unde suni pentru factura curent?
Stiti cumva unde pot suna sa aflu cat este de plata la curent? Tocmai m-a anuntat chiriasa ca pleaca si vreau sa stiu cat este de plata la curent?
Pana acum sunam eu la un nr pe care-l aveam dar de ceva vreme nu mai raspunde nimeni. Am eu aici o factura mai veche, din 2008 si pe verso sunt trecute mai multe nr de telefon, dar nu raspunde nimeni, si-or fi schimbat numerele? Aveti idee unde pot sa sun? Pentru sectorul 3 ma intereseaza.
Multumesc.
Raspunsuri
emilia.m spune:
Enel Energie Muntenia SA - Bd Ion Mihalache nr 41-43 Bucuresti
tel (004)0219636
fax (004)0372871340
e-mail incasari.ro@enel.com
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Enel Energie Muntenia SA - Bd Ion Mihalache nr 41-43 Bucuresti tel (004)0219636 fax (004)0372871340 e-mail incasari.ro@enel.com Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Multumesc mult, maine incerc sa sun, azi banuiesc ca e prea tarziu.
Oare la mail iti raspund daca le scriu?
emilia.m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Christel
Multumesc mult, maine incerc sa sun, azi banuiesc ca e prea tarziu. Oare la mail iti raspund daca le scriu? |
Nu am incercat sa le scriu mail la care sa si astept raspuns. Doar le-am trimis o dovada de plata pe adresa respectiva. Intrebarile le-am adresat telefonic.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
AYUMI spune:
Christel,eu le platesc mereu alor mei factura la curent pe net si acolo aflu cat este de platit.Acum nu stiu daca pe tine te va ajuta cu ceva,merita sa incerci.
caramel spune:
Exista si o adresa de email: asistentaenergie.com@enel.ro unde le poti scrie si cere informatii despre facturi. Pot chiar sa iti trimita pe email copii dupa facturile neplatite.
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caramel Exista si o adresa de email: asistentaenergie.com@enel.ro unde le poti scrie si cere informatii despre facturi. Pot chiar sa iti trimita pe email copii dupa facturile neplatite. |
Multumesc o sa retin si adresa asta, acum am aflat cat e de plata, dar pe viitor o sa folosesc si aceasta adresa.