Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, va invit la o
sau un cappuccino si va doresc o saptamana frumoasa!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
danaionela spune:
Buna
Sunt Dana, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Cautind date despre scolile din Rahova am dat intimplator si peste acest subforum. M-am bucurat mult si am inceput sa citesc din urma..
Alinutzaa spune:

Salutare dragutelor. Vaaaaaaaai, dar ce activitate slaba avem pe aici in ultima vreme!!!!!
Dana bine ai venit.
toate fetele de la mic la mare si de la mare la mic.
Fug si eu la
nu de alta dar maine dimineata ma iau spiridusii de proaspata.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor,
si cappuccino sunt gata.
Da, Alinutzza, vad ca toata lumea a parasit subiectul cu mici exceptii. Asta e, vad ca la toate subiectele la care activez e activitatea cam spre 0, oi fi bau-bau?![]()
Dana, bine ai venit printre noi.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Saru'mana de cafea. Am bagat-o intravenos. ![]()
Hai mai Lexi, cum sa fii bau bau????
Ce mai face Mariuta ta?
Dana, sa vii sa ne povestesti despre tine/voi.
fetele
Fug ca pitica se indreapta tinta spre priza. Trage la ea ca fluturele la bec
danaionela spune:
Buna dimineata, si va multumesc pentru primirea calduroasa.
Despre mine va pot spune ca am 34 de ani si sunt maminca a doua gemene "frumoase, destepte , alintate si rasfatate".( Asa spun ele...![]()
.)
Fetitele au 5 anisori, deci suntem mari si suntem la gradi. Ca si caracter sunt total diferite, una este o cocheta si cealalta este baietelul casei. Facem boacane sau prostioare, dar in limita varstei, ca doar "asa mai fac copilasii din cind in cind"![]()
Alinutzaa spune:
Cam tarziu dar spun eu prezent la
. Multam Alina
Sunt cam zombie. Fii'mea s-a culcat la 3 dimineata. 

Tudor pe la 1 

Parca ii hranesc cu baterii pe spiridusi, nu stiu ce tot au. De fapt stiu. Nu stam suficient de mult timp pe afara, dar ce sa fac daca e ger??? Si cu cea mica nu pot sa stau cat as sta cu Tudor. Stam cat de mult putem dar pentru cata energie are el.....cred ca numai vremea buna si iesitul de doua ori afara pe zi e solutia.
Dana cum le cheama pe fetite? La ce gradi sunteti?