Din toamna inc 5 zile de concediu fara plata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

ba da, se va pune in practica .M.I.R.A a anuntat oficial

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

5 zile in fiecare luna? sept/oct/nov/dec? sau cum?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

da, in fiecare luna ,inclusiv in decembrie.

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da,pe sotul meu l-a anuntat de acum 2 saptamnani.In afara de asta,le-a spus c-o sa le mai ia inca 5% din salariu!Adica in cel mai curt timp,o sa facem foamea

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dar de noua lege de salarizare ati auzit?

Grila de salarii va fi ca cea din 2005.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Dar de noua lege de salarizare ati auzit?

Grila de salarii va fi ca cea din 2005.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Ieri mi-a dat o colega vestea buna,meseria mea nici macar nu mai exista!la dracu cu noi,sa ma faca naibii portareasa ceva!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

In opinia mea exista doua solutii:
1. Proteste in masa!
2. Bagat picioarele si

Eu una nu stiu cum sa scap mai repede de aici, pentru ca mi-e clar ca mamaliga romaneasca nu va mai exploda prea curand.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Doamne nu imi vine sa cred, in curand cu atata luat din salarii o sa facem foamea.Parerea mea este ca daca nu facem ceva o sa murim de foame si nu o sa mai avem cu ce plati bancile.Mi se pare de groaza ceea ce traim, unul ca Basescu si ca Boc se gandesc cum sa mai jupoaie oamenii de banii sa acopere cat au furat din tara asta si cat mai fura iar noi stam cu mainile in san si ne rugam sa fie ultima gaselnita a lor de a ne lua banii munciti cu sudoare fruntii noastre.Daca pana acum nu as fi dat Romania pe alte tari acum daca as putea as pleca fara sa ma mai gandesc o clipa din tara asta si nu mi-ar parea o secunda rau.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Cica vor sa ne faca sa plecam noi ca sa nu trebuiasca sa ne concedieze ei. In acest caz ar trebui sa ne dea salarii compensatorii si somaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Astia ce ne guverneaza, chiar nu sunt sanatosi! ne-au luat 25% din bani, si asa erau putini , acum nici de plata facturileor curente nu ajung, daca ne mai dau 5 zile de fara plata , chiar nu stiu ce vom face...de ce nu dau ei legea aia parca 18 se chema? sa ia averile dobandite ilicit , fara justificare? sa vezi ce de bani se pot aduna la buget....nu pot sa spun ce le-as face la cei care ne conduc...una ca imi e frica, a doua ca imi e rusine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

cum sa aplice aceasta lege, cand ei ar trebui sa fie primii carora sa li se confiste averile?
ne mai iau 4 luni inca 25% din salariu, pe langa ce au luat, caci cam atat ar insemna, isi mai umfla nitel conturile cu licitatii facute pe spranceana, si pe pe urma se dau la fund.
se pare ca se incearca a se vedea pana unde rezistam asa , pentru ca daca a mers 1 data, de 2 ori de ce nu ar merge si a 3 a oara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ca sa completez "legenda" de-acum cu mamaliga - zicea cineva mai sus: inca nu s-a strans destul ca sa explodeze...

cred ca in tara asta s-a creat asa o increngatura de imprejurari nefericite si oameni nepotriviti cu locul/ pozitia pe care o ocupa, o adevarata mafie a influentelor politice in 98% din institutiile statului, incat practic orice initiativa de protest, chiar daca reuseste, timid, sa se manifeste, este inabusita din fasa!

cand a fost vorba sa se faca greva generala, pe bune - majoritatea au dat inapoi - fie ca urmare a unor presiuni reale din partea sefilor ierarhici, fie doar din teama ca poate in curand nu vor mai avea unde sa semneze condica!

oamenii au suportat zile fara plata (in care cei mai multi au fost chemati, in mod abuziv, la serviciu!), salarii taiate si inca multe umilinte mai mult sau mai putin fatise.

presiunile sunt si vor fi, depinde pana la urma de fiecare director/ sef/ presedinte etc cum intelege sa se impuna in fata subordonatilor.
dar cata vreme scaunul pe care stau superiorii depinde 100% de factorul politic, prea putin de cat de priceput esti - fie ca manager, fie in domeniul respectiv ... la ce sa te astepti?
atata au ei de facut - si o fac foaaarrrrtttttee bine: sa puna presiuni si grija zilei de maine pe umerii subalternilor, astfel ca CIOCU MIC si CAPUL ADANC IN NISIP sa fie deviza tuturor!

nu cred ca are cum sa ne "salveze" cineva; sindicatele pot lua initiative, dar daca ionescu si popescu sunt prea speriati sa faca ceva... sau chiar prea speriati sa fie membrii in sindicat... ma tem ca in curand dragii nostrii guvernanti se vor trezi ca desi suntem datori cu n-spe feluri de taxe si impozite, nu va mai avea cine sa le incaseze, ca toti functionarii isi vor fi facut deja bagajele!!!

Mergi la inceput