Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
Andrada_C spune:
Buna mamici.
Eu acum am facut cunostinta cu acet site
.
Si micutul meu este nascut in 2009, 25 august... se poate sa ma primiti in clubul vostru?
Incet, incet ma familiarizez cu mersul lucrurilor, dar daca scriu unde nu trebuie va rog, corectati-ma.
Eli, are in principiu 4 mese (asa o tinem de la 4 luni), dar uneori mai cere noaptea lapte (mai ales in perioada eruptiilor dentare):
7.00-8.00 lapte
12.00-13.00 legume pasirate cu carne sau ou
16.00-17.00 fructe sau cereale
20.30 lapte dupa baie
Acum incerc sa il fac sa accepte pasirat mai mare, dar isi face greata si din pacate imi vomeaza uneori tot ce a mancat...
Giova spune:

Noi am facut piata si am stat in parc...edi are un alt program...doarme de la ora 10-13, dupa care de la 15:30-18.
L-am luat pe marco de la gradi si acasa cu noi, s-a inorat si sufla vantul.
Noi papam asa:
- ora 7/8 280ml lapte
- ora 10 fructe
- ora 13/14 pranzul( supitza/ ciorbitza sau un fel 2)
- ora 18 iaurt/paste cu sos/macaroane cu branza/mamaliga cu branza/gris cu lapte.
- ora 22 280 ml lapte cu cereale.
* mai papam intre mese cate un biscuite, un strugure, o banana, pufuleti...depinde ce vede la frate-su.
Multumesc fetelor care l-au votat pe edi
.
Pooh din pacate azi am vazut niste voturi rasarite ca ciupercile dupa ploaie. ne e cam imposibil sa ajungem macra pe locul 3. Nu am avut timp sa vad toate pozele....insa unii au si 500 voturi
.
Blanca scutecele Huggies sunt super bune...eu la Marco am folosit multa vreme. la Edi recunosc ca nu i-am luat inca. ar trebui sa le incerc.
Revikenul e foarte bun si Sudocrem. In rest noua nu ne-a trecut cu altceva.
Pooh si voi mancati iaurtul de la Napolact de oaie si bivolita? Edi unul dintr-ala de 300 ml baga odata. recunsoc ca de multe ori mananca mai mult decat Marco.....
Dienutza spor la dieta. e cam drastica intr-adevar. sper sa rezisti. Sunt o groaza de ceaiuri de slabit la noi, care ajuta mult. eu nu pot sa le folosecs ca mai alaptez inca, dar multe fete sunt multumite de rezultate.
Andrada bine ati venit in tufa! ai nimerit foarte bine. da-ne mai multe detalii despre tine si zmeurica, ca sa va trecem in lista. vezi ca e pe prima pagina.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
bine ai venit andrada
giova daca stii un cei cu efect zi-mi si mie plizzzzzzzzzzz in afara de ala chinezesc ca mi s-a aplecat![]()

pooh spune:
Andrada bine ai venit!!!!
Vezi ca pana scrii primele 10 mesaje,esti moderata si ceea ce scrii nu apare in timp real pe forum...asa ca baga repede 10 mesaje
Giova,da,si Balazs mananca cu mare placere iaurtul acela de la napolact.
Am o intrebare
....Cum adoarma copilasii vostri la pranz?Ca Balazs fara sticluta de lapte nu reuseste nicicum....Si vad ca majoritatea bebeilor beau laptic doar dimineata si seara/noaptea......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
emanouela spune:
pooh cu laptic...![]()
eu nu va bag menu ca va speriati.....ma sperie pe mine ce haotic si mumt mananca plodul asa ca nu vreau sa va sperii si pe voi![]()
bely spune:
Olá tufa, a mai ramas ceva din cafeaua de dimineata? vaiii ce as bea o gura![]()
inutsa sincer mai bine nu as fi cunoscut sistemul sanitar romanesc
dar important e ca a trecut si suntem bine
, totusi habar nu au ce poate avea copilul dar pt facptul ca are febra 39, 2 zile trebuie antibiotic
. Am citit ca si Biutza a fost bolnavioara, cum e acuma? am incercat sa intru pe picasa sa vad pozici cu ea si imi spunea ca nu pot vedea, poate ma treci la fovorite sa ma delectez cu printesica mica.
noce concediu placuta si asteptam multe pozici
Luisa eu nu am probleme cu pitica mea legat de scaunul de masina, noi in luna aug. am facut 8.000km dus intors, nu zic ca a fost usor dar nici prea greu, aveam la indemana multe jucarii muzicale,stateam cu ea in spate opream des o scoteam afara,o spalam pe manute si fatzuca, de rontait nu vrea doar apica la indemana si mesele normale..dar conteaza foarte mult scaunul, al nostru se rabateaza pe mai multe pozitii si nopatea ii faceam aproape patut doar ca o enerva cand vroia sa se intoarca si nu putea pt ca era prinsa in centuri.
pooh noi ne culcam fara lapte si singurele la pranz si seara dar atunci dupa sticluta de lapte![]()
andrada bine ai venit in tufa
La noi cam asa e meniul mai nou(de aproximativ o luna)
7:30- 210-240ml lapte
10:30- 180 ml lapte
13:30- supica sau legume pasate
16:30- fructe
19:00-20:00- supica sau legume cu carne,ou sau peste
21:30-22:00- 210ml lapte si somnic de voie
ii mai bag si cate 1 petit sau iaurtel mic de 60gr intre mese daca o vad interesata.. nu vrea rontai nimica in rest, si musai sa fie totul pasat bine altfel scuipa si nu mananca de loc
Giova spune:
pooh, edi adoarme la san
, sau daca e mort d eoboseala...pe unde apuca. Important e lapticul cand doarme, dar nu l-am mai trecut eu.
El bea san si dim. si seara si noaptea cand s emai trezeste si peste zi, cand adorme sau se loveste...e marait...la san se linisteste.
de aceea mi-e frica cu intarcarea asta...nu stiu cat lapte mai vine, dar sanul e linsitea lui...si a mea
.
Emanouela cum aflu iti spun.
Gio
de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova votat pe Edi, votul 56.. cat e de dulce in sertar
, va mai dam un vot si de acasa, acuma a fost de la servici. Se poate vota zilnic sau doar odata?
Andrada_C spune:
Buna mamicilor.
Eu l-am nascut pe Elias in 25 august 2009 prin cezariana la 35 de saptamani, avea 2550 grame, 46 centimetri si scor Apgar 9/10.
Acum la un an are 8600 grame si 78 centimetri...
Giova spune:
bely mersi. odata se poate vota de pe un IP.
acum am aflat ca de pe stick se poate vota de mai mult eori, ca e alt Ip de fioecare data.
asa ca...astept sa vina sotul si sper sa-mi dea stickul lui sa-l votez pe fiu-su'.
elena te-am vazut la stiri pe antena si pe facebook
.
Gio
de
mamica de 2 smecherasi