Cine gateste la abur?
Raspunsuri - Pagina 3
Kariris spune:
mda, deci pot sa-l arunc. Scrie pe cosuri PC. Cod insa nu gasesc pe nicaieri, dar nici nu imi mai trebuie. Pai ce fac acum? il arunc si imi cumpar de inox? chiar mi-e ciuda ca m-am fraierit, dar nici nu pot continua sa le gatesc copiilor in asa ceva.
Multumesc fetelor pentru "luminare"
ariadna33 spune:
Laura, nu-l arunca, banuiesc ca a costat ceva , ca ieftine nu sunt draciile astea. Gateste pentru voi, adultii la el, ca noi nu suntem asa sensibili cum sunt copiii... Dar pentru fete ia o oala de inox de gatit la abur, eu am luat si sunt foarte multumita, are mai multe tavi pe care pun mancarea suprapusa, nu se amesteca mirosul de legume cu carnea de peste de exemplu daca pui pestele pe tava cea mai de jos... iese mancarea foarte buna si nu trebuie fiarta pana te plictisesti, in maxim 45 minute ai mancarea facuta, acum depinde si ce legume sau ce carne. eu sunt foarte multumita.
daca te intereseaza marca, scrie-mi, sunt frantuzesti si foarte bine facute, scrie-mi pe PM, nu vreau sa se creada ca fac reclama la vreo marca aici...
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
IuliaCiornei spune:
eu doar legume am gatit la abur si imi plac foarte mult.
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
bb_alinus spune:
Azi am achizitionat steamerul de la magimix, cu recipiente ( 2 nivele) din inox, se pare - din ce am studiat pe net- ca e excelent si safe.
Am gatit in seara asta legume si piept de pui, un deliciu.
Asta e modelul: http://www.magimix.com/index.php?rid=55&cid=832&lg=1
Retetele voastre pica la fix, am sa le incerc categoric!
pisi-pis spune:
Hm, ce chestii bine de stiut citesc eu pe aici. Tocmai vroiam sa-mi cumpar un steamer, sa incep autodiversificarea bebelinei si nici nu ma gandisem ca pot contine BPA. Bine ca nu am cumparat, pusesem ochii pe cel de la philips.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza