Stiu Draguta, am zile in care zic gata, nu mai fac nimic, nu sunt de acord sa dau banii pe FIV, daca nu mi-a fost dat sa fac un copil, asta-i viata si la revedere. De ce trebuie sa fac eu eforturile iesite din comun si altele taca-paca gata copilul. Iar m-am starnit...
in devenire
did sa stii ca eu am o cunostinta care a ramas dupa 11 ani de incercari si tratamente. cand a renuntat cu gandul ca nu poate avea copii a ramas absolut natural... 
gata...
plimbarica de seara...

didi si noi suntem ca tine..tot timpul ma intreb de ce eu?important e ca trebuie sa mergem inainte...cum o vrea d-zeu...

mama ce v-ati incins la discutii aici.. eu citeam povesti de la nasterile fetelor si ma amuzam copios.. mai au fetele astea un dar de a povesti 

Asa e Kitty, dar noi incercam deja de 2 ani si abia acum am aflat ca din cauza endometriozei practic n-avem sanse natural, doar cu FIV, care costa nene o caruta de bani

Ramo, tu tb sa fii optimista si noi iti tinem pumnii sa fie cu ochisori

in devenire
didi te inteleg, este un efort financiar foarte mare fara sa fie garantat nimic , eu nu m-am gandit niciodata la FIV, mai incerc un an, daca nu...
si stii, am doua perechi de vecini care nu au copii, au o viata trista, nu le deschide nimeni usa, ma gandesc cu groaza