Aspirante optimiste > 20 ani (560)
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
Neata 
Roxy felicitari pt bebelusa (aveam eu o presimtire)
Hihi, andutzy avem un prieten comun pe facebook (desi cred ca nici tu nu il stii
initiale DG)
Bebelu asteptam vesti de la morfo.
angi - poate ai gasit adresa cu testele cu liniute duble, si filmul recomandat - e super tare - am ras aseara cu lacrimi. Numai ca asa ne-am dat seama ca berzele umbla mai mult prin America si mai stau si la gramada.
in rest
fetele 
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Lia73 spune:
dupa grafic
cik am ovulat pe 23
sa vedem daca iese ceva
azi mi-a scazut TB
daca era sa fie trea sa se mentina
nu?
ancaaaaaaaaaaa
uniii eeeeeeeeeeeeeesti?
hai
ca u le stii pi tatii ![]()
si ca sa zica asha
te rooooooooooooog
sa-mi ghicesti in grafic
este sau nu bebe ![]()
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mandreeac spune:
Fetelor am intrat si eu sa va salut si deseara o sa vin cu vesti proaspete. Am mari emotii! 

tuturor!
Bebelu abia astept sa ne dai vesti!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Neata ![]() Roxy felicitari pt bebelusa (aveam eu o presimtire) Hihi, andutzy avem un prieten comun pe facebook (desi cred ca nici tu nu il stii Bebelu asteptam vesti de la morfo. angi - poate ai gasit adresa cu testele cu liniute duble, si filmul recomandat - e super tare - am ras aseara cu lacrimi. Numai ca asa ne-am dat seama ca berzele umbla mai mult prin America si mai stau si la gramada. in rest fetele ![]() Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
ce film, ce film?

vreau si yooo

pozulici

Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Fetelor am intrat si eu sa va salut si deseara o sa vin cu vesti proaspete. Am mari emotii! ![]() ![]() tuturor!Bebelu abia astept sa ne dai vesti! ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+ |
DOAMNE AJUTA

pozulici

camcris spune:
andreea
poate si aflii ce ai la purtator, asteptam sa ne dai vesti bune, tinem pumnii sa fie totul bine

gabyv spune:
Lia, Angi ne recomandase ieri "Baby on bord" e vb de o comedie romantica cu o tipa care ramane insarcinata... la inceput arata niste berze cu bebei care merg in gasca deasupra Americii, de asta comentam.
Oricum e de ras filmul ![]()
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
Lia misca de zor.
Andreea bafta multa. si sa vi si cu carucioru colorat 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

hai la raport ne mai tii mult in suspans