Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Fetelor si eu ma gandesc destul d efrecvent unde sa mai merg si la ce gradinita sa ma mai milogesc sa o primeasca pe fiicamea,spaga nu am sa dua foarte multa
Si eram suparata pe soacra mea care ma apelat cu "apelativul" "PROASTA" spuneti si voi.Va invit la o
maine dimineata.
Alinutzaa spune:
Salutare
LexiMontessori inseamna mult mai mult decat jucariile alea frumoase si interesante pe care le-ai vazut tu. Le-am vazut si eu pe niste site-uri din strainatate, pe unele chiar si pe un site romanesc dar erau exorbitant de scumpe. Eu le/ma adaptez.
Pe blogul de la semnatura mea gasesti cateva activitati pe care le-am facut cu Tudor si pe care am apucat sa le scriu acolo.
Ha ha, vad ca si Mariuta ta e cu "de ce"-ul. Fii-miu ma innebuneste si uneori chiar exagereaza.
Dana multumesc de feedback. Cantarind avantajele si dezavantajele, nu suna prea rau.
Alina dar de ce trebuie sa te milogesti? Inscrierile nici nu au inceput inca si deja poate sa iti spuna ca nu or sa o primeasca pe buburuza ta? Sau e din cauza ca e prea micuta? Hai ca o sa gasesti tu o solutie pana la urma. Nu se poate altfel!
fetele
alina_satena spune:
Fetita mea face acum pe 3Martie 3 ani,dar daca nu ai bani de dat spaga sau cunostiinte poti sa astepti foarte mult timp.Eu sper sa o pot inscrie
dar dupa cum este situatia nu s evda inbunatatiri
danaionela spune:
Eu una sper sa se rezolve si fara spaga. Chiar nu inteleg de ce pentru orice drept al nostru trebuie sa dam spaga. Urasc acest lucru. La gradi spaga, la doctor spaga, la scoala spaga, dar noi cind mai primi spaga.
alina_satena spune:
Noi nu primim niciodata,eu ma incapatanez sa rezolvam fara spaga,dar daca situatia chiar o cere le voi da sper macar sa o accepte.
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet