operatii pe cord copii tg mures

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admarinel spune:

Olgutzika,
Multumesc mult pentru mesaj. Nici nu stii cat mi-ai ridicat moralul, pentru ca nu ma pot gandi la altceva.7 zile din 7 si 24 de ore din 24 ma gandesc doar la ce va urna.
Iti doresc sanatate si sa fii inconjurata de oameni buni, la fel cum ai fost si tu alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

SI eu cunosc 2 cazuri concrete, un fost coleg de servici si o prietena foarte buna, care au operat copilasii la Tg Mures la acelasi dr Suciu, si copilasii sunt bine.
Trebuie sa ai incredere ca si puiul tau va fi bine!

Multa sanatate si bafta cu operatia!

Mamica fluturasului Andrei si 16+

Mergi la inceput

Happiness,
Ma bucur nespus ca exista si oameni ca voi, care isi fac timp sa incurajeze o straina de fapt si nu citesc indiferenti. Iti doresc ca numele pe care ti l-ai ales, sa-ti aduca fericire cu adevarat. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Admarinel, vezi si tu ca parerile sunt impartite, da cautare si vezi cat mai multe pareri, apoi ia o hotarare. Mai tine seama si de dificultatea operatiilor la care au fost supusi si parerea despre respectivul medic.

Am trecut si eu cu baiatul printr-o operatie, nu la inimioara, dar stiu cum este si stiu cate ganduri iti trec prin cap. Totusi...daca poti sa pleci in afara tarii...cred ca ar fi mai bine, la cum se prezinta sistemul nostru sanitar-in general vorbind.

Orice hotarare vei lua, iti doresc multa sanatate si bafta, sa fie totul ok

Mergi la inceput

Roxana
Ai mare dreptate in legatura cu dificultatea diagnosticului.Puiul tau sa inteleg ca e bine? Sper ca da. Eu sunt convinsa ca cei de la Tg Mures vor face tot ce le sta in putere, pentru ca ne-am hotarit deja sa mergem acolo. Performantele lor inteleg ca sunt bune. Din pacate apare uneori si inevitabilul. Imi pare nespus de rau pentru pruncii care nu au putu fi salvati. Ma rog la Doamne Doamne sa le dea putere parintilor care au trecut prin asa ceva, iar medicilor sa le dea inspiratie si in cazurile "noi". Sunt sigura ca si ei sunt daramati dupa un asemenea esec. Voi tine legatura cu toate fetele care ati avut bunavointa sa-mi raspundeti si sper sa fie un rezultat bun.
Va pup pe toate si-mi cer iertare daca am suparat pe cineva. Stiu ca toate ati avut intentii bune.

Mergi la inceput

lalitica2000,
Nu stiu daca-ti mai aduci aminte de mine. Te rog mult sa-mi spui, daca ai optat pt formularul E112, cat ai mai cheltuit tu, cu tot cu controale , operatie , drum, etc?
La ce medic a fost operat puiul, cumva Eugen Sandica? Nu stiu daca o sa reusesc la Tg Mures, mi-au spus ca nu au multe si opereaza cu prioritate urgentele, iar celelalte cazuri s-au decalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui admarinel

lalitica2000,
Nu stiu daca-ti mai aduci aminte de mine. Te rog mult sa-mi spui, daca ai optat pt formularul E112, cat ai mai cheltuit tu, cu tot cu controale , operatie , drum, etc?
La ce medic a fost operat puiul, cumva Eugen Sandica? Nu stiu daca o sa reusesc la Tg Mures, mi-au spus ca nu au multe si opereaza cu prioritate urgentele, iar celelalte cazuri s-au decalat.

admarinel eu am folosit formularul E112 chiar la cateva luni dupa ce m-am mutat in austria dar nu era vb despre o operatie.in mod normal ar trebui sa acopere toate costurile, asa a fost in cazul meu, doar ca suma nu era chiar mare ~ 3600 euro.
Baietelul meu Eric a fost opererat la inima ASD, VSD si stenoza pulmonara. au trecut 2 ani de la operatie si este sanatos.
Ai incredere in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui admarinel

lalitica2000,

admarinel, formularul E112 iti acopera exact perioada de spitalizare (controalele facute copilului, analize, operatie, perioada de spitalizare). Daca optezi pentru clinica pe care o conduce Dl. Dr Eugen Sandica, vei avea asigurata gratuit cazarea pe durata spitalizarii copilului si nu va trebui decat sa-ti platesti biletele de avion (care pot fi f ieftine daca le iei din timp) si bani de mancare. Acolo unde veti fi cazati veti putea sa va faceti voi de mancare, este o casa care are tot ce trebuie. Oriucm veti primi si de la spital un bon de masa, pe care veti putea sa-l folositi la cantina spitalului, astfel avand o reducere. Sincera sa fiu eu nu mi-am facut o socoteala cu cat am cheltuit ca la mine a fost alta treaba, eu am nascut acolo si am mers cu 3 sapt inainte sa nasc si am mai stat si dupa oeratie, stand in Germania 3 luni pana la urma. De obicei nu stai mai mult de 2 saptamani, decat daca apare vreo complicatie, dar cazurile astea nu sunt dese. Pe sitelul wwww.malformatiicardiace.ro vei gasi mai multi parinti care si-au operat copiii in Germania folosind E112 si tot acolo gasesti si datele de contact ale Dl. Dr.
Daca mai pot sa te ajut cu informatii sau orice alt lucru legat de E112 te rog sa imi scrii. Eu zic sa mergi pe varianta din afara tarii.

Mergi la inceput