Aspirante optimiste > 20 ani (564)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

deci Kitty la mine urmeaza o perioada buna, mi s-a regalat CM la 28 de zile, hai ca gasesc si eu o parte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

da, cu simptomele e bataie de cappp; si eu m-am saturat de alarme false, de fel de fel de supozitii si de inductii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

asa e draguta...asteptarea asta e groaznica....

Mergi la inceput

fetelor ce parere aveti despre o spermograma cu 27 de mil ? e bunicica, e rea?

Mergi la inceput

draguta asa e si al meu 28 de zile ceas...sa-ti monitorizezi neaparat ovulatia...

Mergi la inceput

draguta sper cat de curand sa ne dai o veste buna

Mergi la inceput

andr@ eu aveam niste simptome ieri pe la pranz, daca ma vedea cineva sigur zicea ca sunt, dar eu stiam ca nu, imi cunosc bine corpul, nu era nimic nou fata de alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

kitty am PCOS :) mi s-a spus ca la asa ceva ciclurile sunt lungi cu ovulatii tarzii.. am urmat tratament cu duphastondar daca eu nu apucam sa ovulez pana in perioada in care luam duphastonul... degeaba... ovulatiile mele ar trebui sa aiba loc dupa ziua 30..
eu am postat si la topicul PCOS

am renuntat si la duphaston si la tot.. iau doar acid folic... si temperatura bazala pentru monitorizare.. e prima data cand ma monitorizez fara sa fiu sub influenta tratamentului ... doctorul gineco` mi-a zis k e prea devreme sa incep investigatiile .. trebuie sa treaca cel putin un an de incercari pe cale naturala si abia apoi sa incepem investigatiile .. mi-a recomandat rabdare MULTA (avand in vedere faptul ca ovulez destul de tarziu si mai mult, ca sotul meu e plecat cate 2 luni si o luna sta acasa) si sa merg mai departe cu monitorizarea cu ajutorul TB si a testelor de ovulatie ..
m-am pregatit psihic (cred) si astept cuminte sa vad cum decurg treburile

Mergi la inceput

andra nu prea ma pricep la astea...o singura spermograma a facut al meu acum un an dar nu mai tin minte cum era...doar ca a zis dr ca este bine...ca sunt destul de multi...si de iuti de picior...

Mergi la inceput

stiu Kitty, abia astept sa ajung

Mergi la inceput