Razbunarea bonei batause ?!?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

:)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

te admir...34 de ore in dureri!!!uau(eu am facut cezariana, asa ca le-am scutit pe asistente sa-mi asculte simfonia)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Nu a spus nimeni la topicul asta ca nu este de trait in Romania.

Nuuuu...doar a gandit-o (majoritatea).

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Nu a spus nimeni la topicul asta ca nu este de trait in Romania.

Nuuuu...doar a gandit-o (majoritatea).

Rufus, si daca au gindit-o ce-i cu asta? Sa le spui celor plecati din Romania, celor care, tocmai, au plecat pt. ca au considerat ca nu mai puteau trai acolo, mie imi suna asta cumva a pleonasm. Sa le spui acelasi lucru celor care traiesc in Romania poate suna intr-adevar suparator, jignitor pt. unii, daca nu (mai grav) pt. toti. Cu toate acestea, poate romanii suparati din Romania uita ca milioane de romani traiesc peste granita exact pt. acest motiv. Mii de oameni pleaca anual peste granita ca sa munceasca, pt. ca ei si familiile lor sa isi permita sa traiasca in Romania. Eu insami cotizez lunar familiei mele ca ei sa isi permita sa traiasca acolo. Asa ca nu inteleg, de unde domnule vine ipocrizia asta, ca ar fi de trai, cind altii nadusesc pt. asta pe mai multe fronturi? Apoi, nu mai inteleg iarasi, de ce unul care traieste in Romania vine si povesteste intimplari "tipic romanesti", si se stringe asaaaaa... o gasca care povestesc impreuna diverse pe mai multe pagini, iar daca altcineva care traieste peste granita are proasta inspiratie sa spuna si el ceva in sensul acesta, voi romanii (unii) traitori din Romania, luati foc. Asta miroase unora a insulta.... Ma simt total dezarmata cind vad asa ceva.
Asa ca ce sa ne mai miram de faptul ca romanii sint dezbinati nu numai in Romania dar si peste granita. Stiu ca si mesajul asta o sa supere citeva persoane, nu pot decit sa imi cer scuze ca exist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Grace, cred ca nu m-ai inteles. Nu fac parte din cei care-i blameaza pe cei plecati si nu sar in sus cand aceia isi dau cu parerea despre Romania. Nu ma simt deloc jignit si nici nu-s mandru ca eu ma chinui aici si cei plecati (ca sa nu se mai chinuie) o duc bine, macar pentru ca stiu ca "dusul bine" al acelora implica munca si sacrificii si acolo. As pleca maine, daca nu m-as considera prea batran sa-mi tin familia in siguranta intr-un loc necunoscut, desi, sincer, nu stiu daca statul aici le face bine.
In fine, altul era subiectul...si legat de asta, nu contenesc sa ma mir cum naiba locuitori ai aceluiasi oras pot avea pareri diametral opuse legat de acelasi subiect.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:

Grace, cred ca nu m-ai inteles. Nu fac parte din cei care-i blameaza pe cei plecati si nu sar in sus cand aceia isi dau cu parerea despre Romania. Nu ma simt deloc jignit si nici nu-s mandru ca eu ma chinui aici si cei plecati (ca sa nu se mai chinuie) o duc bine, macar pentru ca stiu ca "dusul bine" al acelora implica munca si sacrificii si acolo. As pleca maine, daca nu m-as considera prea batran sa-mi tin familia in siguranta intr-un loc necunoscut, desi, sincer, nu stiu daca statul aici le face bine.
In fine, altul era subiectul...si legat de asta, nu contenesc sa ma mir cum naiba locuitori ai aceluiasi oras pot avea pareri diametral opuse legat de acelasi subiect.

Rufus, nici macar o clipa nu te-am bagat in aceeasi oala, m-am folosit doar de mesajul tau ca sa exprim ceea ce imi trecea prin cap zilele astea cu ocazia acestui topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Stau si eu acuma si ma intreb ce ar fi trebuit sa spun ca sa nu fiu bagata in oala cu pricina.
Atunci cand s-a spus ca pietonii sunt injurati de soferi la trecerea pe verdele pietonilor, (cu toate ca in viata mea n-am auzit asa ceva), trebuia sa zic: da, da, si eu, familia mea si prietenii mei cei mai buni sunt injurati cand trec pe verde. O sa plecam cu totii.
Cand s-a spus ca in Bucuresti se urla, trebuia sa spun: da, asa e, demult merg numai cu dopuri in urechi. O sa plec poimaine.
Cand s-a spus ca un batran a fost lovit in strada, trebuia sa spun: e bunicu'. 2 unchi si bunicii sotului au scapat, da's la Terapie Intensiva. O sa plecam cu totii.
Cand s-a spus ca e tipic romanesc sa fii batut in trafic, trebuia sa spun: iata vanataile. Plec poimaine, cum ziceam.
La povestile gen "toate mi se-ntmapla numai mie", trebuia sa spun "si mie, da' plec ca sa nu mi se mai intample nimica niciodata".
La informatia lui Grace ca trimite bani parintilor, trebuia sa ma sesizez spunand ca iarba nu-i verde crud in Bucuresti si ca lumea se grabeste.

Nu am spus nimic din toate astea, dar, uite, de dragul armoniei si fiindca nu-mi place in oala, le spun pe toate. Sunt acum un om ale carui pareri nu dezarmeaza?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Atat de multe mizerii am experimentat in Bucuresti in ultimii 15 ani... si nu sunt nici nesimtita, nici cu "gura mare" ca sa se spuna ca eu sunt de vina. Si nu, nu mi se intampla numai mie.
Sa fii claxonata si injurata cand sunt pe trecere si am verde... oh, da! Experimentati trecerile de pietoni de la Arcul de Triumf spre Herastrau.
Deunazi s-a ratzoit unul la mine, chiar ma asteptam sa ma pocneasca. De ce? L-am apostrofat pentru ca s-a intamplat de 3 ori in vara asta ca atunci cand isi parca duba pe trotuar, in viteza,(nu stiu de ce e nevoie de viteza pt asta) sa fie nevoie sa ma feresc, sa trag copilul sau cainele repede intr-o parte ca sa nu ne loveasca. "Ce, te-am deranjat cu ceva?"
Acum cativa ani, incercand sa cobor din tramvai (cu "pardonul" de rigoare)pe langa unul care se postase in dreptul scarii, m-am trezit cu o palma peste fata. De ce? L-am deranjat.
Injuraturile pe care mi le-am luat de la un exhibitionist in autobuz fiindca el si-o flutura langa mine si langa o fetita, iar eu n-am admirat-o, ci l-am certat scarbita.
Acum 3 zile, la plimbare cu copii si catei mocofani: un pusti a dat drumul amstaff-ului sau la bataie, fiindca un prieten si-a pemis sa-si lase catelandrul sa-i miroasa javra. Final fericit: a tavalit puiandrul, care a avut nevoie doar de o mica operatie. Ce sa fac, vad partea plina a paharului si ma bucur ca nu s-a repezit in copii.

Si-atat de multe alte faze din acestea... Nu le prea poti uita.

Pot inca sa admir frumusetile Bucurestiului, locuri si lucruri marunte care imi incanta inima. Insa cu cat trec anii, cu atat e mai greu. Cred ca ma inacresc precum o muratura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Stau si eu acuma si ma intreb ce ar fi trebuit sa spun ca sa nu fiu bagata in oala cu pricina.
Atunci cand s-a spus ca pietonii sunt injurati de soferi la trecerea pe verdele pietonilor, (cu toate ca in viata mea n-am auzit asa ceva), trebuia sa zic: da, da, si eu, familia mea si prietenii mei cei mai buni sunt injurati cand trec pe verde. O sa plecam cu totii.
Cand s-a spus ca in Bucuresti se urla, trebuia sa spun: da, asa e, demult merg numai cu dopuri in urechi. O sa plec poimaine.
Cand s-a spus ca un batran a fost lovit in strada, trebuia sa spun: e bunicu'. 2 unchi si bunicii sotului au scapat, da's la Terapie Intensiva. O sa plecam cu totii.
Cand s-a spus ca e tipic romanesc sa fii batut in trafic, trebuia sa spun: iata vanataile. Plec poimaine, cum ziceam.
La povestile gen "toate mi se-ntmapla numai mie", trebuia sa spun "si mie, da' plec ca sa nu mi se mai intample nimica niciodata".
La informatia lui Grace ca trimite bani parintilor, trebuia sa ma sesizez spunand ca iarba nu-i verde crud in Bucuresti si ca lumea se grabeste.

Nu am spus nimic din toate astea, dar, uite, de dragul armoniei si fiindca nu-mi place in oala, le spun pe toate. Sunt acum un om ale carui pareri nu dezarmeaza?

De fapt noi, cei cu diverse povesti "fanteziste" cred ca suferim de paranoia sau de mania persecutiei. Trebuie sa fie asa din moment ce tu in viata ta nu ai auzit de asemenea "grozavii" pe noi le-am experimentat.

Eu stau totusi si ma intreb, oare atunci cand i se spune cuiva de catre mai multe persoane ca ...e posibil totusi sa existe si o alta realitate decat cea perceputa de catre acea persoana...oare de ce este nevoie pentru ca respectiva persoana sa accepte si posibilitatea existentei realitatii celorlati? Poate putina maturitate? Poate da...poate nu...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

unii au ashe, din nastere, o tendinta in a exagera si a zugravi totul in culori cat mai inchise.

nu stiu daca denizel a incercat sa suie bucurestiu' pe primul loc in topul oraselor safe din lumea asta, stiu doar ca nu asta mi-a fost intentia. da, stiu ca exista violenta stradala si pietonala in bucuresti. si in alte orase. cam in orice oras mare si-n multe de-alea mititele. insa nu-i dracu' chiar atat de negru, si (inca) se mai poate sa traiesti cativa anisori in capitala (doar 13 in cazul meu) si sa nu vezi bata mai des decat maicutele de la o manastire, in caz ca au cablu tv. nu reusesc sa inteleg de ce ni se pune cuvantu' la-ndoiala.

da' bona, bona ce mai face?

Mergi la inceput