Ingineri fosti, viitori...(34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Goood morning!

Claudia, nu-mi vine sa cred ca te-am scos din barlog! Ma bucur nespus ca ai reusit sa ne mai scrii cate ceva, ca tare multa vreme a trecut de cand n-ai mai trecut pe aici! Cat despre criza de timp, sa nu mai vorbim! Nu stiu ce se intampla: ori lumea a innebunit si-a intrat intr-un iuresh prea mare din care nu mai poate iesi, ori noi imbatranim si nu mai putem tine pasul... Nu stiu, ca si eu de multe ori zic ca nu mai razbesc! Am ajuns sa nu mai am vreme sa merg la un coafor, la un pensat ... ca de manichiura-pedichiura nici nu mai incape discutie, ca-i deja rasfat! Unghiile mi se rup singure sau le rup eu cu dintii ...

Otilia, fericita mama de printese, cat de frumoasa-i casa ta plina cu atatea minuni cu ochii albastri si par balai! Am ramas impresionata cat de mult au crescut fetele tale si cat de frumoase sunt! Una mai aleasa ca alta! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si voi pe langa ele!

Cristinica, imi pare rau ca la tine s-au adunat cativa norisori, dar atata vreme cat spiritul iti este pozitiv si vesel, ei se vor imprastia imediat si vor lasa loc unui soare cald si zambitor! Stai linistita, ca timpul le va rezolva pe toate! Pana si Boris a reusit sa se intoarca la scoala sa, daramite apa sa vina si la moara ta, nu?
P.S. Minunata cafeluta ta!

Ghiocela, te asteptam cu impresii de proaspata mamica si cu multe poze!

Nico, am uitat sa te intreb: unde-ati facut pozele alea cu dinozauri si personaje din desene animate? ... Ca tare faine erau!

No, sunt in plina criza de inspiratie si cum nu prea mai am multe cuvinte la mine, va zic doar sa fiti sanatoase si voi si toti ai vostri si sa aveti un WE perfect, oriunde v-ati afla!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata!
Pisi pofteste la acfetuta. Daca ti-a placut ieri o fac si azi.
Cat despre nori... eh as prefera senin dar daca nu am ...Roxy este mai bine. Ieri a fost la scoala si chiar a venit super vesela acasa. Nici eu nu mai stiu ce sa fac si cum cu ea. Azi am fost de dimineata sa o ducem din nou ca sa descoperim ca azi nu se invata. LOL

Eu acum am la servici un pic de bataie de cap. Sunt in programare pana peste urechi si eu nu am habar de asa ceva si este si ceva ce urasc...
Va pupic si sa aveti un weekend super.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vad ca nimeni nu vrea sa ne mai povesteasca...
Haideti la cafeluta, mic dejun, etc, etc...
Noi weekendul asta am fost sambata la film la Alfa si Omega - super. La inot, apoi acasa ne-am uitat la Harry Potter.
Ueri am fost la muzeul cailor ferate si ne-am plimbat cu trenul cu aburi. Apoi la cumparaturi cand AM TERMINAT CUMPARATURILE DE TOTI MOSII!!!!!
Sunt asa de fercita ca urasc sa ma gandesc la toate astea.
Azi am 3 intalniri, maine doua...

Va pupic!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vad ca am ramas singura.... nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu mine...
Eh hai sa va ademenesc cu o cafeluta sau ceai. Ei, ei doreste cineva?

Aici este frig....Am auzit ca acasa ploua. La noapte se zice ca va ninge. Sa vedem.

Cat despre ziua de azi... oh ca si ziua de ieri plina de meetinguri deci la sfarsitul zilei va fi Cristina cu dudrere de cap sigur.
Azi avem sedinta cu parintii deci va trebui sa ma teleportez mai devreme acasa.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutti, tutti.
Eu iar am fost data la disparuti dar zau daca am mai avut timp de ceva...de chef nu mai spun.
Am fost acum 2 weekenduri la tara si am prins o vreme superba, cu 25 de grade si am stat la soare in tricou.
In rest...sunt ceva de genul "mi se da cu o mana, mi se ia cu alta" si, pe deasupra, sunt foarte obosita si stresata.
Pupici!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cafeluta? Ceai? Eu iau un ceai.
Ancuta bine ai revenit. Eu sunt geloasa ca ai avut asa parte de vreme super. Vreau si eu... La noi a fost iarasi cu minus dar nu a nins.
Ma bucur ca nu ai mai avut vesti crele pentru noi. Daca esti in balanta este bine. sa nu se deschilibreze asta este important. Stresata? De ce?
Eu azi am iarasi o gramada de treaba...Dar nu ma mai stresez ca 99.999...9% sigur nu o voi termina.
Ah ieri am fost la Roxy la sedinta si invatatoarea si directoarea au avut numai cuvinte de lauda pentru ea. I-am vazut caietele de scoala. Este extraoridinar. Nu stiu de ce copilul asta al meu a iesit asa stresat...

Pupici si o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete dragi, mai ales Cristinica, fiindca se chinuie sa tina aprinsa flacara acestui topic!

Eu incep sa cred ca nu-mi prea prieste proaspata varsta de 39 de ani, la care am ajuns de cateva zile, caci tare mi-s lenoasa si obosita prin definitie, drept pentru care abia ma adun sa scriu cateva randulete pe aici. Nu prea am cine stie ce noutati, decat doar ca toata ziulica alerg ca bezmetica (mai putin in cele 8 ore regulamentare de serviciu cand refuz sistematic sa-mi mishc fundul de la birou, chit ca duc pipilicul nefacut pana acasa) impartindu-ma intre inot, karate, engleza si temele lui Vladi. Cred ca va dati seama ca de bucatareala si curatenie nici nu mai incape vorba, caci nu mai am cand. Asa ca i-am plasat bonei aceste sarcini! Vladi merge foarte bine cu scoala si sunt incantata ca doamna-l tine in priza si nu-l lasa nici o secunda sa "umble prin balarii". La abecedar a ajuns la "e mic de mana", dupa ce a trecut prin "a", "m", "u", "n", "i", iar la matematica suntem la cifra 9. Este de remarcat faptul ca, desi nu au facut tabla adunarii, tabla scaderii (asa cum tin minte ca faceam noi), au o culegere in care sunt trecute ecuatii de gradul 1. Inuman ce se intampla, pe cuvant!
Raducu-i cumintel si disciplinat la gradi. A avut o perioada in care n-a prea mancat, asa ca i-am facut analize de scaun si-am depistat ca are paraziti intestinali, drept pentru care am trecut tot familionul la deparazitare, cu bona in frunte. Vad ca acuma si-a mai recapatat din pofta de mancare.

No, cam astea ar fi noutatile despre noi. Va astept si pe voi cu vesti-povesti, sa mai umplem un pic filele acestui topic si sa-l reanimam macar de Sarbatori! Chiar: ce planuri aveti pentru vacanta de iarna?

toate fetele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

'Neata!
Pisi bine ai revenit.
La multi ani, sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa, etc, etc numai de bine. Ma scuzi ca n-am zis mai devreme dar eu nu stau bine cu rinerea de minte....
Sie u ca si tine de ocupata .... Azi de dimineata am avut X-mas actvity la Roxy la scoala,intr-un suflet acum la servici si cum nu puteam sa sar peste forum iata-ma aici.
Noi de craciun suntem gazde. Vin ai mei pe 21 dec cu nepota mea. Am planuit deja meniul. Curcan in varii forme, cozonac - daca iese...sarmale daca aduce mama varza daca nu tot fac varza a la Cluj.
Imi pare rau de invazia de paraziti. Bine ca si-a revenit.

Va pupuc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi
S-a comprimat tare timpul, nu prea mai apuc sa intru pe forum.
Pisi draga La multi ani!
Ma bucur ca sunteti bine chiar daca timpul lipseste si la voi.
Bine ca ai povestit de scoala. Eu credeam ca Alex e in urma cu materia. El a ajuns la litera R mare iar la mate la cifra 8. Se descurca bine si el desi mi-a venit cu primul I in carnet. Saracul are scuza, nu a fost la scoala cand s-a predat lectia si mami a omis sa intrebe ce avem de pregatit la cunoasterea mediului . In reste are numai FB.
Am ramas datoare cu explicatia pt poze. Au fost facute la muzeul de istorie unde era o expozitie cu figurine din ceara. banuiesc ca vor veni si la voi in oras. La noi vin in fiecare an.
Cristina multam pt cafeaua zilnica . Imi pare rau ca nu pot sa intru mai des.
Ma bucur ca Roxi merge bine la scoala. Probabil incep sa se aseze lucrurile si la voi. Sigur anul viitor va fi plin de vesti bune .

Vesti bune eu nu prea am. Azi am fost tot familionul la analize, fiecare cu alt diagnostic. Alex mi-a lesinat zilele trecute fara sa gasesc o explicatie. Acum tot studiem problema, deci tot mergem pe la cabinete medicale .
Am probleme si cu un vecin, imi mai bat capul si cu asta acum.
Andra a fost putin racita dar cred eu ca am scapat usor; ieri la gradinita au fost prezenti 5 copii din 25 iar azi era singura .
In rest asteptam vacanta, asteptam mosul . Azi am cumparat cadoul pt Andra, la Alex mai studiez lista.
De Craciun vom merge la socrii deci nu pregatesc mai nimic. De revelion probabil vom merge la un local (se ocupa prietenii).

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am uitat sa va spun ca tare bine mi-au picat cuvintele voastre despre casuta. Acum sunt in perioada cand tot caut perdele. Am rezolvat dormitoarele, mai am parterul .

Nico

Mergi la inceput