Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cum pot intoarce un filmat in youtube?

Moniland au aparut colectiile in magazine.
Emanouela tocmai asta am redus eu in ultimele luni si am slabit 6 kg. In aug. am mancat din toate dar ponderat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, mamici!

Giova, l-am votat si noi pe Edi! Wow..doarme de 3 ori??!
Si eu sunt in plin proces de scos somnicuri. Sara dormea de 2 ori. O data de la 11 la 2-3, si apoi de la 5-6 la 8. Ce ma enerva este ca se culca fff. tarziu, uneori chiar si la 11-12 noaptea. Asa ca de azi am luat masuri. O tin treaza pana la 1 dupa-amiaza si apoi...somn, asta ca sa nu mai doarma seara. Sper asa sa se culce la ore rezonabile 8 jumate-9 seara. Sa vedem...

Bely, 8000 de km?? Bravo voua, sunteti parinti eroi! Eu nu stiu ce m-as fi facut. Mi-e groaza de un drum lung in tara, dar in afara. Inteleg ca pitica voastra e tare cumintica.

Dieta Atkins, cam seamana cu south Beach nu, Pooh?
Eu am slabit ultimile 5 kg cu south beach. Se slabeste f. bine. Greu cu fructele insa... Mai ales acum. Eu mananc la greu fructe: pepene, struguri, prune si mere de toamna. N-as rezista fara!! Eu zic ca se poate slabi lejer si sanatos, fara combinatii proaste si carbohidrati, fara zahar , dulciuri si fara mancat seara! Au dreptate nutritionistii cand spun ca trebuie sa ne schimbam obiceiurile. Eu acum vad ca ma mentin lejer, ba am mai si slabit un pic.

Moniland, ati luat si fetitele la munte?

Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Luisa dormea...acum doarme de 2x/zi.
el se culca foarte repede...aseara la ora 21:30 era in pat. marco numai dupa ora 24 adoarme. Edi e matinal rau, marco se trezeste de galagia lui frate-su.
Multumim de vot.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Edi ce era in cos??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, mersi, e bine de stiut. Ghetute le caut ca imediat nu mai e de pantofiori.
Luisa, nu le-am luat. Au ramas la bunici. Am mers doar noi cu gasca in Apuseni.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
vad ca tot vorbiti de cure de slabire. Eu am slabit din luna aprilie pana acum 7 kg. Am inceput cu cura de slabire a Nicoletei Luciu care m-a ajutat sa dau in 2 saptamanai 4 kg dupa acre am stagnat o perioada si apoi usor, usor am slabit pana la 63 kg fara nici o alta cura. Pur si simplu corpul isi revine. As mai avea de dat 3 kg jos ca sa ajung la kg care le aveam inainte de a ramane insarcinata. Acum ma simt bine, si ma apuca groaza cand ma gandesc la cele 70kg pe care le-am purtat vreo 8 luni de zile. Eram disperata ca nu reuseam sa dau 1 kg jos. Mi-a spus cineva ca iti revi mult mai usor dupa ce iti vine ciclu si la mine a functionat.
Maya nu are decat 2 dintisori la 1 an si 2 saptamani. Ei ii place in masina. Nu avem probleme cu ea. Am facut in concediu 2300km cu masina si a fost k cu opririle de riguare. Si noi avem bancheta din spate plina de jucarii cand plecam la drum lung. Acum ne pregatim de un drum de Italia - Milano. O sa plecam spre finalul lunii.
Andrada bine ai venit in club. Inca o oradeanca pe aici... pe unde obisnuiti sa va plimbati? Noi prin parcul Olosig, oraselul copiilor si malul Crisului.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

WOW Clara chiar ai fost acolo...foarte bine va sta pe covorul rosu. Deci am avut o reprezentanta a clubului zmeuricilor la premiile Emmy. SUPERRRR
Cu ce se ocupa sotul tau?

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Emanouela edi e fan cosuri de gunoi...mor ca tot acolo trage.
ceaiul de slabit se numeste Zein, cica e cam scumput, dar isi face efectul. cred ca voi lua si eu dupa ce termin cu alaptatul.
Lorelay super ca ai slabit cat ai vrut.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao,gagici!De cand am venit de la mare,are problema cu adormitul la el in patutSeara doar in patul nostru isi bea lapticul,adoarme,il pun la el in patut,insa cand se trezeste,e jale mare,urgent trebuie sa-l mut langa noi......Azi vad ca face figuri sa la somnaul de pranz,acum si-a golut sticla si incepe sa se agiteMa duc la el,sa-l adormPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

WOW Clara chiar ai fost acolo...foarte bine va sta pe covorul rosu. Deci am avut o reprezentanta a clubului zmeuricilor la premiile Emmy. SUPERRRR
Cu ce se ocupa sotul tau?

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput