Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna fetelor!
Intru si eu in categoria cazut din pat. Mihai a cazut din patul nostru s-a julit la nas si a curs un pic de sange dintr-o nara la exterior, am alergat repede la urgenta, m-a pus si la o ecografie m-a trimis si pe la neuro, a spus ca e bine nu are nimic in afara de cateva julituri nici cucui nu are. Vreau sa va spun ce spaima am tras cand l-am vazut jos si plangand parca si inima din mine s-a oprit. Ce a fost mai nasol ca a cazut pe parchet , covoarele fiind spalate nu am reusit sa le pun pe jos si cu mine in camera, eu uitandu-ma intr-un sertar, a fost pret de cateva secunde. Sunt inca in stare de soc, copilul nu mai e dar are inca frica de pat. Acum trebuie sa il urmaresc 48 de ore. Toti m-au intrebat daca a plans imediat sau daca a lesinat, vomat, etc. al meu a plans ca din gura de sarpe prima data de cazatura ca s-a speriat si apoi de mine ca plangeam si tremuram toata.
Ma doare capul ingrozitor, incerc sa imi revin cate putin. Copilul pe drum spre spital in masina radea si gangurea iar eu plangeam de frica. La sot inca nu i-am spus nimic e in delegatie.
Va
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion raspund eu in locul lui Lili: www.youtube.com/watch?v=yQiKt3zf65g" target="_blank">Lila mergacioasa Ancutz, mi-a spus Di, care era diferenta la momentul respectiv, dar jur ca am uitat ![]() ![]() Lili, mami de ![]() poz(n)e |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Bonsoir
Sunt E P U I Z A T A .... poate vreti sa stiti si de ce : Iuliei ii iese primul dinte!!! Si mie mi-au iesit ochii... Noroc ca e si sotul cu mine ca altfel nu stiu ce faceam...
Pup mamicile necajite de fulgusori grevisti, pup fulgusori mergaciosi, si kk-ciosi ( gabitza ), si fulgushorii bolnaviori, ei sunt speciali, pentru ca atunci cand sunt bolnaviori ii tin in brate aici atat de multe mamici ca nici nu le pot nominaliza, doar ca eu sunt una dintre ele....
hm... coquepleaca... Ana by Dozz a scapat de ham iar Dozz a bagat vreo doo placinte
, smara gateste reteta de la Andre care nu se stie pe unde umbla, mi-a placut la nebunie poza lui Alex by lylyana cu tati in cada ( ai facut strigarea da vad ca nu inghesuie mai nimeni
), ionela are stress cu alaptatul, lavi are iarasi net
, shtephy a intrat si ea asa ca o
, alexa
in sfarsit ai dat un semn de viata - poate vedem niste poze daca te intalnesti cu fetele dulci din Bucuresti
... pfoaaaaai nu mai pot...
Andrecluj spune:
Buna seara fete dragi (si baieti), am ajuns cu recuperarile la pagina 8 si vad ca ma intreaba Smara de vinete. Aluatul depinde pentru cate persoane il faci, eu pentru 4 persoane, 4 vinete, fac 2 oua, 4 linguri de faina si bere cata cuprinde, trebuie sa-ti iasa un aluat nici tare, nici moale. Iti dai seama dupa prima tura prajita, daca e prea subtire, se va scurge de pe vinete, daca e prea groasa, va iesi mai mult aluat pufos decat vinete. Ingredientele le asezi pe mijloc, la margini nu-i musai sa fie. Sper sa apuc sa citesc mai departe, desi e foarte greu cu timpul acum. Do vorbe doar: buni e copil mic pe langa sor-sa. A ajuns de nici 48 de ore si deja ma rog s-o aresteze careva. Va pup, mi-e dor de voi.Edit: acusi am citit ca ai prestat, sa va fie de bine. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Andrecluj spune:
Imi doresc tare tare mult sa articulez 3 cuvinte macar, sa impartasesc vestile bune de la voi, sa ma fac utila, sa orice, dar nu am cand acum. Vreau doar sa stiti ca mi'e tare tare dor de voi, astept sa reiau munca si sa fiu mai prezenta. Sa nu ne dati uitarii, da? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Tot pe fuga...Andra a adormit dar nush dak pentru noapte sau doar pentru 3 min...as ca tre sa strang tot cea am insirat azi...si dak nu se trezeste revin...
Ancutza...dak tin eu bine minte...la roseola nu apar bubite pe fata..la rubeola apar...
Dozz...la noi la partea cu dormitul e invers...cu cat doarme mai mult ziua cu atat mai greu adoarme noaptea....si in special dak doarme si 5 min dupa 6..inseamna culcare dupa 12 noaptea
Lumi..cum a fost la Siminiceanu?
Lili ...gata ai fata mare... felicitari
Va pupik pe toate si revin dak nu se trezeste fata.
Mami fericita de strumfita
DORIS_71 spune:
Intru pe fuga cu cinstea de rigoare ptr. cele 9 lunite a lui Matteo, si fug la fel de repede ca suntem super maraiti, super agitati, nu stiu ce sa-i mai fac, nu sta cateva secunde linistit. Cred ca ne deranjeaza vre-un dintisor care ar vrea sa iasa dar intarzie si ne chinuie. si sper sa am timp sa recuperez.
La multe lunite si ptr. ceilalti fulgusori .
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5-----73
target-----65
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
buna seara
sunt rupta-rupta asa ca stau f putin, doar cat sa zic:
Ionela m-a impresionat postarea ta - sa stii ca am fost exact acolo acum o vreme, cand a inceput Iulian sa manance mai serios si e doar o etapa, va veti obisnui amandoi si o sa fie totul in regula, ai sa vezi
. Noi suntem acum la:
dimineata dar f putin si neconvins,
dupa somnul de dimineata,
dupa cel de dupa masa,
inainte de somn si desigur noaptea. Supturile de peste zi sunt de obicei cateva minute in care trage viguros si apoi pleaca la treburile lui... seara si noaptea in schimb baga la greu. O sa fie totul in regula, nu fi speriata, asa cum imi zicea si mie Diana
atunci, nu se lasa ei de
cu una cu doua
Andre ce bine ca ai aparut ca ma pregateam sa intreb zilnic de tine
. Vad ca esti nu cu buni la dublu ci la patrat
. Cand pleaca?
(nu buni)
Broscutz, Strumfy, Ali, Ancutza, Lavi, Dankutza si multe
si multi
fetele luati pls legatura cu Alexa poate vine maine in parc si poate de la Ikea ma opresc sa zic si eu buna ziua la grup
Lumi asteptam vesti
si ma intreb unde umbla Laurairina ca ea nu lipsea niciodata atat
gata, plec la un pepene, un serial si diverse activitati nocturne
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Na_Bo,ce de gasca a fost Ama sa adoarma asa! A mea nu mai adoarme afara sub nici o forma,dar nu ma plang.
Voi cum mai stati cu mancarea?
Coque,ti-au raspuns fetele deja,dar mai raspund si eu. Centura pt Matei o poti lasa cat vrei tu de lejera,nu vei avea probleme sa-l alaptei la decolare/aterizare.
Va doresc un zbor placut si vacanta de vis!
Brr,ce faza cu doamna aceea....pe mine incep sa ma exaspereze cele care ma intreaba daca nu merge Cand le spun ca nu,incep "vai,doamna,dar ar trebui sa o puneti sa mearga,ca eu asa am facut cu a mea"
Lili,imi pare rau ca vii sa-mi tii companie in "valea plangerii"...as prefera sa nu mai fie nimeni pe aici. Si noi avem de facut n`spe analize,doar ca isteata de mine a uitat sa cumpere colector pt pisu
Ancutzica,bine ca a trecut febra si stii ce are....sper ca nu gresesc,dar nu e nimic grav,roseola trece de la sine,nu?
Off, Gabitza,cred ca tare te chinui cu amandoi....Sper sa afli cauza si tratamentul,cat mai repede.
Lylyana
Monis,eu am facut gemul deja,dar intrebam asa,sa fiu sigura Multumesc de reteta,a iesit suuuupppeeerrr!!!!
Dankutza,nu ai absolut nici o vina,stai linistita. Ok,daca ai pitici,cel mai bine ar fi sa mergi la un control,dar ce treaba au intepaturile in ecuatia asta? Un neurolog ar fi mai indicat,zic eu. Oricum,iti va spune sa o stimulezi incet-incet,nimic mai mult....sunt sigura ca totul e bine.
Ali,te pup si te imbratisez cu drag,sa te linistesti.... Nici eu nu am covor in dormitor,tot pe parchet a cazut si a mea...si direct in cap. Noi nu am avut julituri,iar eu mi-am pastrat calmul(nu stiu de unde am avut puterea),ca sa o linistesc pe ea si sa o observ....
Bine ca nu a fost nici o urmare grava,vezi partea plina a paharului Pup si baiatul sa treaca julitura
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
sarbatoritilor zilei!!!
am vazut si eu Liloasa care merge super super!!! si se si uita la camera din cand in cand . Bravo mami, ai fata mare de acuma, sa-ti traiasca
Cra-Cra fericit in continuare!
(ma tot gandesc de o vreme sa personalizez "cra-cra"-ul si iata ca am facut-o
)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)