Cadou "made in Romania"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

oua incandeiate,daca gasesti de lemn sa nu se sparga si un album frumos cu imagini din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Chestiile astea kitsch nu sunt deloc apreciate ,costa mult si nu sunt utile.Eu as cumpara o fata de masa brodata sau un covoras cu motive populare,sunt foarte apreciate chiar la case mari .Un album frumos ilustrat ,despre Romania este de fapt cadoul ideal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

In magazinul Unirea la parter era un stand cu produse artizanale si tot la parter era un magazin care avea chestii traditionale si argintarii, cristaluri. De acolo am luat niste obiecte artizanale si am mai luat de exemplu un set de suporturi din acelea de pus paharele pe masa pe ele, foarte frumoase aveau imagini imprimate cu muntii,sate, manastiri...foarte reusite pozele si erau facute alb negru si sepia.
Daca ai putea sa le iei o fata de masa sau niste oua pictate manual.Nu stiu unde locuiesti tu, am vazut in Bucovina pe la manastiri in bazare niste fete de masa si tot setul pentru masa , de altfel, de-ti luau respiratia de frumoase ce erau.Erau deosebite, daca ai putea sa gasesti cumva...
Mai sunt targuri organizate prin weekenduri prin Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Mersi mult fetelor, apreciez fiecare idee. Faza e ca eu as dori sa le luam ceva util, adica nu doar ceva care il pun intr-o vitrina sau undeva prin casa si atat. Ma tot gandesc de cateva zile la ceva obiecte de sticla lucrata manual (un bol pt fructe, o vaza, un set de ceva... nu stiu exact), stiu ca ei ii plac foarte mult sticla si mozaicul, insa nu stiu unde as gasi ceva de acest gen. Vreau ceva deosebit, nu conteaza cat costa. Mi-a placut si ideea cu vasele de lut sau ceramica neagra, insa nu stiu cum as putea ajunge sa iau asa ceva, oare as gasi in Cluj?

tuturor
Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Enni,incearca aici,poate ai noroc !

http://www.ceramicamarginea.ro/ro/contact.php

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

-ceramica de Horezu sau Korond
-miniscoarte oltenesti sau maramuresene (am vazut la Muzeul Satului, cam scumpe, dar f frumoase)
-o carte (frumoasa :) ) scrisa de un autor roman si tradusa in limba cunoscuta de destinatar (un album cu Delta Dunarii a avut un mare succes aici)
-icoane (de calitate), in cazul in care crezi tu ca destinatarul apreciaza
-acum cativa ani am oferit o ie f simpla, alba, brodata cu matase ivoire

(minunatiile cu Dracula eu nu le-as oferi din principiu :), poate doar unui pasionat si bun cunoscator de istorie... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ennni

Mersi mult fetelor, apreciez fiecare idee. Faza e ca eu as dori sa le luam ceva util, adica nu doar ceva care il pun intr-o vitrina sau undeva prin casa si atat. Ma tot gandesc de cateva zile la ceva obiecte de sticla lucrata manual (un bol pt fructe, o vaza, un set de ceva... nu stiu exact), stiu ca ei ii plac foarte mult sticla si mozaicul, insa nu stiu unde as gasi ceva de acest gen. Vreau ceva deosebit, nu conteaza cat costa. Mi-a placut si ideea cu vasele de lut sau ceramica neagra, insa nu stiu cum as putea ajunge sa iau asa ceva, oare as gasi in Cluj?

tuturor
Eni

La Tomesti nu mai e povestea cu sticla? STiu ca am vazut la TV la emisiunea despre Romania facuta de Tabara povestea unor sticlari din Ro.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Ceramica de la Corund avand in vedere ca e cadou de casa noua. O farfurie cu mesajul: sa aveti mereu mancare pe masa si merge si o cana.Am primit acum cativa ani in strainatate niste cadouri de casa noua,erau mai niste nimicuri,dar mesajele mi le amintesc si acuma. O planta:sa-ti fie casa plina de viata. Am primit si o bere la cutie,dar nu stiu de ce nu avea mesaj...
Chiar discutam despre lipsa produselor alimentare romanesti demne de oferit drept cadou. Rudelor care sunt afara le mai trimit o Eugenia,o ciocolata cu rom,o pasta de gulas,dar strainilor chiar nu am ce le oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si eu as opta tot pentru ceramica, dar aleasa cu mare atentie, sa nu fie kitsch si sa se potriveasca intr-o casa vestica ... O farfurie, sau 2 boluri asortate pe care le pot folosi pt cereale, sau 2 cani din care-si pot bea cafeaua de dimineata, sau o vaza (aici as alege ceramica neagra, care mie personal mi se pare foarte eleganta si moderna) ...

Mai exista si varianta unor servete pt masa + fata de masa, dar si aici mare atentie la kitsch ... Eu as merge pe ceva in culori naturale (alb / crem / bej) cu modele mono sau bi-colore (rosu / negru), nu ceva prea colorat.

Nu m-as orienta spre produse alimentare, nu sunt niste cadouri care sa reziste ... Le poti duce ceva "de gust", dar nu ca si cadou principal.

La fel, m-as feri de costume populare, covoare sau obiecte mari, sunt frumoase, dar complet inutile.

Pana la urma, ia ceva care sa-ti placa si tie sa pui in casa, eu asa procedez atunci cand nu sunt sigura de gusturile persoanei la care merg.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Din cadourile made in ro pe care le-am dat cele mai apreciate au fost ouale incondeiate - dar primitorii sunt artisti plastici .

Altele au fost - covoare si scoarte de pus pe perete - gasite la targuri -, ii lucrate manual - pentru cei pe care ii stiam interesati, vase de ceramica, albume de arta - artisti romani - astea dintre chestiile pentru casa.
Pentru datile viitoare ma gandesc la icoane - pe lemn sau pe sticla - clopurile de care ziceti, numai ca nu stiu daca o sa dau de ele, inca un cos de oua si... sa vad ce mai ziceti voi
J.

Mergi la inceput