Aspirante optimiste > 20 ani (565)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
didi,draguta,gaby,anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gata plimbarica Kitty?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Stiu Draguta, am zile in care zic gata, nu mai fac nimic, nu sunt de acord sa dau banii pe FIV, daca nu mi-a fost dat sa fac un copil, asta-i viata si la revedere. De ce trebuie sa fac eu eforturile iesite din comun si altele taca-paca gata copilul. Iar m-am starnit...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

did sa stii ca eu am o cunostinta care a ramas dupa 11 ani de incercari si tratamente. cand a renuntat cu gandul ca nu poate avea copii a ramas absolut natural...

Mergi la inceput

gata... plimbarica de seara...
didi si noi suntem ca tine..tot timpul ma intreb de ce eu?important e ca trebuie sa mergem inainte...cum o vrea d-zeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

mama ce v-ati incins la discutii aici.. eu citeam povesti de la nasterile fetelor si ma amuzam copios.. mai au fetele astea un dar de a povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Asa e Kitty, dar noi incercam deja de 2 ani si abia acum am aflat ca din cauza endometriozei practic n-avem sanse natural, doar cu FIV, care costa nene o caruta de bani
Ramo, tu tb sa fii optimista si noi iti tinem pumnii sa fie cu ochisori

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

didi te inteleg, este un efort financiar foarte mare fara sa fie garantat nimic , eu nu m-am gandit niciodata la FIV, mai incerc un an, daca nu...

si stii, am doua perechi de vecini care nu au copii, au o viata trista, nu le deschide nimeni usa, ma gandesc cu groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

sunteti niste dragute, ce mai?

Mergi la inceput

ingerash

Mergi la inceput