc