rugaminte si intrebare

rugaminte si intrebare | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

buna ziua
nu stiu daca este locul potrivit dar am zis totusi sa incerc
am o maree problema ,de fapt sotul meu.....se ocupa de amenajari interioare si acum este la o familie care ne-a recomandat-o cineva dar si cineva-ul asta nu este prea bine cunoscut
toate bune si frumoase,au lucrat,oamenii au foat multumiti le-a dat un avans si o parte din bani la mijlocul lucrarii si acum sunt pe final dar doamna cand sotul meu ii cere diferenta de bani ii spune ca sotul ei nu este acasa si sa astepte sa vina el din cursa(lucreaza pe tir,sau asa ceva)si totusi mai sunt ceva bani de dat dar nu stie cum sa mai puna problema pt ca ei mai au o zi si termina si le este frica ca nu o sa le mai dea banii

cum se procedeaza in astfel de situatii? in cazul in care te-ai inteles la o suma,ti-au dat jumatate din bani,nu are ce sa reproseze dar totusi nu mai vrea sa dea diferenta
sunt taree indignata si suparata pt ca totusi au muncit si ei o luna si jumatate zi de zi si in plus nu le-a luat nici prea mult
sa sune la politie?oare se mai poate face ceva?

va roooog din suflet cine se pricepe sa imi dea si mie o idee cum se procedeaza pt a recupera banii munciti

va multumesc din suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sa lase lucrul asa cum e acum, sa-si stranga sculele si cand apare sotul din cursa cu banii atunci termina.La politie nu e cazul sa mearga dar daca au contract ii pot da in judecata pe beneficiari...desi e complicat.
Mult noroc!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

multumesc mult macar pt incurajare,asa i-am spus si eu dar sotul zice ca se poate sa nu il mai cheme deloc si atunci ce face? oricum pierde banii

sa incerce sa faca acum un contract cu ea?

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sa o puna sa dea o hirtie semnata de amindoi la notariat ca are de dat suma cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Sa il sune pe sot si sa vorbeasca cu el...

Mergi la inceput

da,cred ca o sa faca un contract cu ea eventual,sa vedem ce o iesi,sper sa nu aiba probleme,credeam ca stie cineva daca se ocupa politia de asa ceva dar este aiurea stiu....

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E o naivitate sa crezi ca daca urmareste sa nu mai dea restul de bani va semna vreun contract acum. Nu vreau sa te jignesc sau ceva, dar logic gandeste-te ca nu poate fi altfel.
Sa-l sune pe sot si sa vorbeasca cu el. Pana la urma daca nu le platesc si restul de bani nu prea au ce face. Risc e de ambele parti. Ce le-a dat de gandit ca s-ar putea sa nu-si primeasca banii? Doar faptul ca sotul e plecat si s-ar putea sa nu ajunga pana la finalizarea lucrarii? Sau au mai fost si alte indicii? Pana la urma nu aveti incotro decat sa aveti incredere ca se va termina cu bine. Bafta!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Treburile sunt cu dus si intors.
Reclamatie la politie oricum nu are cum sa faca, pentru ca a fost o munca nedeclarata, fara contract.

Poate femeia chiar isi asteapta sotul, sa vada lucrarea finalizata si daca este asa cum au solicitat-o ei, ca si calitate.

Poate nu este multumita de finalitate si de aceea poate nu considera ca merita toata diferenta de bani ramasa.

Eu vorbesc in cunostiinta de cauza, am avut muncitori in casa, care mi-au facut tot, se presupunea ca erau o echipa, dar, ma rog, care au facut de la instalatii, pana la finisajele zugravelii.

Si in ultima etapa, sotul meu nu era acasa si-au dat o spoiala si mi-a cerut repede banii.
Eu eram gravida in 5 luni si probabil ca s-au gandit ca ma iau repede si ma imbrobodesc.

Eu le-am zis ca nu-s multumita de finisari si i-am rugat sa mai lucreze la detalii.

S-au ofuscat ca naiba si au mai venit o zi iar dup-aia au disparut o saptamana si ceva, fara sa mai dea vreun semn.

Noi, tot asa, le dadusem un avans, apoi le mai dadusem o parte de bani si urma la final sa le mai dam un rest de 500 de euro.

Vazand ca au disparut, am facut noi doi, eu si sotul, finisarile.

Au aparut dupa 10 zile, sa ne ceara restul de banii, dar fara sa zica nimic de finalizarea lucrarii.

Evident ca nu le-am mai dat nimic.

Eu nu zic ca este la fel si la voi, nu zic ca sotul tau nu a lucrat bine ce avea de lucrat, zic doar, ca intr-adevar, poate femeia este de buna credinta, dar isi asteapta sotul sa vada si el lucrul final.

Oricum, daca nu e un contract scris, mergeti pe vorba, asta e.
Si trebuie sa fie multumita toata lumea.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daca sotul este convins ca, calitatea lucrarii lui este ceea ce a promis ca va face, iar oamenii sunt de buna credinta, va primi banii.
Daca nu, din pacate, nu.
Asta este riscul, din pacate, atunci cand faci o lucrare pe batutul palmei.

Dar, cum spuneam, riscul este de ambele parti.

Sper sa fie bine, pana la urma

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mirclau, a rezolvat sotul tau? E ok? Si-a luat banii pe lucrare?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

buna ziua
da multumesc tuturor,se pare ca eu am fost ingrijorata dar el nu isi facea deloc griji,dar...na..
doamna a fost ff multumita si chiar le-a dat si o cinste,oricum am zis ca data viitoare mai bine nu ma ami bag pt ca eu eram speriata si el nimic

o zi buna!!!

Mergi la inceput