somn intrerupt
bebelul are aproape 10 luni si de doua nopti se trezeste din ora in ora si plange.impropiu se trezeste,are ochii inchisi si plange.pe zi se comporta nnormal,se joaca,ca de obicei.insa noaptea e criminal,il deranjeaza ceva,nu-l lasa sa doarmae posibil sa fie si burtita.de la 9 luni iam dat milupa 3 cu vanilie.sa aiba legatura??nu mananca nimic solid,refuza orice,doar la biberon lichid,sau crema mai lichida.nu inteleg care sa fie cauza.AJUTATI-NE!!!VREM SA DORMIM IAR NEINTRERUPTI
Raspunsuri
anca81 spune:
Poate il ies dintisorii, pe la varsta aceasta apar incisivii. Sanatate multa!
Carla & mami
madyrizi spune:
si puiul meu are tot 10 luni. se trezeste noaptea din cand in cand si scanceste. nu are un motiv vizibil, nu ii ies dintii. ma gandesc ca poate viseaza ceva. a mai avut asa o perioada pe la 8 luni, asa ca eu cred ca o sa-i treaca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
_Ralu_ spune:
Fiica-mea facea asa, cand ii dadeau dintisorii. Nu facea febra, ziua era ok, manca normal, nu statea cu manutele in gura....in schimb noaptea se agita rau, si plangea prin somn, ori se trezea intr-un tipat ascutit, si se linistea cu greu. Cand avea simptomele astea, clar dadea vreun dintisor.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
miereamara spune:
Pot fi dintii sau poate fi vreo infectie la ureche.
Baietelul meu a avut din ianuarie si pana in august in jur de 8-9 infectii la ureche si exact asa se comporta de fiecare data cand avea infectie, ziua era ok, dar noaptea se trezea f des plangand, durerile apar cand este in pozitia culcat pt ca lichidul ala infectat din spatele timpanului apasa pe timpan si produce dureri f mari.
Du-l la pediatru sa se uite in urechi si gat, o sa-ti spuna si dc vede ceva semne de eruptie dentara, dintii pot fi iarasi un motiv pt trezirile dese.
De ce ii dai lapte cu vanilie?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
adra_bell spune:
noi am avut aceste probleme cand fetita avea intre un an si un an jumate. le-am pus pe seama aparitiei maselelor, a agitatiei cauzate de diverse achizitii (mers, comunicare), ba chiar si a pavorului nocturn.
daca dureaza doar de doua zile e posibil sa erupa vreun dintisor, chiar daca nu se vede, sa creasca in interior si sa-l doara
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
elaga spune:
Si eu tot la dintisori ma gandesc. Aceleasi probleme le-am avut si noi. Ii dadeam 2,5 ml de Nurofen la culcare si nu mai aveam probleme. De obicei nu apucam sa-i dau mai mult de 2 seri.
onix_25 spune:
multumesc mult.am vorbit cu pediatra si crede ca e din cauza laptelui milupa cu vanilie,ca e prea dulce si -l doare stomacul.asa ca l-am schimbat,iam dat normal si am putut dormmi si noi normal.in sfarsit....
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onix_25 bebelul are aproape 10 luni si de doua nopti se trezeste din ora in ora si plange.impropiu se trezeste,are ochii inchisi si plange.pe zi se comporta nnormal,se joaca,ca de obicei.insa noaptea e criminal,il deranjeaza ceva,nu-l lasa sa doarmae posibil sa fie si burtita.de la 9 luni iam dat milupa 3 cu vanilie.sa aiba legatura??nu mananca nimic solid,refuza orice,doar la biberon lichid,sau crema mai lichida.nu inteleg care sa fie cauza.AJUTATI-NE!!!VREM SA DORMIM IAR NEINTRERUPTI |
Onix, pai doar nu ai vrea sa manance acum direct o pulpa de pui cu os la cuptor! zau, fii rabdatoare si nu pica in plasa ca nu accepta "solidele"... solide, solide, dar ideea de mancarica solida nu presupune musai sa fie ceva tare, bucati mari etc... diversificarea se incepe usor usor, iar pana la 1 anisor tot lapticul e de baza; uite un articol bun pentru voi, ca sunteti la inceputurile diversificarii si cred ca te vei lamuri mai departe ce si cum ai de facut cu restul alimentelor in afara de lapte....
despre DIVERSIFICARE - ordinea alimentelor, cantitati si mod de preparare
Oricum, felicitarile mele ca ai hranit bebelusul cu laptic si ca nu ai inceput de mult cu celelalte alimente!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
atentie la diversificare si la modul de servire!... e important sa stii ca la diversificare, MANCAREA se da cu LINGURITA! nu cu biberonul.... copilul trebuie sa invete de-acum sa manance, ca de supt, stim ca stie...
dar presupune rabdare si tact si din partea ta!
eu iti doresc succes! e frumos sa dai papa la papusi... mie mi-e asa de dor... te rog incearca sa citesti tot articolul de mai sus, o sa fie bine! ai sa vezi... e important pentru sanatatea puiului tau...
numai bine, sanatate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_