Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
Dodo, pot sa-ti trimit si eu?
ca n-am timp si tot aman, si asa nu-s de ajutor nimanui![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mababei spune:
Salutare!
Un scurt raport sa nu credeti cumva c-as fi eu castigatorul de la loto (e din Iasi norocosul/norocoasa) si deja stau la soare pe insula proaspat achizitionata
. Pentru asta mai trebe sa si joci
!
Am o saptamana musafiracioasa
si intru mai greu! Si cealalta cam tot asa se anunta macar pana la jumatate!
Fetelor dar ce frumuseti ati fost 

( si sunteti in continuare, of cors). De calendar, nu alta! Mi-ati placut toate si fiecare a avut ceva special.
In epoca mea nu existau inca digitale iar fotograful profesionist s-a dovedit a nu fi chiar asa de profesionist
. Noroc de prieteni ca altfel ramaneam fara poze.
Rivali

Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Nunta familia Pisi 15 septembrie 2007 Alexandra (03.03.09) |
Aham, asta cautam.
Novus, esti ca o sirena in rochia alba.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ela78 spune:
Saby, mie mi-a placut si rochia de la cununie, si cea de la nunta/botez. E adevarat ca la cununie erati mai zvapaiati si fara griji ![]()

Tu Novus, da'ce rochie eleganta ai avut 
In linii simple, dar atat de distinsa...
Cel mai mult mi-au placut pozele Dyanei
, de ce zici tu ca nu prea comunicati?, uite ce fericiti erati...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mababei Salutare! Un scurt raport sa nu credeti cumva c-as fi eu castigatorul de la loto (e din Iasi norocosul/norocoasa) si deja stau la soare pe insula proaspat achizitionata |
Bafta!
Si daca e sa castigi, noi nu ne suparam, saluti soarele si pt noi.www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
anamariame spune:
Ok, Dodo, super, multumesc!Cand e gata coletul te anunt sa imi dai un pm cu adresa, ok?
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
Claudiu s-a trezit pe la 5 si 20, a inceput sa cante la muzicuta "Alunelu" pana a trezit-o si pe Luana. Toata ziua canta.
Asteptam sa vina tati sa iesim la plimbare.
Pupici
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
mababei spune:
La noi ba ploua, ba iese soarele, ba imbrac, ba dezbrac copilu'
. Se uita si el lung la mine asteptand sa ma hotarasc!
Fetelor cu ce se mai joaca copiii vostri? Calin e pasionat doar de mingi si masinute, fara numar, fara numar. Educative, n-ai sa vezi
! Poate 5 minute cu ingaduinta maxima. Sugestii, va rog
!
Ilinca_M. spune:
Asta da zi pentru Phiphi, trezirea la 8.45, culcarea la 20.30, fara somn intermediar
Anaan duracellul tau a fost biruit la "pranz", pana la urma?
Pisigri, tare faza cu cardu'! Da' io tot n-am inteles: practic bagai cardu' la bancomat si arata ca-s 0 lei in cont?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ok, Dodo, super, multumesc! Cand e gata coletul te anunt sa imi dai un pm cu adresa, ok? ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
da

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!