Aspirante optimiste > 20 ani (564)
Raspunsuri - Pagina 24
Ingerash_Mic spune:
andra
eu nu mai stau sa ma studiez.. ar insemna s-o iau randaua ... iti dai seama daca stateam sa ma studiez intens pana acum (in ziua 65) imi luam campii 
andr@ spune:
pai dr zic ca e buna, 80% mobilitate; draguta si eu imi cunosc bine corpul, si cu toate astea, nu e luna sa nu ma surprinda ceva; chiar daca stiu ca acel ceva e ceva ce am mai avut in lunile anterioare; uite de ex luna asta am acele venisoare pe sani, f pronuntate; ce-i drept sunt asa doar seara, dim nu mai sunt asa vizibile
acum cine stie......
kitty-27 spune:
draguta si eu vreau dupa ce vine cm sa fac si eu monitorizare...stiu ca am folicul...dar nu stiu daca se si sparge...luni ma duc sa-mi iau si analizele hormonale sa vedem cu stau si cu alea...

andr@ spune:
pai nu draguta, nu ia prescris nimic; a zis ca e ok deocamdata; doar ca atunci cand a facut-o fuma; si fuma mult; acum insa are 8 luni de cand s-a lasat si nu a repetat-o; dar am intrebat un dr, daca ar putea sa mai creasca nr lasanu-se de fumat, si a zis ca poate sa dea si in extrema cealalta, adica sa-i mai scada
; asta chiar m-a pus pe ganduri.......cat de curand vrem sa o repetam
kitty-27 spune:
eu cred ca la barbati se rezolva mai usor problemele decat la noi...poate gresesc,dar eu asa cred.cu un regim alimentar corespunzator,fara chimicalele astea din comert...totul sa fie natural,multe fructe sau vitamine....ajuta mult in cazul lor.
andr@ spune:
de BU nu stiu ce sa zic, am auzit fel de fel de pareri; cineva zicea ca provoaca si mai mari dereglari
kitty-27 spune:
da draguta...asa este...poate sa nu se prinda...
cand am fost ultima data la dr...era o fata avea 13 ani si jumatate.venise cu maica-sa sa o programeze pt avort...

...cum va explicati...

(vreo 96 mil) dar sunt cam lenesi