Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani Cristina!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza. Vad ca n-a scos nimeni cafeaua asa ca dau eu: si una fara cofeina pt Montignace

La multi ani, Leeloo!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !! Multumim de cafea !!

Sarbatoritii nu dau nimic langa cafea, un fursec ceva ?

LEELOO

sot de Simonapro

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Olga , Ilinca , Ana Maria , Novus , Simonapro multumim mult pt urari!
Nu resusesc sa deschid nici un link de poze, ca intru de pe laptop, Luana inca doarme langa mine (s-a trezit la 8 si a venit cu mine in pat si si-a continuat somnul). O sa incerc mai tarziu de la computer (internet Romtelecom). Ma dispera Ornage-ul asta, chiar nu exista internet mobil mai bun?

SimplyAna multi pupici si bine ai revenit!

Noi azi mai avem un party, e ziua prietenului lui Claudiu.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
maine e ziua lui

Si tu tot cu o fecioara traiesti?

La multi ani sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mornin'!
Io zic ca la mine e bun obiceiul cu a raspunde pe parcurs ce citesc, ca daca stau intai la recuperare mi se stafideste neuronu'.
Simplyana, io nu fizic m-am referit ca pare mai matur huzbandu' (desi da, TU pari mai mica decat el cu vreo 5 ani, nu el mai mare decat tine:))) ci la postura, atitudine; el degajat si tu cam neajutorata, genul "bun de luat sub aripa protectoare". Asa ca sa ajungeti cat mai curand si cu bine sub respectiva aripa talentata! (si totusi...pe birou zici?! aoleu, ce alpinist...utilitar!)
Anaan, da, taica-meu era genul de om "ptita(painea:)) lui Dumnezeu", maica-mea era mai zgriptzuroaica (dar nu cu mine, in niciun caz:)). Daca eram asa de pampaloaica in copilarie nu era din cauza ca-mi impuneau ai mei ceva, nu erau autoritari chiar deloc, dar maica-mea avea un stil de a shantaja emotional si de manipluare de nu va puteti imagina. Asa ca eu voi evita si asta cu Sophiphi (desi maica-mea chiar a fost o mama buna care mi-a facut toaaate poftele...cu conditia sa nu trag prea tare de lesa, caci pentru ea indepartarea de ea= pericol maxim).
"Incantatia" lui taica-meu l-a impresionat mult si pe huzband care a zis ca asa o sa faca si el cu Sophiphi (ei, uita el sa spuna asta mereu dar are momentul zilnic de super-fun cu Phiphi inainte de culcare:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Kea, ce total e Keutzu!! Sophiphi n-are prieteni asa statornici, dar cel mai bine se distreaza cu copiii in varsta de 5-7 ani
Cami, tot fara Moshu? Iti dau un sfat, si daca nu-l ceri:))): te rog mult nu o mai fortza pe piticutza cu mancatul (prin fortzat inteleg si chestii gen "vine avionul/ papa pentru mama/ se supara X/ nu primesti tziti") fiindca copiii CHIAR STIU cat si cand trebuie sa manance (exista o teorie a "copilului competent", nu am citit-o in original ci expusa pe net) iar din cauza ca noi ne agitam si credem ca stim noi cat si ce e bine sa manance, ei pot ajunge sa dezvolte anxietate fatza de mancare (si aici pe forum au fost mame ajunse la asta, tot din cauza "metodelor" de genul celei descrise de tine) si tot felul de tulburari de alimentatie, inclusiv anorexie sau bulimie!!(dada, aceste "dezordini alimentare" isi pot avea sursa inclusiv in bebelusie, la inceputul diversificarii). Sigur ca e amuzanta pentru noi faza cu nenea Zoli, dar please, nu mai proceda asa cu fiica ta, nu exista copil care sa nu manance daca ii e foame. ii pica bine/ simte nevoia etc! Deci cand nu vrea, nu vrea si gata! (Sophiphi a avut o faza de 2 saptamani la iesirea maselelor in care daca manca o jumatate de banana si 4 lingurite de mancare e zi era bine...ei si? pentru orice exista o cauza, copilul NU trebuie fortzat pe principiul ca "noi stim mai bine, ca suntem parintii lui". El are personalitatea si autonomia lui. Iar asta cu "ne-mancatul" e spaima nejustificata din pacate tare specifica mamicilor din Ro (dupa atatea secole de "copilu' bucalat si rrroshu in obraji e sanatos")

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

'Neata!La Multi Ani, Leeloo!Am admirat acum pozele si ati fost amandoi ft frumusei!Ilinca, am uitat aseara sa iti raspund: Eva doarme in patut la ea, insa patul ei e lipit de al nostru, deci doarme cu noi. Ca sa ii facem camera ei avem nevoie de niste banuti, pentru ca trebuie ridicat un perete. E un pic mai complicat, dar o rezolvam noi si pe asta pana la urma.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

M-ati mai linistit cu spalatul pe cap, am crezut ca numa Sophiphi nu e igienizata asa des! Acum una era cand avea o blanitza scurta si ridicata-maciuca, pe care una-doua o shamponam si se usca rapid, alta e cu buclisoarele de domnishoara...plus ca nu-i place, dom'le, asta e argumentul suprem! La dush rade, chicoteste (io nu-i mai fac "baie" din vara, io am o problema cu baia, ca si Kramer din Seinfeld, si io numai dush fac:))) dar cand ii pun dushu-n cap plangeeee...
Anamariame, nu cred ca se gandea bietu' taica-meu la subconstient, nu se-avea el cu de-astea (in plus, la mine n-a tzinut, ca eu nu m-am vazut veci frumoasa! Adica mereu am oscilat intre momente cand ma vedeam dragutza si momente cand ma vedeam ciuma ciumelor:))) Pur si simplu era modul lui de a-mi transmite iubirea lui si cand dormeam...sa visez frumos probabil
Simonapro, am uitat sa zic: pai tie clar ti-a priit casnicia, ca arati mai bine acum decat cand v-ati luat! De Leeloo ce sa zic...ea e tanara si frumoasa in orice imprejurare, abia astept s-o vad cu burtica rotunjoara din nou
(Anamariame, pai tu inainte intreceai masura, tufato, auzi, dormit pana la 11!:))) Noroc ca s-a gandit draga mik sa aiba grija de tine, ca nici prea mult somnu nu-i bun!:P)
Ramona, cred ca la tine baiurile-s pe baza de psihic, nu mai ai rabdare si emotzia-ti blocheaza nasul:)))

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Good morning!( asa ca sa ne mai internationalizam un pic)

Simonapro,de data asta mi-a luat-o Ilinca inainte si a zis ce voiam si eu sa zic: tu esti muuuult mai frumoasa acum decat atunci cand te-ai maritat, atunci erai copil, acum esti o mujer (asta in nota internationalizarii mentionate anterior!) sexy!

Noi am inceput ziua cu un dus eu si cu o baie fiu-meu, ca n-am putut scapa de el, a trebuit sa-i pun niste apa in vana sa-si faca numerele acvatice. Ne pregatim tot familionul sa dam o raita prin oras, ca se deschide ( nu-mi vine nicicum termenul religios care denumeste asta) o catedrala si vine patriarhul Daniel, asa ca-i vanzoleala mare...Va pup!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput