Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
bely spune:
giova ce de achizitii, sa le stapaniti sanatosi![]()
eu am primit o groaza de haine pt Patrí de la sora-mea, ea are fetita cu 10 luni mai mare de cat a mea si tot ce ramane mic ne trimite noua
,dar ii mai cumpar si eu pt ca nu ma abtin la lucrusoare frumoase dar nu de necesitate ci doar ca imi plac![]()
Tare mult as vrea sa ne areti parul cum sta asa aranjat de tine, trebuie neaparat sa ma tund si eu dar stau in dubii ca nu stiu ce tunsoare sa aleg
Giova spune:
bely nu ai vrea sa ma vezi cum imi sta parul acum...doar uscat cu feonul si atat...nu am avut timp nici de placa ieri.
Poate am timp sa descarc pozele facute cu mobilul si acolo se vede....
super pozele din Roamnia si de la party. peisaje superbe ati avut in tzara, iar Patri o minune blonda.
Super ca ai haine de la nepotica. oricum, de fetitze sunt bestiale. si eu am ramase de la marco, o groaza...acum i-am luat niste body-uri, bluzitze si pantaloni de trening. Geci, blugi, papuci, am de la frate-su'. Cu greu m-am abtinut sa nu cumpar mai multe...dar zau de are rost sa arunc asa cu banii.
Vally super Gloriutza la party si in rest. sunteti tare haiosi in poze
.
Groapa de nisip cu garduletzul tare faine sunt. cine a pictat?
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ClaraJ spune:
Buna fetele,
GIOVA - ce chestie cu Zara. Si aici sunt foarte scumpe hainutele de la Zara si nici nu au reduceri de bun simt. Noi cind am fost in Bulgaria, verisoara lui Bryce i-a facut cadou citeva chestii de la ei si sincera sa fiu nu prea am fost impresionata de calitatea porduselor:nasturele de la camasuta a cazut din prima, ieseau fire de ata de pe la incheieturi. Pai, mai frate, daca dai o caruta de bani pe un produs, fii de bun simt si fa-l de buna calitate.
In schimb, cei de la H&M au si aici produse de bune calitate si la un pret rezonabil ( si eu i-am cumparat acum citeva zile citeva bluzite cu mineca lunga si un body cu 5 dolari bucata si o pereche foarte, foarte haioasa de pantaloni din raiat la 10 dolari). Da' H&M parca sunt nemti, nu?
UNGARAS- multa sanatate micutei, sa se faca bine si vioaie si plina de viata la loc.
Noi in weekend am fost la o ferma de animale. S-a plimbat al meu printre porci, vacute, gaini etc. Era asa serios ca nu prea pricep el cum sta treaba cu adunatura de patrupede ce misunau in jurul lui. :) A alergat si vreo citeva gaini, de le-a zapacit in speranta ca va prinde una.:) Una peste alta a fost frumos, o introducere frumoasa in lumea necuvintatoarelor. Abia astept sa ne intoarcem cind va mai creste peste 7-8 luni, asa, sa vad cum va reactiona atunci.
Gata, fug, o seara buna sa aveti,
Pupici,
Clara si Bryce
ClaraJ spune:
Tot eu, am uitat sa pun link-ul la pozici, fireste.:)
http://family.webshots.com/photo/2797541170104756238wedMJc
Va pupam din nou.:)
Clara si Bryce
ely_cta spune:
Clara,foarte frumoase pozele,iar Bryce parea tare fascinat de tot ce vedea!
Giova,ma bucur ca ati gasit ce sa cumparati!Si noua ne plac muuult hainutele de la Zara,dar intr-adevar sunt scumpe!
Fetelor,am nevoie de un sfat:David dormea de 2 ori pe zi,cate o ora.Acum i-am schimbat programul si are doar un somn,cu gandul ca-mi va dormi 2 ore,dar nu,tot o ora doarme!E drept ca seara il culc la ora 21,se trezeste pe la 5 sa-si bea lapticul si apoi doarme pana la 8.Nu doarme prea putin pe zi?Cum sa fac sa doarma mai mult?De mic am avut probleme cu el in ceea ce priveste somnul!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
ungaras spune:
Multumim fetelor,
Fata tot cu muci, azi mai mult ca in celelalte zile si a zis ea mititica sa imparta si cu mami. Aseara am avut febra, tusesc si sunt ragusita si imi curge nasul intr-o veselie. Urat de tot. Daca tot mi-a dat mie macar sa scape ea ca eu o duc, ma descurc.
Giova ce v-ati rasfatat, astept sa vad camera. Ehee ai facut baietii mari mami!!
Clara, e un dulce Bryce in poza cu vaca. Am dus-o si noi pe M-C si mai mai sa luam oaia cu noi acasa. Restul animalelor'nuuu nuuuu', oaia 'meee meeee'si 'da da mama'. Nu vroia sa-i mai dea drumul.
Acum merg sa-i tai unghiutele.
Noapte buna
emanouela spune:
doarme tufa????
clar, is mama denaturata....ieri inceram sa arat maseluta si lui tati si stupoare....mai are 1 iesita![]()
blanca000 spune:
Buna seara,
Cam saraca activitatea prin tufa..va cam epuizeaza zmeurelele si vad ca nu mai aveti chef de DC...dar las' ca vine ea toamna si statul in casa si o sa intram mai des pe forum...cred...
Nu stiu ce a avut Eva ieri dar nu a vrut sa manance mai deloc, eu ma enervam, ea ma simtea probabil..habar nu am...ne ies si noua 2 maselute si merge asa de greu procesul ca ne chinuim de vreo 2 saptamani cu un colt abia iesit..poate si de aia sa faca figuri la mancare. De suparare am deschis pe Dr. Spock si ma mai linistit el acolo cu explicatiile in privinta mofturilor de mancare si strategiile de a le infrunta/sau de a le rezista.
Asa ca azi am fost calma, draguta si Eva a mancat mai bine ca ieri.
Aseara am avut si o premiera....a adormit Eva fara tzitzica...ii dau in fiecare seara laptele acela de la Nestle gata preparat pe care il bea cu placere si nu ia mai trebuit tzitzica...in seara asta a tras din un san si pe al doilea a adormit cu capul...era asa draguta...oricum habar nu am daca mai e lapte acolo mai mult de o lingura-doua. Sa vad daca noaptea asta ma eschivez si ii mai dau spre dimineata.
Tre' sa mergem si la ROR saptamana asta...insa nu stiu cand..pot doar dupa-amiaza cand vine sotul sa mergem cu masina iar dr e cand o zi dimineata cand una dupa-amiaza...si as putea joi insa, in sfarsit dupa un an si ceva, incep cursul de fotografie.
Pup..ma duc la somn
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
vally spune:
Giova 
garduletul l-a creat tati si impreuna cu mime l-am pictat ![]()
ati shopinguit, nu gluma!
si hainute pentru smecherasi
si pentru camera lor! spor la treab! asteptam pozici cu camera reamenajata ![]()
cu hainutele imi este tare groaza - sunt foarte scumpe la noi si G nu prea mai are... au ramas mici aproape toate 
Clara foarte frumoase pozele cu necuvantatoarele
ce curajos Bryce! m-am chinuit sa vad mai bine incaltarile lui dar nu prea am reusit - mi se par foarte frumoase si comode
Ely si G la fel dormea inainte si acum la fel doarme doar 1-1.5h/zi
si mie mi se pare putin ...
unguras sanatate multa M-Cei!
emanuela tare rau cu maseluta! asa am patit si noi cu un dintisor 
Blanca si G a papat ieri foarte greu si putin
ma bucur ca a reusit singurica Evita sa la tzitzica
parca mai greu este pt mamica ![]()
ce bine suna: curs de fotografie
sa ne inveti si pe noi cateva trucuri ![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
ely_cta spune:
Buna seara!
Chiar ca slaba activitate!Cand reusesc si eu sa intru zilnic,nu prea scrieti!
Noi suntem bine,ne chinuim cu a patra maseluta,mancam bine,cu somnul mai greu!
Pupici
mamica lui David Andrei(17 august 2009)