Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
Many multa sanatate, sa-ti treaca repede sa-l aduci si pe Vladut in H la intalnirile de pe iarba (ca acu ne-a lovit si pe noi, cand sa vina iarna )
Lylyana fotoreportera grupului
ce intalneala faina la Iasi , ce copii reusiti. Ii pup pe toti si pe mamicile lor drage . Fetelor care vorbiti cu Dymomo, transmiteti salutari de la noi, plsssss
ANCUTZA sper sa fie doar o ploaie de vara la voi in familie. Hai, doar nu va inecati acuma ca tiganul la mal, inainte sa va mutati . Ce face Sabinutz?
Lavi nu stiu ce sa mai zic mami, imi pare tare rau....
Ali ai vazut ca nu e nimic de speriat? hai pupicei si lasa-l pe Mihaita in ritmul lui
Smarandita mini-cuptor legume
sa stii ca eu chiar vroaim sa te intreb cum cumpar si eu o dracie de aia...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ionelamaria spune:
lavi, sper a revii cat mai curand. altceva nu stiu ce sa spun... Daca pleci... e decizia ta.... dar sper din suflet sa va fie bine... tie si lui Raru asta e important... Noi te asteptam aici cand vrei si cand poti
Monis, tu simti ca te ineci ca tiganul la mal? pai vine mama ta??? Yuhuuuuuuu! asta e stare mami-zen.
Diana deci si tu ai motive numite "zmau". Uff uff! si tu esti "capra cu 3 iezi" deci super-mama ( pentru mine 3 copii e ceva ce nu cred ca imi sta in puteri.... cu 3 copii as merge tarandu-mi mainile pe jos si cu limba pe umar iar tu mai poti sa intri si pe forum)
Urata povestea colegei de forum. sper ca, mana de la mana, sa se rezolve problema....
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Dymomo
Ionela mda, mi-e cam rusine ca ma plang si tot incerc sa ma abtin ca ma gandesc ca vine vremea cand s-o ridica si Santi in picioare si atunci ce o sa fac? o sa fug de acasa? Dar parca m-a ajuns oboseala cam rau... Te pup tare
Diana ce poveste, brrrrr. O ciuperca??? Sper sa se adune repede banutii ca nu-s chiar un capat de lume (adica fata de interventii de sute de mii de euro...). (ce specialitate are sotul tau?). Pupam mami si cei 3 m si pe tati zmeu
monis5 spune:
Cory eu nu stiu precis semnificatia "motzului" dar stiu ca se ia la un an... Adica nu vad ce as mai astepta . Felicitari pentru bebe mergaret
cred ca mai aveam ceva de comentat prin paginile din urma, dar zau de-mi amintesc acuma
Dozz spune:
Am vazut si eu pozele de la Iasi, tare frumoasa intalnirea voastra. Copilutii sunt frumosi, unul si unul!
Diana, multumim ca ne-ai zis de prietena ta, sper si eu sa reuseasca sa stranga banii de operatie si apoi sa fie bine, sanatoasa!
Lavi, sper sa fie scurta absenta ta, sa va puneti netul repede inapoi si sa revii printre noi.
Ancutza, nu imi place ce aud. Hai, impacare-impacare!
Restul fetelor, pupici fara exceptie si ganduri bune fara exceptie! Fug la nani si de aceea nu mai nominalizez.
smaranditza spune:
Wow, lume noua, lume noua!
Bine ai REVENIT, dymomo! Ne-a fost dor de tine! Te asteptam sa ne mai scrii, macar cateva randuri cand ai un pic de timp.
Ce-mi place ca se aduna lumea pe-acasa de-acum. Ma bucur sa te citesc, Diana.
Multumesc mult pentru idei de numit in dulshili grai romanesc - magaoaia. Tocmai aici e probema, ca daca spun legume ma tem sa nu derutez lumea. Pentru ca eu alte legume in afara de ardei si vinete nu am probat si nu stiu daca se pot coace in el.
E ok oare daca traduc cu "legume" in acte, iar cei de la magazine sa explice ca e vorba doar de ardei si vinete? Sau sa scriu eu in paranteza?
Monis, de anul viitor (din vara) sper sa apara prin toate lanturile de magazine mari din tara.
Ma bag la somn, ca pe langa toata oboseala adunata, m-am mai trezit si cu rusii pe cap si simt ca ma rup in doua de durere. Picioarele nici nu mi le simt, parca m-a calcat trenul.
Noapte buna!
PS: Vizionat, admirat, placut poze intalneli. Tzuper-tzuper!
dana n. spune:
Buna seara!
La cat mai multe lunite Amalia Teodora, Mihai, Sabina Ioana,
Eduard Cristian!!!
Tocmai am vazut pozele de la "intalneala". Minunate...va invidiez (in sensul bun)
Monis, sa nu iti fie rusine sa te plangi. Esti singura cu el...noi mai nou suntem doua femei in casa cu micul terorist si ne da gata.
Many, multa sanatate.
Ancutza, sper sa va impacati cat mai repede...chiar acum in prag de mutare v-ati suparat...
Lavi, nu stiu ce sa mai zic decat sa ai incredere in DD ca va reveni soarele si pe strada voastra.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
Buna fetelor,
Am trecut de prima saptamana de scoala. Pana acuma a fost joaca pt ei, de luni e vai de fundul lor. Nu or sa ma mai gasesca "nice".
Incep si eu cu o intrebare, care vine poate prea devreme. Eu nu reusesc sa o invelesc pe Pinky deloc. Au fost cateva seri care cereau un pled. Era prea frigulet. Insa Pinky mi-a dat cu Flit la toate incercarile mele de a o inveli. Voi cum va ganditi sa faceti la iarna? Cu ce ii veti inveli? La mine din 3 paturici si o pilota de bebe, niciuna nu-i place. Ma bate gandul sa-i iau un saculet. Dar cat de gros sa fie pentru noptile de iarna? Am vazut si la Kiabi si la C&A si la Debenhams, unii grosi tare. Dar, ma gandesc ca nu o culc in zapada.
Am fost in DM, in cel din Socului. AM fost in elementul meu. Am cumparat rondele de orez expandat bio numai din orez si susan. Nu au sare. Le-am luat pe cele natur. Au costat 4 sau 5 lei. Mult mai acceptabile decat Oraganixurile. Pinky a fost interesata de ele. I-am dat ei o bucata mai mare ca sa se minuneze la ea si eu ii bagam bucatele mici in gurita. A papacit cam jumatate de rondea.
AM mai cumparat malai grisat bio. 500g au costat 7 lei. Este scump rau, dar m-am gandit ca pana mananca ea punga, dureaza destul de mult. Vreau sa o rog pe bona sa-i faca un pic de mamaliguta cu galbenus si branzica.
Am luat si spaghete bio. M-am uitat dupa taitei, dar aveau numai pene si din aia spiralati. Asa ca m-am gandit sa-i iau niste spaghete si rup cateva fire, pe post de taitei. Sunt din alea subtiri. Planuiesc sa-i fac si niste spaghete cu ... nu stiu ce (poate iau reteta ALbastrelului).
Mai aveau mei. Stau in dubiu. Sa-i iau, sa nu-i iau. Ma mai gandesc! Aveau si linte bio. (Monis stiu ca tu folsesti linte.)
I-am cumparat un set de periute, desi dinti... oha. Dar, macar sa inceapa sa-si scarpine gingiutele cu cea nr 1. Pentru cine e interesat, au cani si pahare cu cioc BPA free. Coata (parca?) 17lei bucata. Mai aveau si borcanele Alnatura (marca proprie) care sunt bio si au preturi ok. Un piure mic de morcovel costa 3 lei. Nu m-am uitat de ingrediente. Eu sunt tot contra borcanelelor. Lotiunea de spalat pt bebelusi costa 13 lei , o sticla de 500ml cu pompita. Fara pompita costa 10 lei. Uleiul de masline bio de 500ml costa 25 lei si cel de floarea soarelui bio 9 lei. Nu am cumparat inca. Parac 25 lei jumatate de litru, e scumpa rau.
Cele care nu ati foat nicodata, poate va ganditi sa treceti pe acolo. Au chestii ieftine si destul de multe chestii bio.
In seara asta i-am facut o supa de rosii lui Pinky. MA pus cateva rosioare si am mai inrosit supa cu cateva cuburi de sfecla rosie. Am mai adaugat si un pic de ardei gras si morcovel. Am facut-o crema. In prealabil am scapat de seminte si pielite. Am pus taietei din aoa bio (adica cateva fire de spaghete) si am dat un clocot. A iesit o nebunie. Este asa de dulce ca zici ca am pus zahar. SPer sa fie un succes.
Mai vroiam sa mai spun, ac ma scos-o pe PInky de pe vitamine. Gata! A luat 2 luni, ii ajunge. AM pus-o pe picioare. De acum inainte, nu mai luam. Sa speram ca nu ajungem din nou la nemancare. Vreau sa ma tin tare. Daca ajunge din nou la 120 ml pe zi, cateva zile la rand, reincepem actiunea Vitamina. Pt ea, cea mai buna vitamina este bona. A dat de naiba cu ea, ca aia o chiunie cu lingurita. Mi-a zis femeia ca o dor falcile de strambat, doar doar o manca Pinky. Deja se vede ca a venit bona. Nu stiu ce-i face, dar ii merge bine lui Pinky. Nu sunt geloasa. E dreot ca aia nu e cacacioasa ca mine in fata lui Pinky.
Cam atat am avut de spus. Ma duc langa soata, care sforaie cu Pinky.
Dana, mama lu' Pinky
Dozz spune:
Ia uitati, fetele! Pai numai noi daca mergem putem propulsa Bucurestiul mult mai sus in clasament decat a fost anul trecut:
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
dankutza spune:
Dynamo (mie sa imi place sa-ti spun) WELCOME BACK! Esti surpiza serii! Intra mai des. Iti asteptam postarile si pozele cu Danut! Mi-a fost dor de tine!
Smara trimite-ne si noua un link cu poza "gratarului electric pt legume (vinete si ardei)" (mi-am dat si eu cu presupusa) Sunt curioasa cum arata. Tu ne-ai spus sa scriem pe google in chirilice, dar nu am reusit sa vad nimic (chicken brain)
Dana, mama lu' Pinky