Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
coquelicot spune:
Girlies, s-a discutat la un moment dat despre nucile de sapun. Iata ce am gasit www.super-reclama/cosmeticeigienadetergenti-f40/campanie-testare-nuci-de-sapun-gratuita-t499.htm#6327" target="_blank">aici.
(.super-parinti. com/cosmeticeigienadetergenti-f40/campanie-testare-nuci-de-sapun-gratuita-t499.htm#6327)
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
habar n-am, ca inca nu i-am luat...am ramas doar la stadiul de prospectiune ..poate ne zice Liloasa ce si cum cu gustu'
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Doamna K Multam de link, nu-l stiam. Meiul are un gust usor amarui, right ![]() mami de ![]() ![]() |
_
![](inlove.gif)
![](copilas.gif)
![](inlove.gif)
Muhammad Ali
krelia spune:
Cam asa e si la noi, cu +-...ca GMT-ul .....in cazul asta, cred ca mai fondam un club, cel al copilutilor haotici la papa&somn
Daca mai continua asa, mai multe zile...o sa incerc si eu sa-i scot fructele de dimi...sa-i aduc masa de pranz mai spre 12, sa-i dau fructe pe la 4 si 1 iaurt pe la 6...si apoi baza serii, lapticul, dupa baie. Sa vedem daca asa o functiona. Eu inca nu ma vad dandu-i cereale seara, caci el, de multe ori e obosit si nu mai are chef de nimic, daramite sa stea sa deschida gura in scaunul de masa....greu....
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz K, nici Ana nu are cine stie ce program, adica variatia e de +- 2h, ieri a servit lapticul de ora 12.30 la ora 14 si masa de legume la 16.30, de exemplu. Si eu citesc cu jind programele fulgusorilor mai disciplinati. Pt ca nu am program stabil, eu ba am timp, ba n-am timp de masa 3, deci confuzia continua... |
_
![](inlove.gif)
![](copilas.gif)
![](inlove.gif)
Muhammad Ali
krelia spune:
Din capitolul "ah, mi-am amintit ceva" ...vroiam sa va mai spun 2 chestii:
1. pt cine are drum prin zona Stefan cel Mare, Circul de Stat - exista acolo Isntitutul de Bioresurse, care are produse cu vanzare, chair si din cele aglutenice (faina de orez, gris de orez, paste)
2. i-am facut lui Rares un fe de paste bolognese, numai ca in loc de carnea tocata am folosit bucatele de carne de vita pe care le-am dat prin blender la sfarsit. In rest, cam acelasi procedeu...putina ceapa tocata, morcovel, ardei, dovlecel, rosie - toate taiate marunt si puse la la calit, zeama in care a fiert carnita, pastele si ele fierte separat, totul la blender...nu s-a facut pasta, au mai ramas cateva bucatele (mai ales pastele), tocmai bun sa mestece si babuta cu 3 dinti
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
(05.11.2009)
Muhammad Ali
cosmynik spune:
Coquelicot, eu i-am scos fructele de la ora 10, in schimb i-am dat masa de pranz, adica legumele mai devreme la ora 12.
Am uitat sa va spun ca Emma are 8 dinti si toti au iesit fara nicio maraiala!
Cosmina, mami de Emma
broscuta_80 spune:
La Multi Ani Ralu_Seby
De asemenea pentru fulgushorii de azi
David de mami Miany
Santi de mami Monis
David de mami Dana n.
Asta este starea mea .... monis m-a zzz-it cu neste vibratii, asa ca sunt cool, man.
Floricik si o
.La fel si pentru Ema zburlita. Refuz sa dau detalii despre fiica-mea momentan, pentru ca sunt
broscuta_80 spune:
Daca tot sunt retarda va rog sa imi permiteti sa urez pentru absolut toti si toate pe care i-am ratat cu aniversarile....
Va rog....indurare
laurairina13 spune:
RALU
Te pup fata frumoasa, si nu fi suparici de ziua ta, ca o sa alaptezi foarte bine si dupa ce incepi munca( pe timp de zi papa papica, iar seara+noaptea tatzi cat cuprinde), o sa vezi ca o sa reusesti!!
vin si eu catinel catinel, vaz ca fetili is interesate de papucei, iote www.minimondo.ro/cumpara/botosei-piele-tikki-fluturas-378773" target="_blank">aici, mie mi se par foarte frumusei pt toamna cum e acum mai caldut, si pt in casa pe la iarna, sa nu alunece pe gresie in sosetute. Si nici nu sar de milion la pret cum am vazut la ce ati aratat voi
Raluci, da de ce vrei matale sa te vezi cu nanny aia? vrei sa te invete cum sa procedezi sa il educi pe Bubu, sau ai deja vro atitudine de a lui care vrei sa o corectezi?? Nah..is si io curioasa Auzi, da ce iti spune tie sa impartasesti si la astea de aici, mai invatam si noi ceva
Ionela, ce pofta mi-ai facut bre de clatite, sa lesin pe aici, eu care de doo saptamani ioca dulce si paine Si doar ce am si eu in frigi magiun de prune...
RamoXXX, tare as vrea sa vaz pozici cu Domi si Teo, si cuscrele bineinteles
Monis, asta voiam bre sa zic si io vis-a-vis de ce zicea Ionela, nici una nici alta Naspa..pt berbantii nostri..hah?
Hai mai Floricik ca ai cunoscut fulgusoarele de la malu marii, tot e ceva, te vezi tu cu cei autohtoni de Bucale
Si zici ca mergeti bre la munte??? uff..invidia+ din mine ce zice...uff..
Cum sta curuletu Zburlitei? mai binisor? Noua ne-a mers bine cu Sudocrem. Crema petrini o folosim in mod obisnuit, Sudocremul la iritatii urate.
Mda..si la noi bate vantu ca nebunu, si eu pe vantu ala umblam sa caut laborator sa ii facem hemoleucograma la fata, am fost la pediatra si ne-a fugarit la analize ca e fata cam palida..Dupa o saptamana de raceala oare cum ar vrea sa fie??? Ca am analizele in mana, si suntem la limita inferioara, dar suntem in limite, deci nimic anemie feripriva Uffaa...[ala de se scarpina de nerbi in cap]
Na-bo, pupici Amaliei, sa treaca horcaiala, si fara muci
Lili, vreau pozele cu pozitii de somn, da sa fie musai si cu catelu, da?
Monis , ma bucura vestile bune despre Gabriela, fulgusorul nostru senior!Sa traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!
Flavours tin pumnii sa fie pruncu sanatos tun, sa nu iti faci probleme pt asta acum ca tocmai vine petrecerea si dezmatu de dupa botez Auzi..sa imi lasi si mie o felie de tort..ca asa
de cand ai zis de el
Cosmynik, tare ma bucur ca ne citesti, intra mai des, chiar daca nu ai neaparat ceva de zis, sa fii aici cu noi! Sa stii ca e chiar super cumitica Ema ta, sa stea ea atata drum in scoica!!
Interesanta treaba cu fructele dupaamiaza dupa schema spaniolilor.
Broscutz, vaz ca de cand ai revenit de la Milano e grele tare, nu te mai vedem pe aici. Las bre certurile, ca nu fac bine la ten! Poate scapam de spurcatu asta de vant sa ne vedem la plimbareala..
Gata..am gatat de prasit pe plantatie! phiu,.,da mult ati mai scris de dimi.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
alexa75 spune:
Salutare!
Bineinteles ca iar nu sunt la zi cu cititul dar sincer imi este imposbil mai ales de cand bubulina a pus stapanire pe toata casa si se busileste peste tot iar prizele si cablurile sunt cele mai interesante obiecte de pe planeta. Tot ce reusesc sa fac este sa ma uit la poze.
Am toata admiratia pentru persoanele de aici care de fiecare data includ in mesajul lor raspunsuri pentru toata lumea.
Din ce am citit imi aduc aminte ca a intrebat Floricik despre creme pt iritatie la fund: eu ii dau doar cand e cazul cu Cicatrizin care este un unguent cu galbanele, tataneasa, sunatoare si care la noi a dat rezultate.Se gaseste la Plafar chiar si la farmacii.
Am citit despre reteta cu mei de la Lili si tare m-am bucurat pt ca am cumparat mei cred ca de 3 luni si statea frumos pe raft ca nu cautasem cum se gateste; sper sa pun reteta in practica asap
La capitolul somn de noapte suntem in randul lumii adica avem acelasi program ca toti ceilalti fulgusori cu vreo 3 treziri/ noapte. Oricum nu mai suport intrebarea si grimasele de uimire " Cum la 9 luni nu doarme toata noaptea???? Ca al meu....." La un moment dat credeam ca suntem singurii care avem asa un cupchil marait si terorist iar sotul ma tot pisa sa-i dau cereale seara ca asa i-au zis lui niste mamici cu experienta. Asa ca i-am dat cereala pe la 21.00 si degeaba iar dupa ce am vazut ca asta este trend-ul m-am linistit.
Am si eu aceleasi temeri ca si Dozz si Ralu_seby ca daca o sa ma duc la birou o sa se termine cu alaptatul. In afara faptului ca nu prea avem un program, mai greu mi se pare faptul ca acum mancam cat mancam ca la final tot cu tztz ne saturam, nici vorba de inlocuit vreo masa si tot ma gandesc ce ma fac daca o sa urle ca vrea lapte la pranz?
M-am gandit la varianta cu mulsul la birou dar usor de zis cam greu de facut ca mi-ar trebui un loc cu cheie iar cu laptele unde-l depozitez pana ajung acasa?
Asa ca fetele oropsite cu intoarcerea la birou haideti sa vedem ce metode aplicam si sa le impartasim ca trebuie sa reusim! (poate reusesc sa citesc si la dovlecei despre subiect - 10x Dozz).
Mai am o curiozitate: fii-mea nu prea mai vrea sa manance cu lingurita si vrea doar sa bage mana in castron si sa-si ia singura si sa molfaie, ce sa-i fac: s-o las asa sau sa insist cu lingurita? (daca ar fi sa ma iau dupa Dr Spock cica ar trebui lasata ca in jur de 1 an ar trebui sa manance singura cu lingurita - cam greu de crezut)
P.S. Tare mult mi-ar placea sa pot sa vin si eu la intalneala in parc macar acum cat sunt acasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna fetelor!
Am revenit de la medic asa cum am crezut de fapt toate este bine sanatos dar un pic cam lenes(fiecare copil in ritmul lui). A zis sa ma mai duc la control pe la 1 an. Vreau sa va zic da am dat peste un doctor foarte intepat nici nu m-a lasat sa vorbesc nimic, dupa ce m-a chemat in cabinet si m-a tinut pe scaun vreo 10 min pana a terminat el la calculator de batut a venit la copil i-a dat peste picioare cu ciocanelul, a verificat coloana si cam atat. AAA si a mai zis asa ca eu sunt de vina ca nu l-am chinuit un pic pe copil cu mersul. A zis ca unii copii la varsta lui merg deja, altii nu. Dar important este ca e bine, sanatos.
Va pe toate