Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Buna seara,
Vad ca Eva mea incepe sa se joace cu tzitzi in loc sa manace...ii mai dau doar seara , noaptea cand e cazul si spre dimineata dar seara ii dau si lapticul Nestle cu biscu' apoi dupa baie o pun la san...azi in loc sa suga ea sufla ca in balon..era bine daca se si umfla ![]()
..apoi facea "barrr barrr", il mai striga pe tati, mai tragea, mai radea cu tzitza in gura..ce sa mai, nu avea chef de supt. A scos sanul si am puso la somn...
Intr-un fel ma bucur ca renunta usor usor singura..eu nu am vrut sa ii scot sanul deodata...il mai las cat o vrea, chiar daca numai pentru dragalit o perioada..laptic mai e foarte putin..sanii au scazut mult de tot...asta e...data viitoare
.
Si noi aveam doar un somn pe zi, adoarme la ora 13 si se trezeste la 16 daca stau si eu cu ea in pat , daca nu, se trezeste mai repede...dar ce imi strica o ora si mie de relas?...mai ales ca azi am reusit sa spal si geamurile, sa bag la spalat, sa mai deretic prin casa si apoi o ora cu bubi mic in pat..super. Timp sa fac mancare pentru noi n-am, da rne descurcam cumva...caci eu ii gatesc Evei inca separat desi ii fac mancare cum am face si pentru noi, poate mai putin condimentat.Insa nu se compara sa gatesc o olicica fata de o cratita de mancare...
Daca se strica vremea ce faceti cu copii...? In casa Eva nu are stare, afara va fi frig de joaca multa, in spatile speciale inca nu putem..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ely_cta spune:
Buna seara!
La multi ani celor care poarta numele de Ana!
Crixia,sa-ti traiasca fata,sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!
Giova,super look!
Noce,vacanta placuta,sa va relaxati!
Blanca,eu am iesit cu David si cand era frig afara!O sa-l imbrac mai gros si-l scot in parc!Avem noroc ca stam la casa si dimineata o sa-l scot in curte,iar dupa-amiaza in parc!
De cateva zile avem si noi doar un somn!Se trezeste pe la 4-5 si bea laptele ,iar pe la 8-8.30 definitiv.Mancam si la 10 iesim afara pana pe la 12.30.Apoi mancam iar si la nani.Doarme de pe la 13-13.30 pana pe la 15-16,depinde.Uneori se trezeste plangand si-l adorm la loc.Pe la 16.30 mananca iar si apoi iesim afara.Uneori ii mai dau ceva si pe la 19,30,la 20.30 baita si la 21.oo isi bea biberonul si adoarme.
Pe zi nu adoarme singur,decat foarte rar,asa ca-l iau in brate si-l plimb prin camera,si in maxim 5 minute adoarme.E cam greu si ma cocoseaza,dar asta e!
Noi am avut un virus,mi-a vomat de doua ori si am crezut ca l-a indopat mama cu mancare!Dar la doua zile a vomat si sotul meu ,si dupa inca doua zile,m-a luat si pe mine!Am inteles ca e un virus,noroc ca nu a fost mai grav.David a fost apatic 2 zile si nu prea a mancat,dar acum si-a revenit!
Fetelor,ce mai stiti de Alinutza?
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
inutsa spune:

LA MULTI ANI cu intarziere ANELOR!!!
Am fost azi iar la dentist. M-a calmat cand mi-a zis ca nu e nevoie sa iau antibiotice pt infectia de la dinti, o sa imi puna el antibiotic direct unde e nevoie. O sa dureze mai mult asa, dar macar nu o sa intrerup alaptatul
!!!! Ce bine lucreaza, f atent, numai bine pt mine, mi-a facut o masea bella-bella, vorba giovei. Acu sa vad ce o sa urmeze, ca mai am destule sedinte 
giova iti sta f bine cu noul look!!!!
Spor la shoppinguri si sa gasiti ce va doriti!
blanca ce fain ca renunta ea cu incetul , decat sa o intarci tu. Eu o sa ies cu fata chiar daca se raceste. Alaltaieri a adormit afara pe la aproape 6 seara, era frig, batea vantul, picura un pic, si a dormit putin peste 2 ore. Eu eram rece, dar ea era calda-calda.
bely eu ii dau 10 pic de vit c pe zi, cate 5 dim si seara. Vit C o sa i-o tot dau, nu mi-a zis dr cat. Dar cum vine toamna, fructele se cam termina, o sa fie numai buna vit c.
Bia nu papa pt ca avea rosu in gat, dar si dupa ce ii trecuse nu voia. Apoi si-a revenit. Poate Patri nu papa de la dintosi, vezi ce mai face in perioada urmatoare. Si cred ca ar putea refuza papica de la prea multa oboseala, am patit-o si noi. Hai, mami, capul sus ca o sa isi revina fata 
Ce frumoase locuri ati vazut
. Sunteti adorabile! Vad ca i-a crescut parul Patriciei
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ClaraJ spune:
GIOVAAAAAAAA!!!! Imi place noul look. Iti sta suuuuuuperrrrrrr.
BLANCA- poate undeva prin mall-uri. Nu mai tin minte daca cele din Bucuresti au locuri de joaca pentru copii, da' parca stiu sigur ca nu se mai fumeaza si asta e foarte bine.
Sau poate niste centre de activitati pentru copii. Undeva, unde sa-ti mai limpezesti si tu creierii si sa se zbenguie si Evita.:)
Va pupam,
Clara si Bryce
emanouela spune:
neata
giova

las ca sta, ceva asemanator am avut si eu si chiar m-am mirat cat de usor era de aranjt
ungaras spune:
Giova iti sta super si imi pare ca tu ai firul de par gros, pare ca ai mult par. Eu nu as putea sa ma tund asa ca am 3 fire.
Blanca la noi sunt 10-15 grade si fata mea se simte f bine in parc atata timp cat o las sa-si puna nisip in cap si sa bage in gura tot ce gaseste.
. Nu-i pasa de frig.
bely spune:
Olá tufa,
giova iti sta super asa tunsa, imi place si mie mult tunsoarea asta dar am parul subtire si sigur nu as putea sa-l tin sub control, sa aveti spor la shoppinguit![]()
luisa saru'mana pt complimente
, o sa incep si eu sa-i dau vit C de maine.
inutsa creste parul repede dar parca tot subtire e, doar ca si eu il am slab si ta-su la fel asa ca de unde par gros la ea?
, maine o sa trec la farmacie si-i cumpar VitC am in casa de anul trecut inca jumate de sticluta dar nu stiu daca e ok sa-i dau, desi data de valabilitate e pana in 2011.. mai bine cumpar proaspat ca-i la pret de nimica 1.10€.
LuisaTL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bely maine o sa trec la farmacie si-i cumpar VitC am in casa de anul trecut inca jumate de sticluta dar nu stiu daca e ok sa-i dau, desi data de valabilitate e pana in 2011.. mai bine cumpar proaspat ca-i la pret de nimica 1.10€. _ Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)Patricia |
mai bine sa iei alta sticluta, ce i-am dat eu de ex. scrie clar sa se utilizeze in cel mult o luna de la deshidere.