Daria-Nandini - haiosenii si dragalasenii
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Tati a invatat-o pe Daria sa stea pe vine. Asa ca, acum, Daria spune ca sta... pe vinete.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
My_Lady0091 spune:
super tare
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Si doua de acum. Casca cu pofta pisica noastra, tocmai se trezise. Statea pe geam. Daria o vede si exclama: "casca dintii!" Daria intreaba: "cum arata?" Si tot ea raspunde: "ca pocu'!" Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Selene_Bunny spune:
Multumim, multumim. E tare figura.
Azi, 10 martie 2011, mi-a spus pentru prima data "te iubesc". Alaturi de o imbratisare.
My_Lady0091 spune:
frumos....si eu abia astept toate lucrurile de care ai tu parte prin ea si cu ea
Selene_Bunny spune:
Pfuuu, ai grija ce-ti doresti...
6 martie, Carrefour, Daria in carucior, la casa. Emana un miros... specific.
Zice: "A facut caca". O data. OK. "A facut caca". A doua oara. Deja rosisem si zambeam... Fata de la casa ocupata cu produsele, auzise ea ceva, dar nu era sigura...
Si vine "bomba":
"Taaanti, a facut caacaa!!!" Asa, tare, raspicat, adica, "auzi, femeie, io am zis deja de doua ori ca am facut, nu te-ai uitat la mine, vad ca tre' sa te trag de maneca, sa intelegi..."
Am zburat la baie, sa o schimb...
(Faza repetata si azi, cand ne-am dus sa vedem o gradinita. O apuca kk pe drum, da drumul in scutec si apoi anunta pe cine apuca de "rezultat").
My_Lady0091 spune:
Daria,u rock girl!
Selene_Bunny spune:
Liniste in camera Dariei. Prea liniste.
Ta-su verifica: "Ce faci tu aici?"
Fii-sa, hotarata: "Am de lucru. Am de lucru, nu-ntelegi?" (se juca cu niste litere cu magnet).
Selene_Bunny spune:
Faceam un pachet si trebuia sa folosesc, ca intaritura, o bucata mai mare de carton mai tare, pe care am pliat-o in doua. Mi-o ia Daria si o desface.
- Am cacuator (calculator) (e drept ca semana cu un laptop, bucata asa pliata si deschisa).
O deschide, o inchide...
- N-am Intenet (Internet). Nu mege (merge).
Selene_Bunny spune:
Azi a fost cu tati intr-un parc mare, departe de casa.
Buni: "Ai stat mult cu tati in parc?"
Daria: "Pana dimineata!"