Aspirante optimiste > 20 ani (560)
Raspunsuri - Pagina 18
Katy82 spune:
Dana tinem pumnii sa vii cu II.
dana pai daca nu-ti mai place carnea de porc, poate e semn bun
Dragutza pana acum am facut dulceata de afine si de prune, compot de caise, piersici si prune si am pus castraveciori la otet. Am facut bulion la tara, acum l-am pus la borcane pe care le-am fiert la bain-marie(adica pe aragaz) ca sa tina toata iarna. Vreau sa fac zacusca si sa pun pachetele de vinete. Si sa toc patrunjel sa-l pun la congelator, se pastreaza f. bine asa. Sa pun varza si sa fac compot de struguri si cam atat. A trebuit sa-mi fac de lucru, 2 luni de concediu va dati seama... te urci pe pereti daca nu ai activitate.
Mada si eu am mult de calcat, mai ales ca s-a schimbat vremea si nu prea mai merg tricourile. F. frumoase pozele.
Roxy pupam burtica
Dragutza si eu tot fasole verde vreau sa fac cu ardei copti
.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
cos_minutza spune:
Fetelor ce de bunatati

Katy mama da tare harnica ai fost
Spre rusinea mea eu nu am facut nimic pt iarna
Am primit de la mami![]()
Va
pe toate!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Katy82 spune:
Am venit si eu sa prind pupicii de molipsire de la Roxy! Multumim
Cosmi pai eu am fost toata vara acasa, era rusinos sa nu fac si eu ceva. Acum sa vedem daca rezista peste iarna. E primul an cand pun, anul trecut n-am pus nimic, am primit tot. Pana m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca sunt maritata a durat ceva. Anul asta m-am pus pe treaba.
fetele!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Pana m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca sunt maritata a durat ceva. Anul asta m-am pus pe treaba. |
Ce mi-a placut fraza asta

Si eu am prins din pupici de la Roxi

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
fetelor va doresc sa simtiti cat mai repede sentimentul acesta frumos de a avea un bebe in burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata
14+
camcris spune:
roxy si io am venit repede cand a fost vorba de pupicei de molipsire

Katy bravo tie cate bunatati ai facut zic si precum cosmi sa-mi fie rusine io primesc totul de la mama
care este o gospodina desavarsita are camara plina.
cami_antonia spune:
katy si camcris multi pupiciiiiiiiiiiii

dar si celorlaltor feteeeeeeeeeeeeee

si eu am facut pt iarnaaaaaaaa
zarzavat
suc de rosii
rosii cu coaja la borcannnnn
astea le folosim f multtttttt
vinete mi-a pus mama
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
6+
anda15 spune:
Fetele,
daca ar face cei de la DC un concurs cu cele mai active forumuri, clar al nostru ar castiga detasat

ca vad ca scrieti , nu gluma![]()
Legat de bunataturile pentru iarna, si eu fac parte din clubul celor care primesc totul de-a gata de la mama, respectiv soacra, ca eu ma inteleg bine cu amandoua![]()
![]()
, mai putin acum ca nu suntem in tara, dar sincera sa fiu nici nu prea ma omor cu gatitul ca mai mult iesim la masa in oras![]()
Va 
cos_minutza spune:
Cami tu numai 6 sapt ai sau ai ramas in urma cu semnatura
Anda daca tot suntem la momentul adevarului
si eu gatesc cam rar
MAi mult in weekend![]()
bebelu86 spune:
hello gagici 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!