Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 10
andr@ spune:
mamaaaa ce-am mancat, am un burtoi....iesim si noi la aer; o seara placuta tuturor;
la toate
anda15 spune:

Am plecat putin la shopping si pac a aparut o burtica![]()
Xania, sarcina usoara si la termen
Numa de dulciuri vorbiti voi aici
si eu ma chinui sa urmez exemplul lui Gaby, doar doar mai scap de ceva kg

gabyv spune:
seara placuta, fetele.
Anda, greu cu noi si cu regimul asta
, azi am dormit un pic dupa masa si m-am trezit cu o foameee...mai stau si eu jumatate de ora si ma duc sa vad ce mananc ![]()
seara placuta, ne vedem maine la cafeluta 
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
anda15 spune:
Gaby, sa stii ca e greu, adica mie mie se pare greu pana devine obisnuinta. De 2 seri nu mai pap dupa ora 18.00, nu mai pap decat max 1 felie de paine pe zi si am redus portia din farfurie(de fapt am schimbat farfuria cu una mai mica ca sa pacalesc subconstientu
)
Cam astea schimbari am fost eu apt deocamdata pana vad un nutritionist![]()

Ingerash_Mic spune:
noi nu mai iesim in oras.. am papat 
mai fetelor eu cat a fost sotul meu plecat am adoptat un "regim": mancam orice, oricat pana la ora 16:00 si dupa ora asta cum imi era foame/sete bagam apa plata.. intr-adevar am renuntat la sucuri.. iar paine mancam doar din aia de seminte.. si am slabit 7 kg in 11 saptamani
de cand a venit el acasa nu prea m-am mai tinut de programul asta.. dar saptamana viitoare pleaca iar (pentru 2 luni) si intru iar la regim (in caz k nu ma lasa bortzi`) 
gabyv spune:
sa stii ca e bine si asa... plus ca sa tii cont sa ai mereu mancare echilibrata in farfurie...si sa mananci variat... acum cu masa dupa ora 18, mie mi-a zis ca nu prea conteza atat timp cat nu te culci imediat dupa masa, el mi-a zis cam minim 3 ore intre masa si somn ![]()
succes
aa si sa nu te cantaresti decat o data pe sapt, la aceasi ora in aceasi zi a sapt. sa ma tii la curent
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Moaaaama fetelor, da' ce-ati mai scris, ca-n vremurili bune cand se umpleau capitolele de nu mai stiam unde-am ramas![]()
Am intrat crezand ca gasesc cateva postari ratacite si cand colo un capitol jumate

Felicitari Xania, sarcina usoara si bebe la termen!
La multi ani nu mai stiu cui, da' sa fie sanatoasa si cu bebe cat mai curand!
Deci am ras o cutie de bomboane citind de dulciurile voastre, potoliti-va![]()
Distractie placuta Ralu, te-asteptam cu poze!
Lore, cum te mai simti?
Fetelor cu dieta, da' sport nu faceti?
Si daca da, stiti vreo sala ca lumea prin Buc si nu ff scumpa?
in devenire

de dimi` dupa pishu