Aspirante optimiste > 20 ani (564)
Raspunsuri - Pagina 18
Ingerash_Mic spune:
xania felicitari iubita!

eu zic sa intri la odisee sa intrebi... eu personal nu stiu nimic legat de primul control 
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xania Buna tuturor, Sunt foarte noua pe forum, mai bine spus acesta este primul meu post dar motivele sunt bine intemeiate ... dimineata am vazut 2 liniutee!!!! Deja trpidez, vreau sa vina luni si sa merg la doctor ca sa aflu mai multee!! Voi ce stiti de primul controlo/prima ecografie etc?? Salutari! Xania |
Felicitari!!!!!! sa ai un
sanatos si frumos :D si la termen bineintelesThe life is too short,to have time for sadness too!
draguta spune:
xania daca ai mai avut probleme sau ai urmat vreun tratament, trebuie musai in urmatoarele zile, altfel te poti duce intr-o saptamana, doua
gravidutele iti vor spune de indata ce vor intra, nu ne lasa singurele aici, intra foarte des la noi
bebelu86 spune:
xania felicitari, sarcina usoara si al termen.
numara si tu din prima zi a ultimei menstruatii sa ai cam 5 sapt jumate - 6. asta ca sa poate sa iti confirme sarcina,
inimioara se aude pe la 7 sapt .
dc ai mai putin de 5sapt jumate, te duci degeaba k nu se vede nimic.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
dc vrei sa fi sigura k totu e ok, poti merge sa faci un bhcg si sa-l repeti la 48 ore. val trebuie sa se dubleze.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
fetelor va parasesc pana maine sau diseara nu stiu sigur
ma duc pe la mama pe la curte sa mai ies din admosfera asta plictisitoare de acasa si sa ne incingem la o partida de remy. 
Am un filmulet interesant in calc " in pantecele mamei" dar o sa il pun la odisee 

The life is too short,to have time for sadness too!