Fetele IB (2)
Pana acum am povestit aici: (1)
Un grup pentru fetele IB ( se stiu ele care-s)
Aniversari
SARAH (Martina) 01.ianuarie
DAVID (Martina) 01.ianuarie
MARTINA 12.martie
GABRIELA 16 aprilie
ALEX (Diana)-23 aprilie
OTI -22 mai
MIHAIL(Maria) - 22 mai
DAMIAN (Gabriela) 07.iunie
ANYA (OTI)-25 iunie
SANZIANA(MARIA)- 26 iunie
DIANA- 13 iulie
ILEANA - 29 iulie
DAVID (Gabriela)02.septembrie
IRINUCA- 25 septembrie
MIHNEA (Irinuca)-15 octombrie
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Raspunsuri
otilia.anya spune:
buna sera,
in sfarsit intru pe forum si mai fac si performanta sa scriu.
Ileana,felicitari si sanatate multa.Ma bucur ca esti vesela.Inseamna ca o sa fie bine.
Bine ai venit pe lume Marta.
Voinicului David ii urez si eu LA MULTI ANI.
Gabriela, cum se mai inteleg fratiorii?
Diana,multa putere si incredere iti doresc.Doamne ce vara ai avut..."de neuitat".
Nu te mai consuma cu domn' sofer.Ai grija de sanatatea ta si a lui Alex.Ar fi bine sa nu te neglijezi prea mult nici tu .Fa-ti timp si pt problema ta
Depre noi acum.Cu ce sa incep?
Am fost deci la mare.A fost super,dar au fost si momente cand imi venea sa o fac pe Anya colet sa o trimit cu avionul la Bucuresti.
Apoi am fost la Lainici,la manastire.Aci Anya a intrecut masura.Se smiorcaia tot timpu,ba vroia una,ba alta,nu vroia sa m-asculte deloc.Mi-am iesit din fire si am tipat la ea.Imi venea sa o lipesc de pereti.Chiar nu gaseam nicio cale de comunicare cu ea.In fine,sunt foarte nervoasa de la o vreme.
Si ,ca sa las la sfarsit vestea bomba,ei bine da sunt gravida.Cine ar fi crezut ca mai pot face copii?
diana_jors spune:
oti, suuuuuper felicitari! sarcina usoara!
p.s. din cauza asta esti mai nervoasa o sa treaca sunt convinsa ca si Anya va reveni la sentimente mai bune
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
otilia.anya spune:
'Neata,
Multumesc mult pentru cuvintele voastre
Internetul meu e sensibil,asa ca pot scrie numai cand e in toane bune
Aurelia,incearca, daca vrei ,si cu EVITUS de la Hofigal( din plante).Anya s-a vindecat miraculos de secretii bronsice,care au tinuto mai bine de 3 luni.Iti trimit eu.Maine merg la consult cu fii-mea ,la Hofigal Med pt intarirea imunitatii ,si iti iau de acolo.
Maria, Anya e cat se poate de fitzoasa,se autorasfata si mai nou imi spune " lasa-ma in pace,pleaca ".Asa cum a facut si dimineata dupa ce am lasat-o la gradi.
Azi a reinceput gradinita.D'abia asteptam.
Gabriela,pe David l-ai lasat la aceeasi gradinita ? V-ati mutat? Ati reusit sa terminati cu casa asa cum va doreati?
Noi nu am mai facut nimic la casa si nici nu cred ca o sa mai facem ceva anul asta
Diana,la voi cum merge cu amenajatul?
Irinuca,ti-o trimit pe Anya la voi , ca si asa se smiorcaie zilnic ca vrea la plaja
Eu ,acum...Mi-e rau de imi vine sa mor.Am niste greturi si ameteli groaznice.Obosesc repede si trece timpul asa de greu.Of ,of si iarasi of.
whiteflower spune:
Oti, merci fain. pt greturi incearca grapefruit, eu m-am acrit/amarat de la cat am baut (eu il storceam). si sigur mai sunt si alte remedii.
azi dimineata am luat rezultatul exsudatului nazal (sper ca anterior n-am scris faringian - am tendita de a spune asa). a iesit streptococ. desi, acum Flavia nu prea mai are muci, se mai curata de secretii, tusind.
medicul a zis ca streptococul, in general, nu se trateaza; doar daca pune probleme recomanda antibiotic.
, mamica Flaviei si a Ilincai
bagoiu spune:
hai ca ne-am adunatara la povesti...
V-am zis cam-am intalnit cu Gabriela in piata in tr-o zi? Era cu voinicii dupa ea
Ileana, eu nu pot sa cred ce povestesti tu acolo. Eu am avut experiente placute la fiecare nastere. Si cu dr Culcer la alaptat, nu mai incape discutii...
Oti, ce bucurie! Se va linisti si Anya, cand va primi responsabilitatea de surioara mai mare.Ia-o incet, copiii au nervii mai tari ca noi, nu trebuie sa disperi, noi suntem adevaratii caraghiosi in toata povestea asta. Ti-o spune Stan Patitul
Aurelia, unde sunt, mai, aerosolii vostri? Din pacate, noi n-am jauns anul asta la mare, ca as fi vrut sa va vedem...
Martina, Diana, Irinuca va imbratisez pe voi si pe piticii vostri
Tu, Irinuca, Luca zici? Credeam ca am pierdut sirul, apoi mi-am dat seama despre cine vorbesti
diana_jors spune:
Si cateva stiri sportive (deh, am ramas aceeasi eu ):
1. Sambata dimineata va avea loc evenimentul anual dedicat crosului www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=11740" target="_blank">Terry Fox organizat de Scoala Internationala Americana. Startul se va da din fata scolii (soseaua Pipera numarul 196), se vor alerga 5 km, e un eveniment caritabil si non-competitiv. Daca mai vrea cineva sa vina, dati un semn
2. La Maratonul Bucuresti din octombrie eu voi participa la proiectul 42 pentru o sansa, speram din toata inima sa ne reuseasca!
myria spune:
Oti, ma bucur pentru voi! Sa va dea Domnul sanatate! Si Sanziana a inceput zilele astea cu "lasa-ma in pace". Cred ca l-a "pescuit" de pe la gradinita (pe care a inceput-o pe 1). Cu variante "te rog frumos sa ma lasi in pace", "lasa-ma in pace sa fac ce vreau eu", spuse cu mult calm. Calmul e doar al ei, nu si al meu
Aurelia, eu nu am auzit pana acum ca streptococul nu se trateaza, ci ca da infectii repetate. Eu de ex. faceam infectie in gat, repetat, pana am facut exudat si antibiograma iar de atunci (au trecut ani) nu am mai facut niciodata infectie. Despre stafilococul aureu am inteles ca nu se trateaza pt. ca il are toata lumea. Ca unii medici il trateaza altii nu. (al nostru nu). Dar inca nu stiu care e varianta optima. Multa sanatate!
Fetelor a nascut ieri Gavrilia.